Filip Stevanović dobio ugovor za rođendan

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.09.19. | 14:24

Veran klubu još tri godine

Dani uživanja za Filipa Stevanovića! Kakva nedelja za mladog fudbalera Partizana: debitovao je na večitom derbiju, radovao se pobedi (2:0), a onda mu je kao poklon za 17. rođendan, koji je proslavio u sredu, stigao – novi ugovor.

Stevanović je danas u Humskoj produžio vernost klubu u koji je došao iz svog Arilja još kada je imao devet godina. Prvi profesionalni ugovor Filip je potpisao prošle godine, a danas je stavio autogram na novi, na tri godine, do 2022.
Pored debija na večitom derbiju, što sam smatrao za najlepši rođendanski poklon, potpisivanje i produžetak ugovora je za mene samo nastavak sna koji živim u Partizanu“, oduševljen je Stevanović.

Izabrane vesti

On je poručio da ga najlepši dani u karijeri, koja je tek na početku, neće zaneti i da će ostati čvrsto na zemlji.
Nisam neko ko leti, vrlo sam svestan šta su fudbal i sport i zahvalan sam porodici i klubu, koji me usmeravaju na pravi način“, rekao je Stevanović za klupski sajt.

Mladi fudbaler je za prvi tim Partizana debitovao 9. decembra prošle godine na utakmici protiv Rada, kada je ušao sa klupe, a imao je tada 16 godina i dva meseca. Svoj prvi gol u crno-belom dresu Filip je postigao protiv velškog Konahsa u Humskoj, u kvalifikacijama za Ligu Evrope i time je postao najmlađi strelac sa prostora bivše Jugoslavije u međunarodnim takmičenjima.

Za sada, na 10 utakmica ove sezone, Stevanović je postigao četiri gola.

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara