Vladan Milojević (©Starsport)
Vladan Milojević (©Starsport)

FSS mora da spremi 1.000.000 za Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 09:38

Da li će to i uraditi, još nije sasvim jasno

Gomila kandidata je suštinski postojala samo u uvodnim danima posle poraza od Škotske i propuštene šanse da se posle 20 godina ode na Evropsko prvenstvo. Onda je FSS skraćivao listu i polako shvatao da izbor baš i nije toliki, jer je većina naših dokazanih trenera pod čvrstim ugovorima. Puštani su i probni baloni sa poznatim inostranim imenima, ali ne postoji nikakva sumnja da je trenutno najbliži klupi Orlova arhitekta vaskrsenja Crvene zvezde Vladan Milojević.

I on je, naravno, pod čvrstim ugovorom, saudijski Al Ahli uprkos povremenim nesuglasicama neće ga pustiti bez obeštećenja. Ugovor mu ističe na leto i ako u Fudbalskom savezu Srbije budu želeli da zaista dovedu Milojevića za selektora moraće dobro da se otvore. Prema informacijama Informera Milojevićeva sloboda neće biti jeftinija od 1.000.000 evra koliko će Al Ahli tražiti samo da bi ga pustio da ide.

Izabrane vesti

Onda tek predstoje pregovori sa trenerom, nije tajna da on ima želju da bude selektor, ali prema saznanjima MOZZART Sporta ima i interesovanja AEK-a, koji bi ga vratio u grčki fudbal ako se stvore uslovi za tako nešto.

Zvanično, Ljubiša Tumbaković je i dalje tu, ali je upadljivo bilo to što se posle jučerašnjeg žreba za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo na sajtu FSS nije, kao što je uobičajena praksa, oglasio selektor, već potpredsednik Marko Pantelić.



tagovi

Vladan MilojevićLjubiša TumbakovićFSSfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara