Komentari na vest

FOTO UBOD: Lazetić održao reč, Mojes dobio vino na poklon

P

Peki30

pre 5 meseci

Lazetic, realno najbolji srpski manager trenutno, pokazuje i da je vrhunski gospodin. A Mojes je isti takav, legenda Premijer lige, tako da ga je imao kome i pokloniti. 2 gospodina britanskog kova
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Jeftin licni marketing.
Z

Zeder

pre 5 meseci

Zasto takav komentar? Zar je trebao da ostane pasivan i da ne bude dobar domacin svome gostu? Da li bi tvoja prosta dusa bila zadovoljnija?
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Sta je litra vina za ovu pijanduru? Pa Mojes to popije cim otvori oci hronici alkos!!!
Z

Zeder

pre 5 meseci

Bez blamiranja molim.
e

eto i

pre 5 meseci

Uspeo je u životu sad
P

Partymaker

pre 5 meseci

Šmekerski
?

??

pre 5 meseci

Bolje da je napisao na cirilici. Cirilica je nase pismo
R

Reral

pre 5 meseci

Da znas malo bolje istoriju znao bi da je staro srpsko pismo latinica, neprosveceni covece.
?

??

pre 5 meseci

Ajde bezi tamo ti mene ucis istoriju. Cirilica je nase pismo, a sad da se vracamo na pismo od kad postoje srbi nije ni latinica. Nemoj ti previse da se pravis pametan kad nisi.
M

Mikili Srb

pre 5 meseci

Mi imamo dva pisma, ne vidim problem u koriscenju bilo kojeg.
a

aa

pre 5 meseci

neki foto ubod o vidicu ili je svevisnji rekao o tome ni rec
С

Сале2323

pre 5 meseci

Нема рођо ништа... Стиго конспиративни допис из ФСС-а да се по сваку цену спречи одлив информација, који је сплетом околности објављен у НИН-у.
G

Gostgost

pre 5 meseci

A sta o Vidicu? Bas sam malopre procitao intervju, i sem sto pljuje Terzica i Dzajica, nista epohalno nije rekao. A to pljuvanje i ne cudi kad iza njega stoji grobarska svita. Nije rekao nista sto vec ne znamo sem sto je kukao kao devojcica. Prica o izborima, kao resio da se ne pojavi da im ne da na legitimitetu. A kakav legitimitet da im da kad su odrzani po propisima i sve je legitimno zavrseno, a i da je dosao, ne bi bio izglasan? Ovako je pobegao i sad kao moralise. Bila pitanja o politici, a on obigrava kao mace oko slanine, ne sme nista konkretno da kaze, da ne uvredi buduce poslodavce ako dodje na celo saveza nekad. Mnogi odgovori bas populisticki i politicki. Tako da ne znam sta tacno zelis da kazes sa time o Vidicu?
G

Gostgost

pre 5 meseci

Zapravo, jedino novo sto je rekao je koliko Piksi dere savez, odnosno za koliko para se tale. Tako da hvala mu na tome
?

??

pre 5 meseci

Ako je rekao. 16m za dve godine. Vrv je to bilo po ugovoru da nas odvede na sp i na ep. Sve u svemu je mnogo, bas bas mnogo. Hvala vidicu na tim informacijama. Jedino sto mi se ne svidja jer mi izgleda da je to sad sa politicke strane, s obzirom da idu izbori. Za terzu i dzaju sto je rekao u pravu je skroz
T

Twix

pre 5 meseci

Sta te zanima? 1. Lik gradi po Bg-u kao i Stankovic 2. Imao je sansu pa povukao kandidaturu i cutao kao mula, a sad bi da mu se da funkcija 3. Rio podkast-->deo o bombardovanju Srbije-->o Zanzibaru bi emotivnije pricao da slucajno ne uvredi Britance 4.Malo geopolitiku u ruke pa razmisli dal su se i on i Berbatov slucajno pojavili kao spasioci bugarskog i srpskog fudbala direktno sa ostrva. Hint: velike pare + velika uvezanost politike i sporta i najvaznije: 5. Ambiciozan, a glup kombinacija sacuvaj Boze.
l

lepo

pre 5 meseci

Gospodski, svaka čast!
s

slihtanje

pre 5 meseci

na maks u nadi da ce dobiti priliku da trenira vest hem u11