Garancija za sigurnost na golu - Rajković i zvanično Remsov

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.19. | 20:08

Predstavljen srpski čuvar mreže

Stigla je i zvanična potvrda za ekskluzivu MOZZART Sporta, Predrag Rajković je novo pojačanje francuskog Remsa. Kao što smo i najavili, srpski čuvar mreže je potpisao ugovor na četiri godine, a Makabiju iz Tel Aviva će pripasti obeštećenje od 3.000.000 evra.

Veliko zadovoljstvo ostvarenim poslom nije krio ni generalni direktor francuskog prvoligaša Matje Lakur, koji je poručio da je nekadašnji golman Crvene zvezde bio primarna želja kluba i da je sa njim Rems dobio apsolutnu sigurnost na golu.
"Pozicija golmana je jako važna i bila nam je potrebna apsolutna garancija. Predrag Rajković je bio naša glavna meta, zbog toga smo želeli da brzo završimo posao. Igrač je takođe imao veliku želju da nam se pridruži. On dolazi ovde da otrkrije novo prvenstvo, sa velikim iskustvom za svoje godine. Zabeležio je skoro 250 mečeva sa svoje 23 godine, od čega 44 u evrokupovima. Potpisom Predraga Rajkovića završili smo našu potragu za golmanima", poručio je Lakur.

Izabrane vesti

Kao što ste mogli da pročitate, dugo je vladala neizvesnot oko novog Rajkovićevog kluba. On je minule sezone proglašen najboljim golmanom izraelske lige u Makabijevom pohodu na titulu. Mnogi klubovi su se pominjali kao zainteresovani. Šuškalo se o Monaku, Bordou, Renu, Valensiji, Sevilji, Udinezeu, Bolonji... Na kraju su četiri kluba ostala u trci za Rajkovićev potpis: Ren, Rems, Valjadolid i Espanjol.

Rajković je četiri godine proveo u Izraelu, a pre toga je branio u Crvenoj zvezdi i Jagodini.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara