Fransisko od večeras se zoveš Frančesko! Volej u Totijevom stilu za muk u Rosariju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.08.22. | 02:49

Spektakularan pogodak Fransiska Gonzalesa Metilje u ubedljivom slavlju Sentral Kordobe protiv Rosario Sentrala - 3:0

Argentina je zemlja velikih klubova, fenomenalne fudbalske atmosfere, ali i neverovatnih igrača. Jedan od onih sa posebnim darom, koji još uvek nije stigao na najvišu scenu je i napadač Sentral Kordobe, Fransiso Gonzales Metilji. Mladi golgeter je spektakularnim golom, u stilu legendarnog kapitena Rome, Frančeska Totija, otvorio put svom klubu ka velikom slavlju na stadionu Gigandte de Arojito - 3:0 (2:0).

Fransisko, koji je igrač Argentinos Juniorsa na pozajmici u Sentral Kordobi, na izuzetan način je uhvatio volej u trku u 23. minutu i poslao loptu u suprotan ugao gola nemoćnog Gaspara Servija. Sve je u ovoj akciji gostiju bilo pefektno, od dodavanja dvostrukog asistenta Renca Lopeza, do egzekucije Gosnaleza. Let lopte je bio takav da joj golman Rosarija nije mogao ništa.

Izabrane vesti

Taj gol kao da je potopio baš sve lađe ekipi Hermana Rivarole, koja nije mogla da se sastavi do kraja utakmice. To su gosti umeli da kazne i stugnu do ubedljivog slavlja. Prednost Sentral Kordobe u finišu prvog poluvremna duplirao je Hesus Migel, dok je konačan rezultat utakmice postavio Alehandro Martinez, golom iz penala u 84. minutu utakmice.

Zanimljivo Sentral Kordobi je ovo bilo tek treće slavlje u argentinskom prvenstvu ove sezone, a prvo još od 25. juna kada savladala Taljares takođe u gostima. Sentral Kordoba se nalazi na 23. mestu, dok je Rosario Sentral na 17. mestu sa tri boda više.



tagovi

Rosario SentralSentral Kordoba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara