Udarna igla domaćina: Masimo Koda, Foto: AFP
Udarna igla domaćina: Masimo Koda, Foto: AFP

Golgeteri Lečea trljaju ruke, stiže rado viđen gost svih napadača

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.12.21. | 13:32

Vićenca unapred otpisana pred gostovanje kandidatu za Seriju A

Iako poslednji duel 18. kola Serije B zakazan za večeras od 20.30 oba tima dočekuju u potpuno različitim pozicijama, izazov koji sledi nosi imperativ kako za Leče tako i za Vićencu.

Sa jedne strane, domaćin nakon minimalnog poraza od Pise (0:1) nema prava na grešku ukoliko želi da održi korak u trci za vrh, dok gosti sa 14 poraza u 17 kola moraju pod hitno da počnu da osvajaju bodove ukoliko žele da očuvaju i tračak nade u borbi za opstanak.

Izabrane vesti

Pučeni prošlosezonskim iskustvom kada im je u plej-ofu izmaklo mesto u eliti, u Lečeu su rešeni da pitanje plasmana u viši rang razreše pre baraža i trenutno su na dobrom putu. Iako je poraz od lidera pokvario učinak izabranika Marka Baronija nekadašnji član elite je potvrdio kvalitet da se vrati na najsvetliju pozornicu Apenina. Gabrijel Stefreca, sa devet golova, i Masimo Koda sa jednim manje, glavni su pokretači druge ofanzive u Seriji B i večeras će biti u prilici da dodatno pobprave učinak imajući u vidu da će se susresti sa drugom najslabijom odbranom u šampionatu.

Kvalitet i forma apsolutno su na strani domaćina, a da bi Leče trebalo da se vrati na pobednički kolosek nagoveštava i tradicija, odnosno šest pobeda u poslednjih sedam međusobnih susreta.

ITALIJA, SERIJA B - 18. KOLO

Ponedeljak

20.30: (1,50) Leče (4,20) Venecija (2,60)




tagovi

Italija 2Serija BLečeVićenca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara