Komentari na vest

Firmirano pojačanje sa domaćeg buvljaka: Možda bi se igrala Liga šampiona da se Ado nije čekao...

A

Arandjell

pre preko 1 godinu

Dakle, imamo propalog fudbalera koji je tužio Zvezdu, zatim igrao za petoligaške klubove u inostranstvu, odatle se u dvadeset osmoj vratio u Čukarički, gde ni posle dve godine igranja nije mogao da pronadje angažman, i sad sa trideset kao ko zna čija kombinacija, zauzima mesto Zvezdinoj deci.
M

Mićko buvljak

pre preko 1 godinu

Srdjan IGRAČ SA BUVLJAKA Mijailović. Vrhunac karijere, drugoligaši Kajzeri i Krila Sovjetov. Ni za njih nije bio dobar, a ne za Zvezdu.
C

Czbgd

pre preko 1 godinu

Odličan ! Napred Zvezda!
D

Dobro znaj...

pre preko 1 godinu

Bravo za tekst,pravo u centar!
Z

Zola 067

pre preko 1 godinu

Jako neozbiljno od Zvezde. Čak i da je doveden Ado, pitanje koliko bi bio spreman jer je malo igrao u Šerifu i malo trenirao zbog nezadovoljstva, a Mićko je bio pred nosem. Neozbiljno!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

А уууу ма џудо од играча али баш џудо....
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Dokazan igrac u Mozzartbet superligi gde vecina igraca i ekipa pucaju od kreativnosti i talenta a kad predju na nasu polovinu terena tih nekoliko puta na mecu tu je onda Micko da izore teren i spreci svaki atak fudbalskih znalaca iz Kolubare, Napredka, Radnickog i slicnih. Ukratko, na muci se poznaju junaci.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Sto je-je. Micko nam je ponajbolji igrac otkad ne dosao. Steta sto ga nemamo za Evropu.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Jel živ Nenad Krstičić,jel zna i dalje da igra ili je pak zaboravio???
D

Delije DOO

pre preko 1 godinu

Sada će delije da napišu saopštenje podrške Mijailoviću, protiv internet Zvezdaša i u inat Terzinim dušmanima. xd Srdjan igrač sa buvljaka Mijailović.
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Da ponovim.....da je on ziv i zdrav. Da mu karijera bude sto bolja.....i sve sto pozeli! Ali ja ne mogu ocima da ga vidim! Kad procitam da je on u timu nije mi dobro! I to nema nikakve veze sa njegovim igrackim kvalitetima! Od kad je uzeo ciste papire i zavrnuo Zvezdu za obestecenje, kada nam je savaki dinar bio veliki kao kuca, za mene vise ne postoji! A za ove sto govore kako je on "veliki Zvezdas koji nije propustao ni jednu utakmicu" samo da podsetim da je zimus hteo u Partizan i da se on sve dogovorio sa Partizanom ali da ga Cukaricki nije pustio jer je zapelo izmedju njih! Verovatno bi i on isao po onu maicu o ruznoj proslosti!
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Partizan jeste pregovarao sa njim, ali ga je držao kao zadnju opciju, inače bi ga lagano gledali u crno-belom. Slična priča je bila sa Markom Petkovićem. Partizan ga kontaktirao za zlu ne trebalo, jer su u tom trenutku već imali 4 desna beka.
M

Mjanda

pre preko 1 godinu

Isti slučaj i Žule Stojković. Bio se isto dogovorio sa Partizanom. Pa posle kad nije prešao kod njih postao čuveni gardista. Polu igrač, polu navijač.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Okej, odigrao solidno (sto kazete za 6,5) par utakmica u prvenstvu. Sta onda? Jel treba to da kaze da bi sad Zvezda igrala Ligu Sampiona da je tu bio Mijailovic? Imali smo Sanoga (nije tu bilo nikakve povrede) ali je Stankovic iz njemu znanih razloga resio da ga ignorise i da mu igra Srnic. Zato su iz Makabija izgledali kao da igraju osmaci protiv petaka i dobiju svaki duel na sredini.
1

1983

pre preko 1 godinu

Nije Deki nista kriv nije doveden zadnji vezni i to je bio problem a sanogo sa razlogom nije igra nije sigurno bez razloga izostavljen dali nedisciplina povreda ili losa forma
1

1983

pre preko 1 godinu

A sto se Stankovica tice od blata cemo ga praviti zivi bili pa videli imao je gresaka kao i svaki trener ali nije bez znanja kao ovaj milojevic
Z

Zn

pre preko 1 godinu

A zasto cemo ga praviti od blata? Da li ga je neko oterao? Sam je doneo odluku i napustio nas u najtezem trenutku kad je ekipa bila psihofizicki poremecena onakvim ispadanjem. Volim Dekija kao brata, ali ostavio nas je na cedilu i navijace i igrace
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ko se razume u fudbal taj je video da je Deki jedini krivac za ispadanje od Makabija.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Igrala bi se da je Sanogo igrao, a Mijailović je svakako dobrodošao.
б

бекон

pre preko 1 godinu

Браво дарјане све је тако а ако неко не види одличан учинак Михаиловића везе нема са фудбалом,још би похвалио Борјана Милуновића ераковића Драговића и кангу а велико разочарење катаи Иванић Родић Бен Срнић а кулибали не може играти ни на сеоским славама
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Борјана хвалиш????!!!! Мора да се шалиш. Драговић је у слабијој форми него прошле године.

Forzza

pre preko 1 godinu

Mićko mašino samo tako nastavi.BUŠILI SU TE KADA SI POTPISAO BUŠE TE I SADA PO KOMENTARIMA A TI SI POKAZAO KOLIKO VREDIŠ JER GINEŠ SVAKU UTAKMICU KAO LAV U ZVEZDIN DRES KAO PRAVO ZVEZDINO DETE KOJE JE ODRASLO NA SEVERU!!NISI PROPUSTAO NITI JEDNU UTAKMICU NA SEVERU I BIO ONAJ PRAVI A TI KOJI BUŠE I PRIČAJU NEGATIVNO O TEBI NISU NAVIJAČI A TI SI SVE LAVE NAŠ!!!
e

esex

pre preko 1 godinu

Brate 90 posto ljudi ga podrzava,bolji je i brzi od sanoga.odlicno igra
1

1983

pre preko 1 godinu

Ore teren ali mi cemo ga oterati ili prodati za male pare kao sto smo bakulu prodali za 300 hiljada a doveli mocnog kanjasa
N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Nisam gledao poslednje utakmice Zvezde, gledao sam samo golove i sanse, ali ono sto sam video je da taj Srdjan Mijailovic ima veoma preciznu dugu loptu i da zna da okrene stranu. Takodje ima i dobar sut par puta je sutnuo van 16 vrlo opasno i precizno. Tako da je moje misljenje o njemu vrlo dobro. Ako Darjan kaze i da je dobar u defanzivi, da dobro kupi lopte, to znaci da je mali niskobudzetna premija. S obzirom kakve sve balvane Zvezda dovodi. Jos je mali dete Zvezde, domaci igrac. Ma milina. Da i Mrkela jednom nesto pogodi. Jos nesto veoma sam zadovoljan prvim spicem Zvezde Pesicem. Taj decko radi za ekipu 90 minuta. Odlicno se krece, najjaci je u gradjenju stopera telom, super otvara prostor. Zna da odigra dupli pas, zna glavom. Igra odbranu celu utakmicu. Navijaci su se mnogo ogresili o njega. Pesic je igrac kakav je Zvezdi nedostajao. On je sposoban da resava utakmice u nizu. kao sto to uostalom i radi.
l

lion zion milion

pre preko 1 godinu

Mićko je igrao u vodecim klubovima srpske ruske i turske lige sto je pokazatelj da decko ima odredjen kvalitet,Robijev ljubimac,po meni bolji od klasicnih mesara zdjelara kovacevica jovicica.ne znam sto ga pe ne dovedosmo
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Nije igrao u vodecim turskim i ruskim klubovima, ako si i malo pratio
D

Da je Mićko

pre preko 1 godinu

stranac sa takvim trkačkim i defanzivnim poslom u veznom redu dizali bi ga u nebesa. Bez Mićka bi i protiv Vojvodine i protiv Radničkog izgubili bodove. Naš najstardniji igrač sviđalo se to dežurnim kritičarima ili ne.
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Ja mislio FIRMINJOOO 🤣
G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

ja licno mislim da je bolji od sanoga(ako nista drugo duplo je brzi). a ima podjednako dobro pozicioniranje. veci je problem sto su ga doveli 2 dana nakon poslednje prijave za evropu, pa sad opet igraci koji nisu oredvidjeni za pozicije(zadnji vezni) igraju istu. kao erakovic na beku(decko je zver od stopera, ali nije bek! letnji prelazni rok je krenuo odlicno, a zavrsio se katastrofalno! setite se prve utakmice sa monakom(kangva crveni u 26. min) zasto? pa zato sto ofanzivni vezni igra zadnjeg. iskoristiti drugi dek sezone za razvijanje mladih igraca(azarov, mijatovic, desni bek javora zaboravi ime), i uvesti kangvu u poziciju po njegovoj meri, ofanzivnj vezni ebentualno plej, nikako na zadnjem! deluje mi da je kangva doveden kao zamena za ivanica,sta ce biti videcemo. uprava ne treba da se igra na zimu, setite se naseg preokreta u ligi protiv grobara prosle sezone. NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Jesi video u drugom poluvremenu protiv Kolubare kada se Azarovi maltene spuštao kao treći štoper da bi Kangva išao visoko, najčešće levo i odatle kreirao i ubacivao. Em se videlo da je ležerniji u toj ulozi, em su se stvarale kakve takve šanse.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Jovicic je za Micka licno Toni Kros. Mijailovic je klasicni defanzivni igrac Ping Pong kalibra,poput nekada Kovacevica ili Belica recimo u Partizanu.
M

Milence Pilence

pre preko 1 godinu

Švabo je jednom za vazda reko... Bolje kupit jednom i dati više.. Nego kupovat u nedogled i nakraju kupit još i to, što bi kupio odmah.. Pa kad vač kujemo Adu u zvezde.. Zbog 500000 €, izgubilo se možda dve lige šampiona🤭🙈😂.. A za Kolubalija je bila računica.. Plata mu ista ko Ohiju.. A u kasu i džepove če leči miljaipo🤔😂
G

Gost014

pre preko 1 godinu

Играла би се лига шампиона да нисмо имали Станковића на клупи! Играла би се да је играо Саного, а не Срнић. Играла би се да је играо Охи, а не да улази Бен на шпица док Охи остаје на клупи. Играла би се да смо имали десног бека. Играла би се да је екипа била физички спремна за цео меч, а не само за полувреме. Није Мићко "крив" што није био ту против ни против Омоније, ни против Шерифа, ни против Макабија. Најбољој екипи после Барија је недостајао фирмирани тренер, а не неки са бувљака
T

Top Boy

pre preko 1 godinu

Manje-više sve potpisujem što si napisao, samo ovaj deo "da je ekipa fizički spremna". To nije tačno, ekipa je i protiv Makabija bila fizički spremna, Dejan je kriv što je išao da se juri sa njima, ušao je u njihov ritam, umesto da smiri tempo utakmice. Nije Makabi spremniji od nas nikako. Dejan & Big Lale su odgovorni što nismo ušli u LŠ.
p

pa

pre preko 1 godinu

Kako nije u lošijoj formi?? Pa jedva su disali u 60-nekom minutu
e

eh

pre preko 1 godinu

Igrala bi se LŠ, da smo imali bolju skauting službu i stručni štab. Taj koji je procenio da je Kulibali bolji od Pavkova i Ohija, mora na lečenje. Stanković nije koristio Bena uopšte, koristio ga onaj prvi meč u špicu kad su ga gadjali dugim loptama. Drugi meč ispratio sa klupe da bi ušao Mustafa.
G

Gost Dajpe

pre preko 1 godinu

dali je ovo danas naruceno iz FSS
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Sramota je Mihailovića"pisati"u igrača.30 godina,100 faulova po meču,pas očaj..cirkus živi...Manite gluposti s njim,Sdnićem,Krstičićem,a i Benom doduse on je posteno sve u Zvzedi odrafdo.Ipak s 34 godine,kraj priče.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Не знам о ком Михаиловићу причаш. Овај Мијаиловић није лош.
B

Bravo, bravoo

pre preko 1 godinu

Darjan pogodio u centar, Srdjan "fudbaler sa buvljaka" Mijailović, je daleko od fudbalera, koliko i Rej ban sa pijace od pravog Rej Bana. xd
O

Odličan naslov

pre preko 1 godinu

"Firmirano pojačanje sa domaćeg buvljaka", pogodak u centar autora teksta! Mijailović je pravi fudbaler, isto koliko su i najke sa pijace "original". Eto novog nadimka "Mićko Buvljak Mijailović". Xd Dajte malog Stankovića!
d

drRose

pre preko 1 godinu

Jedan te isti bot (vjerovatno naruceno i placeno sa 2 sendviča) piše u istom formatu sve najgore o sasvim korektnom igraču..promijeni malo,da nas makar zbuniš da vas je više
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Knezevic i Stankovic izmisli sport za ove povratnike
u

usporedba

pre preko 1 godinu

To je kao da si rekao da je Mitrović bolji od Rodića. De fakto jeste, ali na kojoj poziciji?
M

Mićko i Srna

pre preko 1 godinu

nisu dovoljno dobri igrači ni za drugoligaški IMT, a ne za Zvezdu. Mićkov najveći klub u karijeri (posle Zvezde) je Čukarički, a Srniću drugoligaš Las Palmas. Momci imaju takvo odsustvo kvaliteta da ih nije moguće uvaliti ni u Austriju, Poljsku, Češku, Slovačku ili destinacije poput Kine, Tajlanda, Azejberdžana....
T

Top Boy

pre preko 1 godinu

Ne znam, da li novinar ne zna o cemu da piše, pa hajde tek da napiše nešto, pa uzme Mijailovića. Mijailović je jedan Pingpong igrač prosečan, ništa specijalno, dobar protiv Kolubare, ali da je dobar za neki osrednji evropski nivo, kao što novinar kaže, Mijailoviću ne bi dostignuća bila Turska i Rusija 2. Ajde, nemoj da si smešan prijatelju.
r

reci

pre preko 1 godinu

Ko je bolji zadnji vezni u ligi od Mijailovića??
T

Top Boy

pre preko 1 godinu

Covece sta mene briga da li ima boljeg zadnjeg veznog u ligi, Sanogo je sigurno bolji, ali vise nece igrati. Poenta je da Mijailović nije kvalitet za Ligu šampiona, ni za LIgu Evrope, samim tim ni za Zvezdu. Kakav bre Miajilović i hvalospevi o njemu, šta pričaš. Ne krivim ga ni za šta, prosto, nema kvalitet za Zvezdu, kraj priče.
r

reci

pre preko 1 godinu

Nemoj onda da tvrdiš da je prosek, jer nije i nije Sanogo bolji od njega. Možda u svom nekom prajmu, ali sada nikako. Svakako da uz Mijailovića treba još jedan zadnji vezni (pogotovo u formaciji koju igramo). Ove ostale "gledam premijer ligu vikendom u 4 i znam sve o fudbalu" fore batali. Razumem da kao navijač želiš više i bolje, ali moraš da poštuješ ligu, klub i uslove/ograničenja koji postoje.
T

Top Boy

pre preko 1 godinu

Sad mozemo do sutra da polemišemo, ja kazem bolji je Sanogo, ti kazes Mijailović. Nemam fiks ideje da mozemo Kantea da dovedemo, ali treba zalsuziti dres, pa i ovakve Zvezde kakva god da je danas. Nije ovo Zvezda iz 1989. godine, ali nije baš ni iz 2010. godine. Treba zadnji vezni da bude kvaliteta kao ostatak tima - dakle, kao što su kvalitet Dragović, Milunović, Eraković na svojim pozicijama, ili Bukari na svojoj, tako i zadnji vezni mora da ima kvalitet na tom nivou. A Mijailović nije blizu tog kvaliteta kao saigrači na svojim pozicijama.
r

reci

pre preko 1 godinu

Da me ne shvatiš pogrešno, razumem šta pokušavaš da kažeš. Ali šta je Zvezda nego evropski prosek? Šta su učestovanja u LŠ i želja da uzmeš neki bod i ne primiš petardu i osminu finala LE koju ne možeš da prođeš, nego evropski prosek? Realnost je da uzimaš najbolje iz lige (ali i to sve teže - rađe idu u Italiju i Španiju da se bore za opstanak ili Rusiju), mlade talente, povratnika i ponekog stranca. Iznad nivo evropski prosek koji naglašavaš daje 5-6 miliona za mlade igrače i šalje ih na pozajmicu da bi imali minute. Mi smo dali 3 za Bukarija i svi očekuju 40 G/A.
r

reci

pre preko 1 godinu

Sa ovim se slažem što si rekao. Kritika i dopuna uvek dobrodošla, samo treba biti realan i bez omalovažavanja igrača koji je puno doprineo ekipi. Da imamo bolje, ne znamo šta bi bilo. Ali da smo imali njega u određenim trenucima, ne bi Makabi bio bauk. Ovde prestajem. Puno pozdrava!
A

Abrakadabra bre

pre preko 1 godinu

Mijailović, uvek je dečko igrao seljački fudbal, plus TUŽIO ZVEZDU! Napolje sa propalim fudbalerima. Treba nam ZVER na poziciji zadnjeg veznog za Ligu Šampiona, a ne prestareli poluigrači za kombinacije.
M

Matori Mijailović

pre preko 1 godinu

Hahahaha, Mijailović u trideset leta naučio da igra??? Pre će biti fifti fifti ugovor kao Srnić sa nekim iz uprave.
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Bajke za decu pred spavanje,kakav Mićko Evropa traži mnogo bolje igrače...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Mozda bi se igrala LS da Zvezda nije cicijasila. Znalo se Sanogu istice ugovor i bez obzira na neke njegove dobre igre, za LS je on limitiran i spor igrac. Nikolic dugo bio povredjen, Kangva je doveden kao zamena za Kangu, a ne da bude tandem sa njim. I onda se forsira Srnic, ceka se ulazak u LS da bi uzeli Ada. Mogli su u junu jos da ga uzmu, da se uigra sa ekipom i da se udje bez problema. Tu je greska Stankovica koji nije dao klubu jasan plan koji profil mu treba. Druga greska je forsiranje tandema Kangva - Kanga, sto prolazi samo kod slabijih ekipa. I treca kljucna greska je lose tempiranje forme igraca i kondicija. Mijailovic nije los, ali njega su takodje mogli ranije da angazuju, bez obzira na Ada i imali bi spremna dva igraca za tu ulogu. Sanoga i ne racunam vise, jer bi zaista bilo ludilo produzavati ugovor sa njim.
t

teraj

pre preko 1 godinu

Sanogo bi u Evropi pokazao nemoć. U svakoj utakmici i timovima sa tranzicijom sredine. Ostavili ga na centru i prošli ga kao brzi voz.
I

I da je Mesi lično...

pre preko 1 godinu

Mijailoviću, marš iz Zvezde!!!! Nula od igrača, ne zaboravljamo da si tužio klub kad je bilo najteže u istoriji!!!
G

Gostrudj

pre preko 1 godinu

dobar je Mićko, neprimetan a dobar, za naše uslove je odličan a svakako bolji od Srnića za evropske uslove bilo kog nivoa, pun pogodak, a za sledeću sezonu nam treba špic, zadnji vezni, desni bek i još jedan brzi krilni igrač, tj ofanzivac koji može da igra na par pozicija u navali..
A

Auu

pre preko 1 godinu

U ovo niko ne veruje.igrac ranga kovacevic,
S

Salz

pre preko 1 godinu

Daj bre ne lupajte gluposti, nama trebaju za sledecu sezonu, levi, desni bek,stoper, zadnji vezni i spic, kvaliteta ivanica, bukarija da bi nesto mogli da uradimo , bar treci da budemo a ne da nas pune sa po 6, 7 0. Sta je ovo desni bek iz javora, on ce da igra sutra dan ligu sampiona, on i gobeljic alo da li ste normalni ljudi
z

zepe hibridni

pre preko 1 godinu

E nadao si koga da uporedi Ivanića. Koji ni sa kim nije znao da odigra pas osim sa Kataijem. I kada je stao i provaljen trougao Rodić, Katai Ivanić vidi se koliko je igrač Ivanić koji nema 1:1 ni protiv Kolubare a ne bi imao ni protiv drugoligaša.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Batice, kako se zoveš da ti ime stave na dres i koliko miliona evra ćeš da uložiš? Tvoje želje nisu jeftine.
G

G7eee

pre preko 1 godinu

Rekao sam kvalitet tipa tih igraca, ako je vama normalna da igraju gobeljic i ovaj novi desnog beka u sezoni gde mozemo da idemo direktno u ls, ja ne znam sta da kazem, a posle svega, pa nisam napisao da nam trebaju kao bekovi ne znam ni ja ko, nego normalni bekovi, ne pojacanje koje vredi 20000 evra , a ostola zavrsava gde zavrsava
K

Kanga!

pre preko 1 godinu

Mijailović je zahvalniji igrač od Kange. Igra i svim pravcima, daje loptu napred u prostor, preseca protivnika u kada krene u napad.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

С тим што се фудбал гледа, воли и обожава због 'канги' а не 'мијаиловића'
S

Salz

pre preko 1 godinu

Da li si decko realan? Da li ti vidis nasa zadnja dva pojacanja, Mijailovic i ovaj iz Javora, sa njima u Lš, ne vidim poentu igranja iste ako ce svako da nas puni sa po 7 0 a koliko vidim tako ce da bude
K

Kanga!

pre preko 1 godinu

Da li ste vi slepi. Igra sredine centralni tipa Kanga šta zna? Da stane na loptu i uspori i odbranu i napad i protivnika i svog tima to je jedino što zna. Igrač sredine mora da ima precizna dodavanja, pasove, da preseca igru protivnika. Ništa od toga nema. Da ne pričamo o kiksevima koje napravi na centru i otvori kontre protivniku. Ili o neznanju iznošenja lopte i otvaranja kontre. Može da prođe u našoj ligi a u Evropi protiv bržih igrača je smejurija i on i Rodić, o Ivanić i Kataiju da ne pričamo.
M

Molim

pre preko 1 godinu

Ako si gotivio Kangu i posle Makabija, onda u redu…
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Decenijska greška naših ekipa je što čekaju da se plasiraju u LŠ pa da dovedu pojačanje, umesto obratno. Dovedeš pojačanje pa uđeš u LŠ. Možda bi sa Mićkom imali više šanse za ulazak u LŠ nego sa Srnićem ali bi svakako imali najviše da su doveli Ada na vreme. Ne mislim na par dana pre utakmice, nego da prođe pripreme sa ekipom.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Voleo bih samo da neki novinar pita kako to da bukvalno svaku utakmicu Ibrahim Mustafa dobije minute a recimo Motika ne dobije... Mislim da je suvisno komentarisati ko je bolji fudbaler a igraju na istim pozicijama...
m

mile1234

pre preko 1 godinu

Odlican igrac... a ovi sto ovde pisu kako jw narucen tekst ili samo negativni, verovatni ga nukad i nisu vidli uzivo kako izgleda..
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Odličan igrač. Treba se truditi da se dovede što više dobrih domaćih igrača koj su već provereni.
B

Bruka

pre preko 1 godinu

Za sta odlican? Za ligu Sampiona?
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Može biti, ali i ne mora da znači. Videćemo u nastavku sezone, ali ni to čak neće biti merilo jer su glavne najvažnije utakmice već prošle, ostaje samo derbi i još dve-tri jače. Neko se možda neće složiti, ali Mijailović deluje sveže i spremno jer je došao iz druge ekipe, iz drugog režima rada, došao je u top formi, dok je ceo tim CZ nekim spletom okolonosti i (ne) rada fizički dosta loše izledao početkom sezone i protiv Makabija gde su pretrčani od ekipe kojoj nije ni počelo prvenstvo. On se sada ističe u našoj ligi, jer je spreman kako treba fizički pre svega, da li to bilo dovoljno za LŠ, pitanje je.
G

Gostij

pre preko 1 godinu

trener fali bajo
l

lol12

pre preko 1 godinu

Nije problem bilo cekanje Ada (ili nekog drugog zadnjeg veznog) nego forsiranje Srnica.Tad nam je jos Sanogo igrao tj nije bio povredjen.A Srnic na svoj nacin odradi u stilu kamikaze mec.Plus to sto kad smo jurili rezultat (pogotovo u Haifi) proverite izmene ko je usao mesto da ubacimo Ohija.To je bila Stankoviceva greska koju smo platili veoma skupo.
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Idealan zadnji vezni za nasu ligu,za Evropu nam treba Ado iz najboljih dana u Serifu ili igrac tipa Micel Donald iz najboljih dana u Zvezdi...
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Odličan tekst,sve je tačno,Mićko je odličan igrač,borac,iskusan..sve najbolje,uz još jednog zadnjeg veznog drugačijeg profila imali bi sjajan par za naredne 2 sezone.
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Mijailović u Zvezdinom dresu za sada ne pokazuje ama baš ništa i sad se postavlja pitanje da li je ovo naručen tekst ili ne. Momak igra ispod nivoa najnespremnijeg Krstičića, koji i kad ima snage za 10 minuta makar pokazuje tehniku za nekoliko klasa iznad Mijajiovićeve. Slažem se da je bolje bilo da se na vreme angažovao bilo ko, pa i Mijailović, umesto što se čekalo pojačanje koje nije stiglo, ali sad pisati da je dečko najpouzdaniji fudbaler Zvezde...? Ne vidim kome ovakvi tesktovi idu u prilog, osim možda menadžerskim mešetarima koji svoju nesposobnost opravdavaju grandioznim tekstovima o svojim pulenima! Setimo se velikih talenata Njegoša, Veljka, Gavrića, sad i malog Čupe...po tekstovima sa ovog portala, očekivalo bi se da su već postali udarne igle Bajerna, Reala i Mančester Junajteda, kad ono... Dakle, malo valja spustiti loptu na zemlju čak i kada je reč o bodrenju domaćih fudbalera, ok?
P

Princ Persije

pre preko 1 godinu

Stvara se lqzan utisak zbog nase lige gde dominira , dok je evropa mesto drugo peta brzina , dobro je to za nasu teletabis ligu protiv kolubare i radnickog iz nisa , za evropu nam treba masina koja ce da cepa protivnika pitanje je dal je to Mijailovic , uvek se tako stvori slika o nekom igracu na osnovu igara ovde i dodje evropa i pojedu ga fizicki spremni igraci
Z

Zn

pre preko 1 godinu

A zasto? To je klasicna floskula, uopste ne mora da znaci da bi bio los i u Evropi, zadnje 4 utakmice u prvenstvu je preorao teren, uz Pesica je izdominirao za razliku od ostalih koji su bili manje vise prosecni…. I da ne zaboravimo, ove sezone PRVENSTVO JE VAZNIJE OD EVROPE, tako da bez nepotrebnog degradiranja
F

Fabri

pre preko 1 godinu

Kakvom kljucnom periodu vi pisete, covek igrao protiv Nisa kao najjaceg dosadasnjeg protivnika vi pisete kako je stabilan i ostalo. Ljudi bre, ja razumem da bi danas novinari napisali sta god za par hiljada dinara i sto nazalost ima neku tezinu ali gledati li fudbal uopste van okvira nase lige. Zvezda i Partizan ukupno imaju dva iskusna evropska igraca (Natko i Dragovic), koja su igrala na visokom nivou u LS, igrali ozbiljan fudbal i dokazani su igraci. Sve ostalo je smesno reci, sem ovih u21 igraca koji mozda nekad nesto postanu