Foto: AFP
Foto: AFP

FOTO UBOD: Možda nije bio dobar trener, ali Solskjer je zauvek legenda Junajteda

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.12.21. | 23:27

Navijači razvili ogroman transparent posvećen doskorašnjem treneru i čoveku koji im je golom doneo trofej Lige šampiona 1999. godine

Možda im nije prijao kao trener, ali navijači Mančester Junajteda će zauvek pamtiti Ole Gunara Solskjera kao igračku legendu. Videlo se to i kroz transparent razvijen na Teatru snova pred večerašnji derbi sa Arsenalom u Premijer ligi, isti onaj koji su istakli kada je Norvežanin decembra 2018. seo na klupu Junajteda.

Ipak je reč o jednom od najvećih džokera u istoriji fudbala i čoveku koji je slavnom klubu sa Old Traforda 1999. godine doneo trofej Lige šampiona... Onda kada su Crveni Đavoli gubili od Bajerna do prvog minuta nadoknade, pa ga Tedi Šeringem i Solskjer bacili na kolena.

Izabrane vesti

Pre desetak dana sa suzama u očima u oproštajnom intervjuu za Junajtedovu klupsku televiziju Ole je govorio o uživanju od prvog do poslednjeg minuta na kormilu Mančestera. Nije doneo trofej Junajtedu, poražen je u finalu Lige Evrope, ali nekome jednostvano nije suđeno da uspehe iz igračkih dana prenese u trenerske vode. Večerašnji gest publike pokazuje da turbulentne i ne previše uspešne tri godine odlaze u zaborav i da u sećanju ostaju samo lepe stvari.


tagovi

Mančester JunajtedOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara