Luka Jović i Borha Majoral (©Reuters)
Luka Jović i Borha Majoral (©Reuters)

Fjorentini se dopala saradnja sa Realom, sada zove Jovića i Majorala

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 23:15

Ljubičasti u potrazi za zamenom Dušanu Vlahoviću

Svesni su u Fjorentini da Dušan Vlahović krca poslednje dane u ljubičastom dresu. Posle odluke da ne produži ugovor, pitanje je samo gde će i za koliko novca otići.

Kako se ne bi našli u problemu kada ih reprezentativac Srbije napusti, na Artemio Frankiju uveliko razmišljaju o novom napadaču. Po pisanju lokalnog lista La Nacione, u Firenci žele da se obezbede dvojcem Real Madrida: Luka Jović - Borha Majoral. Navodno, dopala im se saradnja s madridskim klubom, a pre svega partije Alvara Odriozole kog su letos doveli na pozajmicu. Navodno, već je dogovoren sastanak u januaru na kom će se pričati o uslovima otkupa njegovog ugovora.

Izabrane vesti

Tema sastanka trebalo bi da budu i pomenuta dvojica napadača, s tim da je 24-godišnji Majoral trenutno na pozajmici u Romi. Ugovor je potpisan do sledećeg leta, ali svega sedam nastupa i 100 minuta provedenih na terenu ove sezone, uz jednu asistenciju kao učinak, nagoveštavaju da se u Rimu verovatno ne bi protivili da ga vrate ukoliko Real to bude tražio.

Jović će na zimu, takođe, tražiti sredinu u kojoj će više igrati, a uveliko se pominju Inter, Arsenal i Vest Hem. Pre toga i Milan. Vest o Ljubičastima je novijeg datuma, a La Nacione piše da bi veliki uticaj u pregovorima trebalo da ima Jovićev menadžer Fali Ramadani, koji već godinama dovodi svoje igrače u Fjorentinu. Trenutno su to Nikola Milenković i Matija Nastasić, a da li će im se uskoro pridružiti Luka Jović, videćemo.

Reprezentativac Srbije mogao bi prvo na pozajmicu, pošto sa Realom ima ugovor do leta 2025, ali najviše toga zavisi od raspleta Vlahovićeve situacije...


tagovi

Real MadridLuka JovićBorha MajoralFjorentina

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara