Liverpul u velikom problemu, Alison verovatno ne brani protiv Atletika

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.03.20. | 16:10

Klop otkrio da Brazilac izvesno neće biti u kombinaciji za revanš susret osmine finala Lige šampiona, postoji šansa da dobije “blokadu“ kako bi bio u startnih jedanaest

Ako pitate ljude u Liverpulu, nesreća zaista nikad ne dolazi sama! Posle tri poraza u prethodne četiri utakmice i eliminacije u FA kupu, na Enfildu se suočavaju sa ozbiljnim problemom - Alison Beker izvesno neće stajati na gol liniji u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Atletika!

To je na konferenciji za medije uoči subotnjeg okršaja sa Bornmutom u Premijer ligi potvrdio Jirgen Klop.
“Nažalost, Ali je van stroja. Na treningu pred utakmicu s Čelsijem dobio je udarac. Bio je to mali incident, da tako kažem. Prvo smo pomislili da nije ništa u pitanju, pogotovo jer nije bilo planirano da igra taj meč i trebalo je da bude na klupi. Onda smo odlučili da ne bude ni u protokolu, kako ne bismo rizikovali“, izjavio je Klop i otkrio:
“Dodatni specijalistički pregledi pokazali su da postoji problem. Videćemo za narednu sedmicu šta će biti. U pitanju je povreda mišića u regiji kuka. Da je u pitanju fudbaler iz spoljne linije ne bi bio nikakav problem, ali pošto se radi o golmanu, situacija je drugačija“.

Izabrane vesti

Klop je poručio da je veliko pitanje da li će Alison biti u kombinaciji za Mersisajd derbi protiv Evertona na Gudison Parku 16. marta. Već su počele da kruže spekulacije da bi Alison za susret protiv Atletika mogao da dobije injekciju protiv bolova, popularnu "blokadu" kako bi izgurao najvažniji meč za Redse u ovom trenutku. Podsetimo, Rohiblankosi iz prvog susreta u Madridu imaju minimalnih 1:0. 

Zbog istih problema sa kukom Alison je izostao i sa Titeovog spiska Brazila za kvalifikacije za Mundijal 2022. godine protiv Bolivije 27. marta u Resifeu i 31. marta protiv Perua u Limi. Ovakav rasplet naveo je ostrvske medije da odu korak dalje sa zaključkom da je povreda još ozbiljnija nego što se misli i da najboljeg golmana sveta neće biti duži vremenski period na terenu. Tačnije do aprila, iliti sve dok se ne završi reprezentativna pauza...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara