Foto: Flamengo Tviter
Foto: Flamengo Tviter

Flamengo poručio - naš je!

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.20. | 22:14

Brazilci brži od Lidsa, Valensije i Boke - potpisao Isla

Uprkos interesovanju Lidsa, Real Betisa, Valensije i Boke Juniors, slobodni igrač Isla potpisao je zvanično za Flamengo. Posle svega, nije ni čudo što se brazilski tim pohvalio i trijumfalno na društvenim mrežama poručio - "Naš je!".

Isla je čuveni čilenaski fudbaler. Igrao je 115 puta za reprezentaciju i po desnoj strani zameniće Rafinju. Dostupne informacije kažu da je potpisao ugovor na dve i po godine sa osvajačem Kopa Libertadores i šampionom Brazila, odnosno da će biti u tom dresu do decembra 2022. godine.

Izabrane vesti

Isla je stigao u Flamengo iz Fenerbahčea za koji je nastupao od 2017. godine gde je odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima.

Ima 32 godine, ali je i dalje starter u reprezentaciji Čilea. Isla je u karijeri igrao još za Udineze (pet godina), potom za Juventus, KPR, Marselj, Kaljari, a protekle tri sezone bio je u Turskoj.

Sada je vreme za tim za koji se kaže da ima najviše navijača na svetu. Veliki Flamengo.

"Naš je! Desni bek Mauricio Isla, dvostruki šampion Kopa Amerika sa Čileom je naše novo pojačanje. Dobro došao", stoji na zvaničnom tviter nalogu Flamenga.

Isla je u utorak obavio medicinske preglede, a danas se obavezao na ugovor do kraja 2022. godine. Dobar igrač za veliki klub.




tagovi

Maurisio IslaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara