Flora (©Reuters)
Flora (©Reuters)

Flora udarila u zid pred put za Beograd (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.09.21. | 14:03

Klub iz Talina se u finišu spasao poraza od Tulevika – 2:2

Titula je sve dalje za Floru iz Talina. Dok lider Levadija nastavlja da melje redom, zeleno-beli su kiksirali danas u gostima protiv Tulevika – 2:2.

Naredni rival Partizana u 2. kolu Lige konferenciji je gubio 2:0 do 76. minuta, ali je uspeo da spasi makar bod, što mu neće mnogo značiti u borbi za titulu.

Izabrane vesti

Ono što se videlo od Flore u ovom meču je da uporno napada po bokovima, da se igrači ne libe da šalju centaršuteve u šesnaesterac čim dođu u visinu kaznenog prostora. Prvi gol su postigli tako, pas po zemlji na peterac, gde je Aliku bukvalno sa pola metra preusmerio fudbal u mrežu. Drugi pogodak je bio majstorija Kuska, koji je dobio povratnu loptu na nekih 25 metara od gola i odapeo strelu, a lopta se od stative odbila u gol.

Nakon toga viđena je prava opsada šesnaesterca Tulevika, najbolju šansu za gol za pobedu promašio je Somets, glavom sa peterca nakon centaršuta sa leve strane.

I Tulevik je svoja dva gola dao u razmaku od svega četiri minuta. Prvi je bio glavom sa peterca, gde je odbrana Flore ostavila Jukama potpuno samog, a drugi je bio iz penala, koji je skrivio desni bek Luka, kojeg je protivničko krilo pretrčalo na kratkoj distanci.

Generalno, Flora nikako ne bi trebalo da bude pretežak protivnik Partizanu, igra dosta spor fudbal, gde je veteran Vasiljev zadužen za organizaciju igre i distribuciju lopti.

Flora je igrala u sastavu: Igonen – Luka, Sepik, Kusk, Kalaste – Somets, Miler – Zenjov, Vasiljev, Aliku – Sapinen.


tagovi

FloraLiga konferencijeFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara