Komentari na vest

Gavrić opet nije registrovan za Ligu šampiona, propušta susret sa Šaponjićem i Čavrićem

P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Gavric je dobar igrac, to nije sporno, ali je ocigledno psihicki tanak. Treba neko da se nadje sa njim, poprica, smiri ga i onda ce davati rezultate.

MILAN1989

pre gotovo 2 godine

Secam se prvog derbija kod Dekija kako je lomio Miletica, kakav je dribling imao, steta
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

I onda su svi provalili posle dve utakmice da ima samo taj jedan dribling i nista vise.
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

On u Zvezdi nije znao da vodi loptu, krene i dribling i saplete se o loptu, cesto je tako i gunio loptu. Jedan isti prodor je imao, posle su ga lako citali. Dobro smo ga i uvalili za milion i 200.
O

Olegunnarsoljsker

pre gotovo 2 godine

Komentarisao sam kad je otisao, komentarisem i sad, deki nije budala zna on mnogo dobro zasto nije racunao na njega! Ne treba nam igrac koji ce da igra 2 utakmice i da ga na 5 nema e takav je gavric, posle ove neuspesne epizode ja mislim da ce da se opameti . Hitno da nadje oporavak za karijeru jos je mlad i jos mnogo moze !
M

Maljko

pre gotovo 2 godine

Dovedi ga Mrki, fali krilo
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Neverovatan pad ovog momka. Bio je jedan od najboljih igraca Zvezde kada je prekomandovan iz omladinaca, onda polako gubio minutazu i vidi sada. Zelim mu sve najbolje i da na kraju ipak pokaze sav svoj talenat.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Trebao bi Čukarički da razmisli da uzme Gavrića na pozajmicu, obe strane bi bile na dobitku ako proradi, ima talenta.

rty

pre gotovo 2 godine

Kako bi cukaricki bio na dobitku? Oni privatan klub ne isplati im se da razigravaju tudje igrace...
X

XD

pre gotovo 2 godine

Eto, pljuvali ste Terzića što je prodao toliki talenat za siću.
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Tako ste pravdali i prodaju Jovica.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Terzic je kritikovan sto je odbiojao ponude iz Serije A izmedju 3i 4miliona a prodao ga za oko milion . Isto je iz MLS odbijena ponuda za Veljka Nikolica od 5 miliona pa posle smo hteli u Slaviu da ga pustimo isto za milion nego se povredio.
g

ga

pre gotovo 2 godine

Jeste... i da smo ga kojim slucajem utrapili za 4 miliona... pljuvali bi svi upravu sto nije sacekala jos dve sezone i takav talenat unovcila za 10 miliona posle igara u LS. Nama nikad ugoditi. Iskreno, mislim da za svakog naseg igraca za koga dodje 4 milke... prodavati ga odmah i ne cekati dalje nego praviti novog igraca koga utopiti za iste pare. Davati sansu mladjima i prodavati ih. Ima prostora da se guraju dva mlada u svakoj utakmici i u svakoj polusezoni moze se prodati jedan mladi za 3-4 miliona sto bi svake sezone cinilo 6-8 miliona prihoda ni iz cega