Filip Mladenović (©Starsport)
Filip Mladenović (©Starsport)

Filip Mladenović opravdano kasni – potpisan ugovor s Panatinaikosom

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.06.23. | 13:33

Srpski bek napustio Legiju

Kup Srbije u dresu Crvene zvezde, pa sve što se moglo u Belorusiji dok je igrao za BATE Borisov, onda Kup i Superkup Poljske sa Lehijom Gdanjsk, na kraju i titula prvaka –opet uz pehar Kupa – sa Legijom. A sada novi izazov u novoj zemlji. Filip Mladenović je napustio Varšavu i potpisao ugovor sa atinskim Panatinaikosom.

Vest je potvrđena na konferenciji za novinare selektora Dragana Stojkovića Piksija koji je otkrio da 31-godišnji bek kasni na pripreme za prijateljski meč sa Jordanom i kvalifikacionu utakmicu sa Bugarskom baš zbog toga što je u Atini ugovarao poslednje detalje transfera.

Izabrane vesti

Mladenović u Grčku ide kao slobodan igrač, pošto mu je prethodno istekao ugovor sa Legijom, a treba reći da su tamošnji mediji pisali da ga u Panatinaikosu čeka mesečna plata od oko 35.000 evra što na godišnjem nivou izađe na oko 420.000.

Kako bilo, selektor Stojković neće dugo čekati Mladenovića, koji će se Orlovima pridružiti već oko 17 sati kada će mu sleteti avion iz Grčke.

Podsetimo, Srbija u petak igra prijateljsku utakmicu sa Jordanom u Beču, a zatim 20. juna u Razgradu i meč sa Bugarskom. Pobedi li tamo, jednom nogom će biti na Evropskom prvenstvu 2024. godine, s tim da će to morati da uradi bez Dušana Vlahovića, koga muče prepone.



tagovi

Filip MladenovićPanatinaikosGrčka 1Grčkafudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara