Komentari na vest

Goreće zeleni deo Atine, Mansini skinuo PAO sa Braginih vešala u 95. minutu

A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

Braga nije nadigrala Pao, cak stavise dali su golove nakon njihovih gresaka, prvo Toni Viljena nike ispratio svog igraca a zatim iz auta munjevito ispala smesna cela odbrana Pao-a...Treba napomenuti da je Sporar kod 1-0 promasio nepromasivo...Ima Braga sjajne igrace, mislim da je prednost 60:40 za Bragu, imaju bolju ekipu, brze igrace, sjajnu tranziciju, igraju dosta visoko...S druge strane Pao ima invidualce koji mogu da naprave razliku kao sto je to sinoc uradio Mansini. Djuricic me znam da li je imao 5 kontakata sa lotom, ptevise je bio neprimetan i mekan.
d

d. g.

pre 8 meseci

A ja mislio po Tsc-u da je Braga najbolji tim Evrope... kad ono štucanje protiv vicešampiona Grčke.
K

Koliko

pre 8 meseci

Je dobra stvar, ukidanje gola u gostima. Igra se mnogo otvorenije. Sad bi na primer u revanšu Pao poveo 1:0,i totalno se zatvorio. A sad mu treba još jedan gol za prolaz.
K

Korner

pre 8 meseci

Ovom Panate. Fali 10 i dobar spic, Djuricic ni za Surdulicu tropa
D

Djapex

pre 8 meseci

Braga je nivo Zvezde, tako je rekao i Lazetic, i to se videlo danas. Pobedili 2-1 Panatinaikos. Sto se tice TSC, mora se uzeti u obzir da su relativno mlad klub (mislim od kada su poceli da napreduju), tek pre par sezone usli u Superligu, i verujem da ce nastaviti da napreduju... Nisu za LS ili LE, ali jesu za LK.
G

Gregor Fucka

pre 8 meseci

Ko jeste za LK? Svasta, u kom svetu zivite... Vreme ce pokazati.
B

Babaroga

pre 8 meseci

Grci gol u nadoknadi vremena, bam na tiću, njihov zonfić
D

Dragan 1985

pre 8 meseci

Pao sa igrom i ne zasluzuje LS. Pola prosli 2 puta. Braga je ekipa koja bolje igra u gostima nego kuci, tako da prolazak Panatinaikosu u LS je 30%..
L

LazZZZaa

pre 8 meseci

Zasto ovaj Đuričić dobija poziv u reprezentaciju?
P

Pazi

pre 8 meseci

Dobro pitanje.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Nestvaran mi je rezultat Makabi H i Jang Bojs 0:0. I jedni i drugi igraju na gol više, gaće bih izgubio na toj utakmici da sam bio u to vreme u kladionici.
s

srka

pre 8 meseci

Istina!!! Utakmica za 4+, da ne razmišljaš. Ali eto, zato je fudbal, to što jeste.
@

@konj vito

pre 8 meseci

Ovaj lidbo ide i sedi po kladionicama a ovde se prodaje za nekog intelektualca vrsnog pa ahahahahaahahaha hahaahahahahahahaahahaha
K

Kendisport

pre 8 meseci

Pa ipak ova Braga i nije neki svemirski brod kako je hteo da predstavi lazni trener laza gvardiola da bi napravio alibi za svoje neznanje. Strucnjak za Ivanjicu i Gornji Milanovac to mu je limit.
s

srka

pre 8 meseci

TSC je to što je u našim uslovima. Dobro on njih vodi, utrenirani su, imaju i kvalitet za našu ligu. Nema tu ništa sporno. A nije ni toliko teško kada u ligi ima tri, četiri kluba, koja nešto rade. Ostali su nemi posmatrači. Iluzorno je bilo očekivati da oni, Čukarički i Vojvodina nešto naprave u Evropi. Samo će nam oboriti koeficijent i to je to. Niko ovde osim Zvezde i donekle Partizana ne može da se takmiči u Evropi. Moramo biti toga svesni.

Bojan Urosevic

pre 8 meseci

Braga imala cist zicer za 3:0 promasi i u kontru prima gol bolja je Braga dobice u Grcku.
g

gostRS

pre 8 meseci

e moj Mladenoviću, umjesto da si došao u Zvezdu da budeš standardan i igraš LŠ ti griješ klupu u prosječnoj Panati, mada za nas i nije loše ispalo razvio se Mitrović u pravog wing beka, samo šteta za Mladenovića...
Z

Zvezdaaaaa

pre 8 meseci

Prosek ili ne oni su ipak izbacili marsej, a što da ne i bragu.
s

srka

pre 8 meseci

Ti wing bekovi su nam došli glave na Mundijalu. Videli smo kako to bezglavo izgleda kada Živković i Kostić igraju bekove protiv ozbiljnih protivnika. Mora se poštovati konvencionalni sistem, gde bočne delove terena pokrivaju igrači koji su školovani za to. Ako je neko video Bukarija da u reprezentaciji Gane igra wing beka, neka me obavesti, možda sam ja u zabludi. Mislim da Bahar ide Piksijevim putem, kao da je prepisao njegov sistem igre. To može da prodje u našoj ligi, u Ligi šampiona, Bože pomozi!
o

orsolini

pre 8 meseci

Bukari je igrao u Nantu kao wing-back nekoliko puta. Problem Piksija i reprezentacije nije to, kako ti zoveš, ne-konvencionalno bez klasičnih bekova, već loša sredina terena. Zvezda nema tih problema zato što ima Stamenića, a kada dođe još jedna šestica, to će biti još bolje! Probaj malo da se opustiš, a ne da mračiš i pripremaš teren za "jesam rekao" priču. Fudbal se menja, najjače kada imamo u rosteru igrače da se prilagode savremenom fudbalu, mi ćemo da jurimo bekove kojih je sve manje, čisto da navijači koji su navikli na konvencionalno, nemaju pasivno agresivne ispade. Ajde, molim te!
P

Prcko33

pre 8 meseci

Kako ne znas to je cudo , a volis da pises 😄 samo neznalica Piksi je mislo da mu Mladenovic moze igrati "wing beka" , a Bahar tek Mitrovic da mu to igra ! To ti je da se prekrstis i lijevom i desnom i cudis za vijek vijekova kako ovi treneri ne vide i ne znaju !!!! Nije bas lijepo ovo sto cu reci , ali jadna je ekipa u kojoj Mladenovic standardno lijevog beka !
A

Aqa

pre 8 meseci

Grci po meni mogu u grupnu fazu i aek i pao.
s

srka

pre 8 meseci

Sve ju tu otvoreno, u oba duela. Videli smo kako se AEK provukao protiv Dinama, a svi su ih već videli u narednom kolu. Realno je jedino to da i jedni i drugi imaju po gol zaostatka i da to treba nadoknaditi. Nije to lako u ovakvim utakmicama. Da, jeste sada prednost domaći teren i velika navijačka podrška, ali ume to nekad i da bude mač sa dve oštrice. Opterećenje i pritisak navijača, nekada bude kontraproduktivan. Antverpen i Braga imaju po gol prednosti, a nisu nimalo naivne ekipe.