©Starsport
©Starsport

Gaćinović: Ugovor sa Železničarom validan do 15. juna

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 17:02

Strateg Pančevaca ostavlja sve opcije otvorene

Priča da fudbalski stručnjak Vladimir Gaćinović odlazi iz pančevačkog Zelezničara, a da na njegovo mesto iz Surdulice i tamošnjeg Radnika po izborenom opstanku u Mozzart Bet Superligi stiže Slavoljub Đorđević, nasledila je prethodnu, po kojoj će umesto trenerskog vuka iz Trebinja na klupu novajlije u društvu najboljih da zasedne dosadašnji kormilar sada već prvoligaša Mladosti GAT-a Nenad Lalatović.

Tim povodom oglasio se Gaćinović, koji je nedavno završenu sezonu maestralno krenuo u Novom Pazaru, da bi je posle kratkog izleta do crnogorskog Dečića na isti način završio u Pančevu.

Izabrane vesti

"Kruže razne dezinformacije kako će ugovor biti raskinut. Moj ugovor je validan do 15. juna, tu sam trener još nekoliko dana. Ako nema dogovora oko nastavka, saradnju završavamo. Znači, ništa ne prekidamo. Proveo sam u Železničaru prelepa dva i po meseca. Ostvarili smo zaista istorijski rezultat. Otkako je fudbalska lopta stigla u Pančevo, takav uspeh se nije desio. Ovde će se sledeće sezone igrati superligaški fudbal", kaže u dahu Gaćinović.

Uz njegov Železničar, do elite je iz Mozzart Bet Prve lige stigao beogradski IMT, kao još jedan debitant u najjačem domaćem rangu. Grafičar i Inđija poklekli su u baražu od Radnika, odnosno Radničkog iz Niša.

"Prezadovoljan sam ostvarenim za kratko vreme. Praktično smo u osam utakmica završili posao, ekspresno. Želim da zahvalim igračima. Oni su najzaslužniji, uz moj strucni štab. Takođe, veliko hvala svim ljudima s kojima sam sara]ivao u klubu. Drago mi je što smo ostvarili snove mnogih generacija Pančevaca", ponosan je 57-godišnji trener na vreme provedeno u Železničaru.

Po svemu sudeći, spreman je za novo poglavlje u karijeri.

"Čekamo neke nove trenerske izazove", poručuje Vladimir Gaćinović.



tagovi

Vladimir GaćinovićŽelezničar Pančevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara