Godinu dana bez odigrane utakmice: Pantić se seli iz Dinama u Dinamo

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.12.18. | 11:51

Srpski defanzivac napušta Kijev

Posle još jedne polusezone na margini u kijevskom Dinamu, Aleksandar Pantić će napustiti redove ukrajinskog velikana u narednom prelaznom roku. On ima ugovor sa Kijevljanima do 2021. godine, ali trenutna situacija ne odgvara ni njemu, ni klubu.

Pantić je pre tri dana obeležio neslavan jubilej: tačno godinu dana bez odigranog meča!

Izabrane vesti

Otkako je 10. decembra prošle godine igrao za Dinamo u prvenstvenom meču protiv Oleksandrije, nije ga više bilo u timu. Sklonjen je iz prvog tima i Dinamo ne računa na njega. Letos se pominjao kao želja Olimpijakosa, Legije, Rajo Valjekana i Ueske, ali je ostao u Dinamu i proveo na tribinama još jednu polusezonu.

Pantić je u redove ukrajinskog velikana došao u januaru 2017. godine i do kraja sezone bio skoro standardan. Međutim u leto 2017. godine je pao u drugi plan. U prvom delu sezone 2017/2018 je odigrao samo pet mečeva u svim takmičenjima, a onda je na polusezoni potpuno izbrisan iz prvog tima.

Sada ukrajinski mediji javljaju da je blizu prelaska u beloruski Dinamo iz Minska. U pitanju bi bila pozajmica do kraja sezone, a dva imenjaka bi podelili troškove njegovog ugovora. Dinamo Minsk je sezonu u Belorusiji završio na trećem mestu i na leto ga očekuju kvalifikacije za Ligu Evrope.

Pantić je pre Dinamo Kijeva igrao za Viljareal, Alaves, Eibar, Kordobu, Crvenu zvezdi i Rad, a prošao je kroz mlađe kategorije Partizana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar PantićDinamo MinskDinamo Kijev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara