Navijači Fortune (©Reuters)
Navijači Fortune (©Reuters)

Fortuna Diseldorf i AIK Stokholm najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.05.24. | 10:23

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o kečevima na Fortunu protiv Bohuma u baražu za popunu Bundeslige, odnosno na AIK iz Stokholma protiv Geteborga u švedskom šampionatu. Kvote na ova dva meča nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

U ovom dvomeču je praktično sve rešeno u Bohumu. Drugoligaš Fortuna je kao gost preslišala bundesligaša sa 3:0 i sada je veoma blizu plasmana u elitni rang. Ima veliku prednost, igra pred svojim navijačima i nema dileme da će svih 54.600 mesta na Merkur Špiel areni biti zauzeto kako bi se kako dolikuje proslavila promocija na koju Diseldorf čeka četiri godine. Srpski internacionalac Erhan Mašović nije mogao da pomogne Bohumu u prvoj utakmici zato što se razboleo, videćemo da li su mu ova četiri dana bila dovoljna da se oporavi. Zanimljivo, Fortuna i bohum su se sastali letos u okviru priprema za novu sezonu, a i tada je tim iz Diseldorfa bio bolji, sa 3:1.

AIK STOKHOLM - GETEBORG (PONEDELJAK, 19.10), KEC 2,05

Dok se većina šampionata u Evropi završava, u Švedskoj je uveliko počela već nova sezona. U toku je 11. kolo Alsvenskana, a sudeći po prvoj trećini takmičenja dva švedska velikana AIK i Geteborg će ponovo imati sezone za zaborav. AIK je tek 10. na tabeli sa 14 bodova, duplo manje od lidera Malmea, dok je Geteborg 12. Osvojio je dva poena manje od današnjeg rivala i ima isti broj bodova kao Norćeping, koji je u zoni ispadanja! AIK je u lošijoj formi, pošto je nanizao tri poraza, od Sirijusa (1:3), Elfsborga (1:6) i Hamarbija (1:2). Geteborg je posle tri utakmice bez pobede (dva poraza i remi) u prošlom kolu savladao Mjelbi (1:0) i sada je u nešto boljem raspoloženju. Prošle sezone su oba duela AIK-a i Geteborga završena bez pobednika, u Stokholmu je bilo 2:2, a u Geteborgu 1:1.


NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara