Generlni direktor Rome sutra u Bergamu, glavna tema je Papu, možda još neko...

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.21. | 16:44

Glavna komplikacija to što Atalanta ne želi da prodaje igrača direktnoj konkurenciji

Generalni direktor Rome Tijago Pinto krenuo je u akciju na fudbalskom tržištu. Kako piše Kalčo Merkato, direktor Vučice sutra će se sastati sa čelnicima Atalante kako bi se pregovaralo o mogućnosti transfera Papua Gomeza u Rim.

Odlični Argentinac je stara želja Rimljana i Paula Fonseke, u prethodnim prelaznim rokovima je odbijao mogućnost dolaska u Večni grad, ali je ove sezone ozbiljno pokvario odnose sa trenerom Đan Pjerom Gasperinijem, pa u Romi veruju da bi situacija mogla da se preokrene u njihovu korist.

Izabrane vesti

Tijago Pinto želi da ispuni Fonsekinu želju, ali ovo neće biti nimalo lagan posao, s obzirom da su iz Atalante već poručili da ne žele da prodaju igrača direktnoj konkurenciji, a to su Roma, Inter, Napoli... Papu Gomez je već odbio prelazak u Fiorentinu i Torino, koji očigledno nisu timovi koji ispunjavaju njegove lične ambicije. Cena za iskusnog Argentinca u ovom trenutku kreće se oko 15.000.000 evra, ali jasno da ona ne predstavlja osnovnu komplikaciju u ovom poslu, već druge okolnosti. U pripravnosti je i Inter, koji će biti spreman da iskoristi svoju šansu ukoliko mu se ukaže prilika.,

Kalčo Merkato piše i da nije isključeno da Tijago Pinto prilikom sastanka proširi svoje interesovanje i na još nekog igrača Atalante, ali za sada se ne prominju konkretna imena.

Papu Gomez je u Atalanti od 2014. godine, do sada je zabeležio 252 nastupa u dresu Boginje provincije i bio ključni igrač u velikom usponu kluba sa Atleti Azurija. Ipak, niko nije mogao da pretpostavi da će na ovakav način pokvariti svoj odnos sa Gasperinijem.


tagovi

Alehandro GomezZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara