Kakav projektil
Kakav projektil

Golčina dana, verovatno godine i sezone: Slobodnjak a la Žuninjo Pernambukano (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.03.21. | 00:32

Imamo kandidata za Puškaš nagradu

Ljudi, imamo prvog kandidata za gol sezone!

Svi fudbalski romantici koji se sećaju projektila Žuninja Pernambukana mogli su ovog nedeljnog popodneva da uživaju u reinkarnaciji brazilskog mađioničara u izvedbi Armana Lorijana. U pitanju je detalj s utakmice Nanta i Lorijana, u kojoj je 22-godišnji vezista gostujućeg sastava priredio ne samo gol dana, već zasigurno jedan od najboljih golova sezone i cele 2021. godine! I ne samo to - ovaj hitac može komotno da se svrsta u red najboljih ikada viđenih iz kaznenog udarca.

Izabrane vesti

-----------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

-----------------

Šta je napravio Arman Lorijan! Mnogi se uveliko šale da je u momentu kada je isplazio jezik dok se koncentrisao znao šta će da uradi, ali ovako nešto se zaista retko viđa. Udaljenost od gola je sigurno oko 35 metara, možda i malo više, a način na koji je lopta pogodila metu je apsolutno neverovatan. Vanserisjki! Golman Nanta Alban Lafont ostao je apsolutno nemoćan uprkos tome što je lopta išla u njegov, bliži ugao gola. Onda znate šta je Lafont preživeo... Lorijan je ovim pogotkom stigao do izjednačenja i konačnih 1:1.

“Izjednačili smo rezultat na neverovatan način“, priznao je trener gostujućeg sastava Kristof Pelisije i dodao:

“Lorijan je uputio neverovatan udarac, lopta je išla zastrašujućom brzinom, ali ovo je ono što on vežba uz pomoć našeg golmana Drejera. Lopta je išla visoko, a onda propala, to je nešto nezamislivo. Izuzetno je komplikovan udarac i jako je teško golmanima da predvide ovako nešto. Za takve šuteve ne postoji čudesni recept“.

Posle ovakvog gola kapu je skinuo i trener Nanta Antoan Kombuar.

“Jednostavno morate da verujete da čovek ovo vežba na treninzima. Svaka mu čast. Naš golman je ostao šokiran. Svi smo verovali da će lopta otići preko prečke, jako je teško predvideti ovakav udarac. Ako se sećam dobro, poslednji čovek koji je radio ovo bio je Žuninjo Pernambukano. Od njega još nismo videli ovo“, priznao je šef stručnog štaba Nanta.

Žuninjo može da bude samo ponosan...



tagovi

Arman LorijanLorijanNantŽuninjo Pernambukano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara