Gde je i šta radi Dijego Forlan?

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.02.18. | 17:20

Urugvajac od januara postao član Kičija, osvajača duple krune u Hong Kongu

Da li znate gde je i šta radi Dijego Forlan?

Dobitnik Zlatne kopačke na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi i jedan od najboljih napadača svog vremena nedavno je zadužio opremu osvajača duple krune u Hong Kongu - Kičija!

Izabrane vesti

Pitanje je koliko je Urugvajac zapravo spreman, budući da sredinom maja puni 39 godina. Finansijski motiv bio je jedan od ključnih faktora. Ne i jedini...
"Moja motivacija za dolazak u Hong Kong bila je ta da sam želeo da igram na profesionalnom nivou 20 godina. Imao sam dobru ponudu i nisam oklevao da li da je prihvatim", rekao je Forlan, a preneo portal scmp.com.

Njegov Kiči - jedini neporaženi tim u tamošnjoj Premijer ligi - u okviru 11. kola izlazi na megdan Voriorsima (07.30). Sve osim rutinske i ubedljive pobede bilo bi pravo iznenađenje. Jer, šta drugo očekivati od ekipe koja je odigrala meč ili dva više od ostalih i za isto vreme postigla 24 gola više od prvog pratioca! 

Brutalno!

Popularna Barsa iz Hong Konga je nakon remija sa Južnim Distriktom (2:2) iskalila bes na Isternom i Rendžersima, postigavši ukupno - 15 golova. Forlan se minulog vikenda upisao u listu strelaca, a obilatu pomoć ima u liku Brazilaca Lukasa (prvi strelac lige) i Sandra koji su kombinovano postigli 17 golova. Uz Forlana, ne smemo ni da zamislimo kako će se provesti Voriorsi...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 07:30 4901 HKG 1 Warriors HK - Kitchee kmb 2-2&4+ 2,00
Ukupna kvota2,00

MOZZART KVOTE
(9,00) Voriors (6,00) Kiči (1,20)
Početak: 07.30

(FOTO: Action Images)

 

 

 


tagovi

Dijego ForlanKičihong kongsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara