Fudbaleri Los Anđeles Galaksija (©AFP)
Fudbaleri Los Anđeles Galaksija (©AFP)

Galaksi juri plej-of, Joveljić posti šest kola

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.09.22. | 23:15

MLS: Tim iz Los Anđelesa ima imperativ pobede noćas (04.00) u San Hozeu

Galaksi je jedan od timova koji po imenima ima najzvučnije fudbalere u SAD-u, ali u finišu ligaškog dela MLS-a se grčevito bori za ulazak u plej-of. Tim iz Los Anđelesa je trenutno na sedmom mestu, poslednjoj poziciji koja vodi u doigravanje za šampiona.

Solt Lejk diše za vratom, a ni Vankuver, Sijetl i Kolorado nisu daleko. Priliku za tim Dejana Joveljića da se odlepi od konkurenata i napravi korak ka plej-ofu je gostovanje poslednjeplasiranom timu Zapadne konferencije San Hozeu noćas (04.00) u odloženom meču MLS šampionata.

Izabrane vesti

Srpski napadač je letos bio u seriji golova, ali je zatajio u poslednja dva meseca. Već šest mečeva posti, pa je izgubio mesto startera. Na osam prethodnih utakmica, nekadšanji napadač Crvene zvezde, Ajntrahta i austrijskog Volfzbergera je samo jednom bio u prvih 11. U špicu je pozicija rezervisano za Meksikanca Havijera Ernandeza Čičarita. Ispred Joveljića trenutno je i Francuz Kevin Kabral. Prošle nedelje kada je tim iz Grada anđela dobio Kolorado sa 4:1 briljirao je nekadašnja velika nada Barselona Riki Puć. On je imao čak tri asistencije.

04.00: (3,60) San Hoze (3,50) Los Anđeles Galaksi (2,05)

Gosti ne mogu da računaju na brazilskog asa, nekadašnjeg igrača Bajerna i Juventusa Daglasa Kosta. Karioka je dobio crveni karton u prošlom meču protiv Kolorada, pa je suspendovan za noćašnji veoma važan duel za tim Grena Venija. Van stroja su i Kaseres koji je sa reprezentacijom Urugvaja, Zaveleta je na pripremama Salvadora, kao i Surinamac Lerdam. Povređeni su Perez i Viljafana. Ni San Hoze nije kompletan. Faliće Monteiro i Očao, koji su sa selekcijama Zelenortskih Ostrva, odnosno SAD-a, dok su povređeni Bouda i Fuentes.

Domaćin je na poslednjem mestu na Zapadu, nema rezultatski imperativ, pa Galaksi ima ulogu favorita. San Hoze je pobedio prethodne dva meča današnjeg rivala. Na tri duela u nizu ovih timova je dolazio je tip GG3+. Kvota u Mozzartu da će biti minimum tri pogotka, uz golove na obe strane je 1,65.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------

MLS

Nedelja

04.00: (3,60) San Hoze (3,50) Los Anđeles Galaksi (2,05)

***kvote su podložne promenama



tagovi

MLSmls ligaLos Anđeles GalaksiSan HozeDejan Joveljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara