Komentari na vest

FILIP ĐURIČIĆ – Sa devet prvi put pred 50.000 ljudi, Van Basten zove na golf, portugalski sudija skautira za Benfiku

M

Monteroo

pre preko 1 godinu

Kakva menadzerska kombinacija,on realno igrac za Cukaricki,oteran iz svih klubova,ne moze da izdrzi bilo kakav kontakt,cela karijera stala u pola godine u Sasuolu U konkurenciji mitra vlahovica jovica sergeja....nema sta da trazi
S

Sport15

pre preko 1 godinu

Gospodin Nemanja Vidic. Kad bi moglo da se desi svetsko cudo i dodje u FSS da spasi Srpski fudbal.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Чувени господин и даље се памте његове свађе за време СП 2010 са Станковићем и чувени скривањем пенал, као и онај срамни пенал против Словеније ... Да не пишем што не знам реченицу да састави
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Fica je odlican igrac i sjajnih tehnickih predispozicija...ali je u zavrsnici uvjek bio nedorecen i fizika mu je slabija strana. Tu i vidim stagniranje u njegovoj karijeri i ako ni ovakva nije losa kada se pogleda citav put. Steta i za neke povrede koje su dosle kada je bio na maksimumu i kada je trebao da predje na visi nivo. Ona seozona u Sasuolu mu je sigurno jedna od najboljih i tada je trebao da napravi iskorak vise i da predje u neki veci klub kao sto je Milan, ali su ocigledno i te povrede ucinila svoje i nije doslo do realizacije tog transfera. Zelim mu da u Kataru bude onaj pravi i vjerovatno sa klupe bude nas dzoker koji ce mozda svojom lucidnoscu i da presudi neku utakmicu.
b

borro

pre preko 1 godinu

Filip Đuričić "crna ovca" među fudbalerima. Veoma elokventan i inteligentan. U Herenvenu su ga zvali "Krojf sa Balkana". Kad god je bio na vrhuncu i kad su se raspitivali jači klubovi u Italiji za njega, on se povredio.
C

Caks

pre preko 1 godinu

Poput oca Andrije Zivkovica jos jedan otac cijom krivicom mu dete nije napravilo mnogo bolju karijeru. Gomila pogresnih i losih odluka ali je barem uspeo za razliku od Filipa Jankovica
M

Mladje kategorije

pre preko 1 godinu

Dok je bio u mladjim kategorijama mislio sam da će biti bolji od Piksija. Nažalost nije dostigao te visine. Svakako karijera dobra na kraju.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Neke stvari mi neće biti jasne. Gledao sam Tumbakovićev Partizan, Muslinovu Zvezdu, da ne kažem Lipijev Juve, to je ipak druga dimenzija. Te ekipe su mogle da trče na visokom intenzitetu dve utakmice. Igrači tvrdi. I tako su dobijali. Nije bila velika razlika u fizičkom smislu između nas i evrope. Ako nemamo infrastrukturu, talente, tehniku, što mislim da imamo sem ovog prvog, zar ne možemo da imamo fizički spremne igrače? Gledam sadašnju generaciju koja je igrala evropu, oba kluba, tragično je. Da je drugačije, pregazili bi Makabi i AEL običnom fizikom. Što se Đuričića tiče, nedorečen, nikad mi nije punio oko. Ali mu želim svu sreću, kao i svim našim momcima.
B

BricaKosačica

pre preko 1 godinu

Nedorečen,na žalost.
1

11500

pre preko 1 godinu

ovaj momak zaradjuje preko milion od svoje 20 godine,dobro je i čist!!hahahhah bas onsko sjajan momak!Fico 11500
H

Haha

pre preko 1 godinu

Pronasao sam klip na YT, 2008/09 utakmica MU-CH, stvarno sedi ispred Murinja 😂
V

Vdusan

pre preko 1 godinu

Veliko hvala što koristite slovo Đ, umesto nakaradnog “Dj”!!!

бартендер

pre preko 1 godinu

Да је овај дечко имао физичке предиспозиције на нивоу свог талента играо би у Барселони, овако су му Сасуоло, Сампдорија, Херенвен и слични максимум. Добар момак, градио каријеру полако, наоколо, репрезентативац, али стиче се утисак да је могао више. Не знам колико је релно, али онај несрећни Мита треба да јури и плти играче попут њега па и њега, а не ове сумњиве ликове кије доводи последњих година!
Y

Yupp

pre preko 1 godinu

Valjda mu Dule nije bar ženu birao.
l

lukavac

pre preko 1 godinu

šta vi pričate,najbolji momak od svih njih je Filip...užas šta vi pričate :))
z

zvonimirko

pre preko 1 godinu

odličan tekst ... mogao je mnogo veću karijeru ali i ovo nije za bacanje
E

Espanyol

pre preko 1 godinu

Od svih naših igrača koje sam gledao dok su počinjali, od ovog momka sam najviše očekivao. Stvarno je imao magiju u nogama i bilo ga je uživanje gledati. Šta je vremenom pošlo po zlu stvarno ne znam, verovatno pogrešni izbori klubova u odredjenim trenucima, ali Fića je mogao da napravi mnogo bolju karijeru. Svakako i ovako je to jedna respektabilna karijera, i definitivno je zasluženo poveden u Katar, jer on u svakom momentu može kao džoker da nas nekim sjajnim potezom sve obraduje.
F

Faust

pre preko 1 godinu

Ovaj se prošvercovao u Katar realno. Mekan igrač, ima on tehniku neku ali nikad nije imao završnicu.
b

brisko144

pre preko 1 godinu

Realno igrač najnižeg ranga od svih 26 koji idu u Katar, igra u Sampdoriji, čai i tamo je često na klupi. Ali nemamo drugu desetku osim Tadića, na toj poziciji smo baš u problemu, pa naravno nema ko drugi ni da se vodi. Eventualno Katai, mada ni to nije neko ko može u top ritmu. Đuričić je barem malo spremniji, a i dobar je i pošten momak. Nije naravno neko oko koga treba raspravljati, jer ako Tadić, pa i Sergej budu zdravi, njegova uloga će biti vrlo sporedna, možda ulazak sa klupe ili dva.
A

A mali čupavi

pre preko 1 godinu

Iz Zvezde se ne računa a? 😄
A

Alien 234

pre preko 1 godinu

Vec na pola teksta mi je muka od Djuricica seniora. Mozda treba da se ovaj tekst pokazuje svim roditeljima, da vide kako ne treba. Alavost, nekakva gordost... Uspeo je Filip, ali ipak ima skromniju karijeru nego sto su svi ocekivali. Dobar deo krivice ide od oca i njegovih izbora. Samo, nije on jedini... Gomila dece (Filip Jankovic mozda najbolji primer) nisu apsolutno nista ni uradili, opet zbog roditelja.
V

Vladbn

pre preko 1 godinu

I meni se isto smučio tekst na pola , otac a koliko vidim i Filip isto razmišljaju , ovo im se ne dopada ovamo trener , uslovi pa vidi malog u lozi sa Murinjom . To lako može biti i razlog ovakve karijere do sada , ha sam ga prvi out gledao sa 16 god uzeo je loptu sa centra i do 1 ih sve okrenuo kao Messi sada , nije 10% karijere napravio koliko je talenta imao . Glavni razlog je izgleda gordost ko je kao on po ovome sto mu je tata ispričao , ne verujem da nije povukao na tatu .