Komentari na vest

Forbs otkriva 10 najplaćenijih fudbalera: Ronaldo ponovo iznad svih, Mesi najviše prihoduje od sponzora

T

Twix

pre 7 meseci

Mesi je za sponzore, poput Federera, idealan. Bledunjave licnosti, neodredjen, niocemu nema neko odredjeno misljenje, stav, navodno skroman, navodno porodican covek. Nikad kontra mejnstrim agende. Ma idealan. Takoreci, ticked all the boxes. Posto sistem prizeljkuje da smo takvi svi, onda lepo poture takvog idola da ti pokazu kakav i ti treba da budes.
@

@Twix

pre 7 meseci

Zato je Ronaldo odličan sa svojim ponašanjem u Las Vegasu.
T

Twix

pre 7 meseci

Iskr, pojma nemam sta je bilo. Ali, poenta je da Mesi mudro cuti, nigde se ne mesa, javno se nikome ne zamera, a ispod zita minira saigrace. I Mesi i Ronaldo su projekti velikih korporacija, za njih se namestaju nagrade pa i titule jer kompanija pljune boga oca i hoce najboljeg od najboljih u svom timu. Jedina razlika izmedju nijih je sto je Mesi naucio gde mu je mesto, a Ronaldo pa mnogo talasa i stoga je manje pogodan u marketinskom smislu. Dok je Mesi ultra proracunat i sa njim su mirni.
p

poopp

pre 7 meseci

Kako to Mesi minira suigrace? A Ronaldo sa 37 godina kao neki vodja, lider, kapiten hoce da ukrade gol suigracu na Svjetskom i ne slavi pobedu sa ekipom. Udara djecu kada gubi, baca kapitensku traku itd. Najjadniji kapiten ikada. Nemoj Messija poredit sa tim. Fuj
p

pero7

pre 7 meseci

smesne pare..Prija za pet arena 5 miliona e ..i to za mesec dana. onaj sto crta obrve 30..a tek zauzimaju balkan..nihov fenomen se izucao i u skolama..a ovi trce znoje se povrdjuju...kisnu..
p

pazza

pre 7 meseci

Tacno tako,brend da,ali je M10 G.O.A.T! Ideeèèmoooooooooooooo
S

Sherlocked

pre 7 meseci

Nije mozda najbolji u istoriji ,nego od Decembra 2022 to i jeste. Nema vise price. Ali ove cifre covece , Ronaldo 260 mil€ , pa to zvuci kao zezanje. Mesi 135 mil € . Ali kad ih napises deluje nestvarno. 260.000.000 brate mili. A ja sad vijao za kiriju da platim 230€ , raspao sam se. Pa samo da su mi oni pozajmili po pola , bolje za sve i imali bi lepse brojeve . Ronaldo 259 999 875 , Messi 134 999 875 eto lepota i mnogo zajebanije deluje. Ja cu platiti Western Union , bolje nego da se svadjaju. Pusti đaola.
L

Lugano12

pre 7 meseci

Ronaldo vec ima 38 godina za vasu informaciju, a deli ga svega nekoliko meseci do punih 39 godina.
V

Vasilis

pre 7 meseci

Ronaldo je posle Dzordana sigurno najveci sportski brend u istoriji. Covek je najpracenija osoba na drustvenim mrezama. Da nema zakonskih problema, Ronaldo bi otisao u Ameriku pre Mesija i zaradjivao bi kao kod Saudijaca.
p

pooop

pre 7 meseci

Pa sto je silovao devojku pa sad ne sme da dođe u Ameriku