""
""

Fizički susret Zvezde i Mijailovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.02.15. | 20:37

„Crvena zvezda je zatražila da praktično ozvaničimo odluku njene Disciplinske komisije. U međuvremenu, nama se obratio punomoćnik fudbalera Nikole Mijailovića, pa smo za sledeći četvrtak, 26. februar, zakazali ročište“, rekao je predsednik Disciplinske komisije Žarko Stevanović

Na redovnoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije našao se slučaj odstranjivanja bivšeg kapitena Crvene zvezde Nikole Mijailovića iz kluba s Marakane.

Izabrane vesti

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana podneli su zahtev da se potvrdi Mijailovićeva suspenzija, ali su se prema rečima predsednika ovog tela Žarka Stevanovića pojavili neki novi detalji.
„Crvena zvezda je zatražila da praktično ozvaničimo odluku njene Disciplinske komisije. U međuvremenu, nama se obratio punomoćnik fudbalera Nikole Mijailovića, pa smo za sledeći četvrtak, 26. februar, zakazali ročište. To će praktično biti prilika da se u otvorenom postupku obe strane u ovom sporu i fizički sretnu, pa ćemo i mi znati u čemu je konkretan problem, jer su se pojavili neki novi detalji“, kaže predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović za Novosti.

Ročište će biti održano u narednih sedam dana, ali mesto još nije određeno.
„To je čisto tehnička stvar, a najverovatnije će obe strane da se nađu u prostorijama FSS na Terazijama 35 ili u našoj "kući fudbala" u Staroj Pazovi“, dodao je Stevanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nikola Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara