"Deo uprave FK Železničar sa fudbalerima"
"Deo uprave FK Železničar sa fudbalerima"

FK Železničar: Novi dresovi za nove uspehe

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.17. | 15:10

Fudbaleri inđijskog Železničara u nedelju se susreću sa fudbalerima Hajduka iz Višnjićeva. Biće to prva utakmica Železničara u novoj sportskoj opremi koju im je donirala kompanija MOZZART

Deo uprave FK Železničar sa fudbalerimaLider šeste srpske lige i jedan od omiljenih klubova u severnom delu Vojvodine sezonu će nastaviti u novim dresovima koje im je u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ donirala kompanija MOZZART. Uručenje donacije Fudbalskom klubu Železničar obavljeno je na MOZZART-ovom uplatnom mestu u centru Inđije.

Fudbalski klub Železničar ima dugu tradiciju postojanja, osnovan je davne 1933. godine. Poslednjih nekoliko godina postižu sve bolje rezultate, pa je veoma izvesno da će sledeću sezonu igrati u petoj, umesto u šestoj srpskoj ligi.
„Uspeh i pobede na fudbalskom terenu rezultat su timskog rada, upornosti, motivacije i discipline. Velika odricanja sportista, istrajnost i jak karakter je ono što ih čini dobrima u svojoj profesiji. Pozitivna energija navijača sa tribina njihovu igru i trud čini svrsishodnom. Zahvaljujući njihovoj podršci naši sportisti uspevaju da nadmaše svoje mogućnosti i iskoriste pune potencijale. Veoma smo zahvalni kompaniji MOZZART koja je pružila nesebičnu podršku klubu iz Inđije i donirala nove dresove našim sportisima. Nadamo se da ćemo budućim rezultatima opravdati zalaganje i podršku kompanije MOZZART”, izjavio je član UO kluba Borislav  Naić.

Izabrane vesti

Član UO kluba Borislav Naić i Vida Savić ispred naše kompanijeBoje „Železničara“ su na početku svoje karijere branili bivši olimpijski reprezentativac Dragoljub Pejović, igrač splitskog Hajduka Radovan Krstović, fudbalski trener Siniša Čubrilo, i mnogi drugi. Fudbaleri Železničara poznati su i po svom humanitarnom radu, pa su u maju prošle godine odigrali humanitarnu utakmicu sa FK Partizan, a sav prihod od prodaje ulaznica i pojedinačnih donacija namenili su mladoj sugrađanki Sari Trbojević.

fudbaleri klubaDruštveno odgovorna akcija ,,Novi dresovi za nove šampione’’ pokrenuta je u u cilju promocije sporta u lokalnim zajednicama i osnaživanja malih srpskih klubova. Nakon uručenja u Inđiji, kompanija MOZZART će nastaviti sa doniranjem sportske opreme klubovima i udruženjima kojima je potrebna podrška na putu do uspeha.


tagovi

dresovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara