Dejan Santrač (©Starsport)
Dejan Santrač (©Starsport)

Filipović smenjen, Santrač novi predsednik Sudijske komisije

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.09.23. | 15:04

Odlučio Odbor za hitna pitanja FSS

Danima najavljivano sada i ozvaničeno. Dejan Filipović je smenjen sa mesta predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije što su samo od početka ove sezone već tražili Partizan, Radnički Niš i na kraju Crvena zvezda, što je i bila kap koja je prelila čašu.

Doduše, Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u šturom saopštenju nije komentarisao odluku, samo je konstatovao da će umesto Filipovića ulogu predsednika Sudijske komisije ubuduće obavljati Dejan Santrač.

Izabrane vesti

Sa Filipovićem idu i njegovi dosadašnji saradnici Nenad Đokić i Marko Popović. Novi članovi komisije biće Milan Jeremić, Aleksandar Vasić, Boško Jovanetić i Vladimir Nedeljković.

Odbor za hitna pitanja usvojio je i Pravilnik o fudbalskim agentima, a odlučeno je da se pomogne, infrastrukturno FK „Ravni gaj“ iz Orašja, klubu koji je doživeo veliku tragediju na svom igralištu. Iz Lozane je stiglo i pisano obrazloženje u „slučaju Kolubara protiv FSS“, konstatovan je uspeh u ovom sporu, CAS je u potpunosti prihvatio pravnu argumentaciju FSS, a potvrđena je i odgovornost za učinjeni prekršaj.



tagovi

FSSDejan SantračDejan FilipovićSudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara