""
""

Frka u Peruu: Sudija podelio pet crvenih kartona za pet minuta! Ceo kordon policije jedva ga je izveo sa stadiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.15. | 09:29

Za sve što je uradio na utakmici arbitar je čak dobio pohvale od čelnika Udruženja sudija Perua...

Fudbaleri peruanske Alijance dobro će upamtiti 36-godišnjeg arbitra Ramona Blanka, ali nikako po lepim stvarima! Pet minuta, pet crvenih kartona i poraz od Real Garsilasa rezultatom 0:1 u velikom derbiju petog kola državnog šampionata.

Izabrane vesti

Iako se u prvi mah činilo da će se utakmica na uvek uzavrelom, trusnom području završiti bez većih problema, u 85. minutu nastao je pravi haos i nezapamćena scena. Crveni kartoni počeli su da sevaju munjevitom brzinom, a kako je svaki naredni dolazio, situacija na terenu postajala usijanija. Prvi na popisnoj listi bio je Gabrijel Kosta zbog udaranja protivničkog igrača u 85. minutu. Ali niko nije ni slutio šta će se desiti kroz svega nekoliko trenutaka.

Vrlo brzo teren je morao da napusti i trener domaćeg sastava Giljermo Sanguineti, koji je očigledno bio vidno nezadovoljan Blankovim suđenjem. Ali to nije mnogo pomoglo. Samo nekoliko sekundi kasnije kartu u jednom smeru dobio je i Pablo Migez zbog prigovora, ali i toga što je sudiju gađao loptom. Na terenu je nastala velika frka, Migezovi saigrači dotrčavali su do sudije u pokušaju da ga urazume i pokažu mu da je ipak napravio grešku. Međutim, u celom ubeđivanju granicu je prešao Kristijan Kueva, koji je takođe dobio isključenje zbog prigovora, a na kraju je poslednji crveni karton dobio i Markos Mijers, koji nije mogao da veruje svojim očima šta se zapravo dešava. 

Šta fudbaleri Alijance zapravo misle o suđenju Ramona Blanka možda je najbolje oslikao detalj iz samog finiša utakmice, kada je napadač Hean Deža uzeo rezervni crveni karton sa trave i pokazao ga upravo Blanku

Pogledajte i kako je sve to izgledalo:

(FOTO: Action Images)


tagovi

sudijaReal GarsilasPerucrveni kartonAlijanca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara