"Dijego Forlan"
"Dijego Forlan"

Forlan nahvalio Brazilca na sva usta: Magični Nejmar će za neku godinu biti najbolji na svetu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 15:46

Urugvajac pun lepih reči za svog „komšiju“ iz Južne Amerike

Dijego ForlanImao je zaista fantastičnu sezonu Nejmar u Barseloni. Potpuno se uklopio u sistem igre Luisa Enrikea. Lionel Mesi, Luis Suarez i on činil isu pakleni trojac koji je mleo i gazio sve pred sobom, a na kraj use i popeo na tron Evrope. Oduševljenje Nejmarovim igrama nije krio ni Dijego Forlan, bivši napadač urugvajske reprezentacije i Atletiko Madrida.
Imao je brilijantnu sezonu u Barseloni u kojoj je pokazao kvalitet, ne samo individualni već i u timskoj igri zajedno sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom. On je jedan od najboljih napadača na svetu, igra u najboljem klubu na svetu. Postiže golove, daje asistencije, dribla protivničke igrače i izvodi magiju sa loptom“, rekao je Forlan za As.

Forlan se osvrnuo i na Nejmarovu "naviku" da pravi ekscese.
Ponekad izgubite glavu na terenu. Cela Kopa Amerika je izgubila na kvalitetu zbog njegovog isključivanja. Ali, on će se popraviti i u tom aspektu i postato najbolji na svetu u narednih nekoliko godina. Za sada je još uvek iza Mesija i Ronalda koji će ostati najbolji još par godina, ali ne zaboravite da je Nejmar skoro pet godina mlađi od Mesija i sedam od Ronalda“, zaključio je Forlan.

Izabrane vesti

Koliko je Nejmar važan za Brazil videlo se i u meču sa Paragvajem kada je Selekao poražen posle izvođenja penala.

(FOTO: Action images)


tagovi

NejmarKopa AmerikaDijego ForlanBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara