Luk Flurs (©Twitter)
Luk Flurs (©Twitter)

Fudbaler Kajzer Čifsa ubijen prilikom otmice automobila

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.24. | 10:11

Luka Flursa (24) je zasad nepoznati počinilac izvukao iz vozila na benzinskoj pumpi i upucao u grudi

Nezapamćena tragedija u Johanesburgu. Fudbaler Kajzer Čifsa i mlade reprezentacije Južne Afrike Luk Flurs ubijen je na benzinskoj stanici u sredu uveče.

Ovog 24-godišnjeg igrača zasad nepoznati počinilac je napao dok je on sedeo u svom automobilu i čekao red na pumpi. Pod pretnjom iz vatrenog oružja je izvukao Flursa napolje, a potom ga je upucao u grudi i odvezao se njegovim automobilom.

Izabrane vesti

Nažalost, mladi sportista je brzo podlegao povredama, potvrdio je njegov klub.

Sa velikom tugom javljamo da je fudbaler Kajzer Čifsa Luk Flurs tragično izgubio svoj život tokom otmice njegovog vozila sinoć u Johanesburgu. Naše misli i molitve su uz njegovu porodicu i prijatelje tokom ovog teškog vremena. Južnoafrička policija vodi slučaj i sve detalje će oni saopštiti u dogledno vreme. Neka njegova dobra duša počiva u miru“, saopštili su iz južnoafričkog prvoligaša.

Kajzer Čifs je jedan od velikana južnoafričkog fudbala. Četiri puta je bio prvak te zemlje u profesionalnoj eri (od 1996), a 2021. je igrao finale Lige šampiona. Flurs je u ovaj klub došao iz Supersport Junajteda u septembru prošle godine.

Bio je defanzivac, odigrao je pet mečeva za kadetsku reprezentaciju Južne Afrike, a potom je igrao i za nacionalni tim na prošlim Olimpijskim igrama u Tokiju, na kojima je Bafana Bafana završila takmičenje u grupnoj fazi sa sva tri poraza.



tagovi

Kajzer ČifsJužna Afrika 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara