Markijori i Rondon (Foto: AFP)
Markijori i Rondon (Foto: AFP)

Golman sam sebi odvezao pertle da bi trošio vreme, karma zvana Rondon stigla minut pre kraja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.09.23. | 04:03

River Plejt u četvrtom minutu nadoknade stigao do pobede protiv Ateltiko Tukumana

Davio je River Plejt Atletiko Tukuman kao zmija žabu u 5. kolu argentinskog Liga kupa. Dominirao 90 minuta, uputio 24 udaraca ka golu Tomasa Markijorija, čoveka koji je bizarnim potezom, ispostavilo se, prizvao, ma navukao lošu karmu na svoj tim.

Nisu uspevali puleni Martina Demikelisa da probiju bedem gostujućeg sastava, bivali su sve nerveozniji kako se meč bližio kraju, a na semaforu i dalje stajao 0:0. Baš u završnici, Markijori je pomislio da je odugovlačenje dobra ideja. Ali nije, kao što to golmani obično čine oklevao sa ispucavanjem lopte. Ne, 28-godišnjak je otišao korak dalje i prešao granicu dobrog ukusa i fer-pleja.

Izabrane vesti

Desetak minuta pre kraja (računajući i sudijsku nadoknadu od šest minuta) čuvar mreže gostiju, ujedno i jedan od najboljih pojedinaca večeri budući da je prethodno upisao šest intervencija, sam je sebi odvezao pertle, a zatim tražio da se igra pauzira kako bi uštinuo koji sekund.

Malo je reći da se nije dobro završilo po njegov tim. Karma se javila u obliku Salomona Rondona. Iskusni venecualanski špic se u četvrtom minutu nadoknade poklonio pred Markijorijevim golom nakon što mu je teledirigovanu loptu poslao Pablo Solari.

GOL RONDONA POGLEDAJTE OVDE.

Martin Demikelis, koji se našao u krupnom kadru nakon pobednosnog pogotka, se samo slatko osmehnuo. Ipak je uveo Rondona u 61, a Solarija u 79. minutu. Nema lepše stvari za trenera nego kada izmene donesu pobedu.



tagovi

River PlejtAtletiko TukumanSalomon Rondon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara