Komentari na vest

GOTOVO: Sadik najskuplja kupovina Real Sosijedada, Partizanu 2.000.000 evra

A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Hvala Bogu na ovom transferu da napokon odahnemo od prodaje Sadika i Partizanovih procenata...
K

Kakoe

pre preko 1 godinu

Vala bas, svaki cas saznajemo koliko ce Partizan da zaradi od narednog transfera.
D

Dragan Djuric...

pre preko 1 godinu

...Moj bivsi klub gde sam bio predsednik duguje cak 68.mil€ u ovom trenutku napravljenih u poslednjih 4-5 godina i u totalnom je Bankrotu do te mere da ni licencu za Evropu da plate nisu mogli od svojih para,a sva ova pojacanja sto dovode kupuju iskljucivo od novih uzetih kredita bez pokrica i na taj nacin guraju klub ka 100.mil duga koji ce uskoro da naprave i tako stave tacku na postojanje prtizana! Izjava vaseg bivseg predsednika i prvog coveka kluba Dragana Djurica!

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Dobar vic
S

SaDick

pre preko 1 godinu

SADICKA SU PRODALI ZA 2.MIL,SA OVIH 7 TO VAM JE 9.MIL UKUPNO,STO JE SMESNA CIFRA U ODNOSU NA RADONJICA I 12.MIL!
R

RanoObjavljeno

pre preko 1 godinu

Izgleda da i partizani znaju da večeras idu na sigurnih minus deset i onda objavljuju vest za smirenje svojih okorelih fanova koji se umesto trofejima raduju milionima u džepovima Vučele:))))
M

Maras

pre preko 1 godinu

Tako to radi PARTIZAN. Ko bi inace kupovao one olupine iz Zvezde koji imaju po 30 i kusur godina?
1

18

pre preko 1 godinu

Sadik igračina. Najskupplji u sosij.. Odličnom ligašu.. Zaista svaka čast. Suma je majstor, a stanoje i stanković iskompleksirani trenerčići. Suma i Sadik i crno beli bi igrali ligu šampiona. Ali stanoje je mali čovek
F

Fejnord Aekovic

pre preko 1 godinu

Cak punih 5.godina bez jedne jedine titule i cak preko 20 godina bez jedne jedine LS, plus uz to dug od 68.mil evra sa tendencijom daljeg rasta...itd samo tako nastavite imate nasu punu podrsku sa Severa!👍😂
Z

ZORAN 1

pre preko 1 godinu

Prvi put pišem komentar.Samo ću izneti pravi DUG blizanaca,koji ne-mozete videti na APR-u(zabranjeno). Zvezda - 93.000.000 eur, Partizan -58.000.000 eur. Stanje na dan 30.06.2022.
Z

Zoki zorule

pre preko 1 godinu

Barselona milijardu jesi to vido?
@

@zoki zorule

pre preko 1 godinu

Barselonin dug ne placa narod Srbije Treba to da stane jednom.....oprastanje duga za politicke glasove na izborima
V

Voja Bg

pre preko 1 godinu

Pljujete Vazuru, on je vizionar. Kupio je igrača 1,6 m a prodao ga ukupno sa bonus ima 11 miliona eura. Tako se posluje. Prozivate čoveka za sve i svašta, za šta čovek čak nije ni nadležan. Svaka čast Vazuri, nek se neko poturi umesto njega pa da vidimo šta će da uradi.
H

Ha,ha

pre preko 1 godinu

Junaceeee, nije ga kupio Vazura, nego ga je nasao, doveo i obucavao Savo Milisevic. Sta lupas kad pojma nemas.
B

Beda

pre preko 1 godinu

Na kraj ispalo da je partizan uzeo vise para za jednog igraca kojeg je prodao pre 3 godine nego zvezda za ceo ovogodisnji prelazni rok. Inace kandidat za ulazak u ligu sampiona i ucesnik iz prvog sesira lige evrope.
P

Posteni

pre preko 1 godinu

HOCE LI IKO OD NOVINARA UPITATI UPRAVU : 1. KAKO SE OD 40 % OD NAREDNE PRODAJE, DOSLO DO 10%. 2. STA JE SA SLUCAJEM ASANO STO SU REKLI DA CE DOBITI NA SUDU I KO CE OD NJIH DA NADOKNADI GUBITAK IZ SVOG DZEPA PARTIZANU. 3.KO JE DOZVOLIO SCEKICU DA IDE PRIJE ISTEKA UGOVORA I KO SE OD NJIH UGRADIO NA TOM POSLU.
M

Mop

pre preko 1 godinu

40% ako ide iz Segunde i 3 000 000 i 10% ako ode iz Primere. To se teško kapira? I nije Partizan uzeo 2 već 1,5 miliona sa odbitkom 5 miliona. A vi koliko ste zaradili pa vam je Partizan toliko trn u oku.
B

Bata Đora...2020 godina....fudbalski znalac .

pre preko 1 godinu

 "Partizan nije imao lošiji tim u poslednjih 10 godina. To je osnovni problem. Partizan ima slab tim, strance treće klase! To što je Savo pričao da Sadik vredi 20 miliona... Videćemo da li će neko, jednog dana, dati milion. Tim je ispod svih nivoa"
S

Sadiče

pre preko 1 godinu

Koji procenti idu Partizanu od iduće prodaje?
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Bukvalno,ali bukvalno najveci uspeh Partizanke je prica oko Sadika zadnjih dve sezone.Us...li su se sa tom pricom oko njega da su sve ostalo zanemarili,samo za neupucene koji veruju u bajke da znate da su olosi za taj novac vec uzeli zajam sad damo vracaju a rezultata nigde vec pet,sest godina.
D

Dinara91

pre preko 1 godinu

Ovo se cekalo jos jednom svi dobro džepove namazati pa poslje derbija ostavke svi redom
m

miile

pre preko 1 godinu

Umare Sadiče Vazura ti kliče
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pa ako ste tri puta jači od nas ne znam što se toliko opterećujete procentima koji će ili neće ići Partizanu. Još se uglavnom piše jedno te isto na vestima o Sadiku kao da se ne ponavljaju kao pokvarena ploča
O

ObrnutaLogika

pre preko 1 godinu

Ne, ne, napisi "Zvezda je sest puta jaca", pa ako Zvezda pobedi na primer 0:1 ti napisi "eto nije Zvezda sest puta jaca, a pricali ste da je sest puta jaca " i budi ponosan na poraz Partizana od 0:1
M

Mop

pre preko 1 godinu

Polako pročitaj komentar. Ovde ne pišem o jačini Zvezde, a jači ste, već o vašim patološkim komentarima o Sadiku i procentima. Jasnije sad?
3

3x3

pre preko 1 godinu

Ovo je samo još jedan dokaz da uprava mora da ode i da se vrati Milošević na klupu Partizana.Savo je odmah rekao da će Sadik da vredi preko 15 miliona znači da ume da prepozna pravog igrača.UPRAVA NAPOLJE.
p

pixi1010

pre preko 1 godinu

Vredi kad se covek nadavao golova u segundi. Nije davao Surdulici i Javoru pa vredi 15 mil
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Ko vas tera da čitate ovo?
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Neka dignu dva prsta svi kojima je laknulo posle ove vesti , konačno ...
A

Ajdee

pre preko 1 godinu

Šta ,zar nisu tražili 60 🤣
G

Gost74920wp

pre preko 1 godinu

Aлмерија је једини клуб који је продао играча за 20+ милиона а зарадио мање пара од клуба од ког је претходно купио играча.
0

058

pre preko 1 godinu

A Partizan je jedini klub u Srbiji koji uzme više para za procente od Sadika nego pojedinci od prodaje igrača koji je dao golove Liverpulu.
S

Sf

pre preko 1 godinu

@058 decace mali, zato ste jedknj klub koji nema titklu 6 godina i dugo je nece imati. Balavac i BorusijaDortmund prodaje 5 puta vise od Bajerna , i sta su osvojili ? NIŠTA. Da Zvezda hoce da rasproda najbolhe igrace uzeka bi 30 miliona evra , ali sta bi osvojila. Zato bolje cuti, kad nista ne znas.a te navodne pare ne vidimo nigde. Drzava vam placa licencu i dugove, gde su vam te navodne pare
0

058@SF

pre preko 1 godinu

Da hoće Zvezda da proda uzela bi 30 miliona nemoj da se provaljuješ ovako javno jer cela Srbija zna da čim Terza vidi ponudu za bilo kog igrača on pristaje to je očigledno bilo juče kad vaš trener reče da računa na Ohija a čovek već u drugom klubu.Zato znaj da bi Terza prodao i igrača na poluvremenu da ima ponudu niko više nije lud da kupi igrača od vas a ko danas kupuje igrače preko 32 godine koliko imate prosek u klubu.
@

@Sf

pre preko 1 godinu

Kakvih 30m? O cemu pricas ti. Jedino Erakovica mozete prodati za neke pare. Mozete uzeti eventualno dva miliona za Ivanica. Ostalo mozete pustiti da ode bez ugovora, ili simbolicno obestecenje. Vecina u godinama, sa preglomaznim platama. Ako i neko hoce da im preuzme platu, nije lud da jos placa obestecenje. Kataji, Borjan, Rodic, Dragovic, Sanogo, Ben, Kanga, Milunovic, Pesic,.... sve to ima izmedju 31-34 godine. Nosioci igre.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

U vezi transfera ovog mučenika verovatno niko živ ne zna šta je istina i da li je (i koliko) Partizan zaradio. Samo Mozzart je napisao bar 50 članaka o njemu i tim parama a navijači se ubiše od računanja i rasprave. A Partizan u sve većem minusu....i finansijski i bodovno.
m

milittao

pre preko 1 godinu

konačno su se stekli svi preduslovi da uprava ode iz kluba. poslednji % koji su se čekali u Humskoj su zapravo ovi i to je to. odlazi uprava već koliko sutra ujutru.
g

gost978

pre preko 1 godinu

Ova dva miliona ne mogu da pokriju ni 6 meseci Vučelinih i Vazurinih brljotina i ličnih kombinacija...
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Zacudjujuce,ova pritka ispade sasvim korektan igrac. Ove love glodari videti nece.
U

Ub Ub Ub

pre preko 1 godinu

Prodajom Milovanovica od 3,5 Mil. je pokrijendo tih 3 Milion koji je trebao Partizan za Ulaz u Primeru trebao da boji plus 500.00 za Broj Utakmica,sto znaci da je Milovanovic dat besplatno,zasto sto Partizanu je trebalo hitno Novac,tako da jos jedan brutalno amaterski Posao Uprave Partizana.Zato danas svi na Stadion i od prvog Minuta da se cuje ....UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!
M

Miksarios

pre preko 1 godinu

Dace Bog, da Konobar i Fosil odu iz Partizana veceras!!!!!
S

Sven0101

pre preko 1 godinu

Ljudi, "ubiste" nas vise tekstovima sa ovim likom! Je li moguce ovo?!
Z

Zovla

pre preko 1 godinu

Evo na vest o prodaji Sadika javilo se 30 Pantera od ukupno 32 komentara i svi pisu iste komentare - jedni kako je vest lazna i da Sadika nece niko, a drugi kako Partizan nece videti ni dinar i da nema procente. Hahahhaha pa dogovorite se bar.
H

Hehehheeh

pre preko 1 godinu

Evo napisace nesto i o Boaciju koji igra za zadnji tim Grcke lige i je moze gol da potrefi

Sliks17

pre preko 1 godinu

Sve bi to bilo u redu da VV to nije prodao odavno. Tako da FKP ima jedno veliko NISTA!!!
H

HhaahahJJJ

pre preko 1 godinu

Gledaj ti u Tvorzin dzep bolje pusti komsijsko dvoriste
G

Gostpoipoi

pre preko 1 godinu

Jos jedna klauzula koja ne postoji, ali makar Grobari imaju cemu da se raduju 🤣🤣🤣 VV ostanite dozivotno na celu gromade 🤣🤣🤣
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Problem je što se iz nekog razloga forsirala priča o 40% od dalje prodaje a niko nije pominjao deo da ako se Almerija plasira u Primeru i proda Sadik, onda Partizanu ide 10%. Čak je i Vazura pričao kako Almeria nudi 3 miliona da otkupi procente od Partizana a da su oni odbili. Sad jedino da se pokaže ugovor pa da se zna istina, jer valjda je bolje bilo i tih 3 miliona uzeti nego sad 2 miliona ili su oni propali procente pa sad ćute
D

DrVazura

pre preko 1 godinu

Transfer Milovanovića je to pokrio. Šta ti nije jasno?
I

Istinna

pre preko 1 godinu

Samim plasmanom Almerije u Primeru Partizan je dobio bonus 3 miliona, ako vec pratis prati malo bolje. Partizan je ukupno od Sadika za sad bez ovih 10% zaradio 9,5 miliona tacno.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Haha sladite se moje jadne komsije tudjim parama. Vama vaši VIV svaki dan plasiraju vesti o milionima koje partizan zaradjuje od Sadika, Pavlovića I ostalih a vi sve siromašniji I siromašniji a oni se uvalili u fotelje koje ni u snu napustiti neće a vi im nemozete ništa.
B

Bok

pre preko 1 godinu

Nije davno bilo kada niste imali tople vode na stadionu. U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi. Vi ste radili i radite i jedno i drugo.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Није давно било кад је Партизан освајао титуле у свим спортовима осим одбојке, па чак су и ту имали неког успеха. Сад није шампион ни у чему. До тога да нема струју и воду није никад дошло, обзиром да су тај клуб увек водили људи из владајуће странке.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Haha sladite se moje jadne komsije tudjim parama. Vama vaši VIV svaki dan plasiraju vesti o milionima koje partizan zaradjuje od Sadika, Pavlovića I ostalih a vi sve siromašniji I siromašniji a oni se uvalili u fotelje koje ni u snu napustiti neće a vi im nemozete ništa.
f

fffffccccc

pre preko 1 godinu

Pa Serlot se vratio u Sosijedad na pozajmicu
G

Gordi cvor

pre preko 1 godinu

A šta je sa Milovanovicem, zar nije on ušao u te procente? Ako Partizan ne pazari nekog igrača sad, s obzirom da su mu na klupi prosek godina 19, da prica pije vodu, bez da se pokusala zataskati.
G

Gost94

pre preko 1 godinu

Čisto za one koji ne znaju. Da ga je Almerija prodala iz druge lige Partizanu bi pripalo 40%.ovako je 10%Inače za 2-3 godine ide za duplo veće pare u veći klub.Oni koji prate ozbiljno fudbal znaju šta pričam Živi bili pa videli. Pozdrav!
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Evo šta je Vazura rekao za Mozzart: Almerija je imala obavezu da u slučaju plasmana u Primeru otkupi 30 procenata koje smo zadržali za 3.000.000 evra. Sad to nije obavezno, može bilo kad da kupi 30 procenata za 3.000.000, a preostalih 10 nam ostaje kad se odbije ono što su nam već Španci dali. Sadik već ima nekoliko ponuda, Partizan će sigurno, u najgorem slučaju, dobiti još 4.000.000 evra“. Toliko o time da Partizan gubi procente ako se Almerija plasira u Primeru ili prosto nije govorio istinu
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Ovo gospod bog ne moze da isprati... Iznos, procenti se menjaju na svaka dva meseca...
D

Def

pre preko 1 godinu

Pa sta se ubedjujes sa klincima ovde,vidis,da deca lupaju gluposti i kontriraju.Nije mu trebala lazna titula da bi se prodao za 20 mil.Oni sto osvajaju lazne titule odlaze za 20 % od narednog transfera koji se nece desiti.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Није ни Луки Јовићу требала титула да би стигао до Реала или Фиорентине. Пре тога Ајнтрахта.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Clanak nekidan kako Sosijedad nudi 20mil, pise neki realan lik kako je Sosijedadov najskuplji transfer 18mil i da se to ima u vidu. Da Almerija ne moze naci spica za jedan dan i da se ovakvi napadaci ne dovode ako se ne moze prodati za 50mil kasnije.. Pa ako procita ovo, volio bih da se javi, da mu ovako anonimno cestitamo, svaka cast brate, pokazao si vrhunsko poznavanje fudbala, jedan od boljih komentara napisanih ovde.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Kako mislite za Partizan pa ove pare neće proći ni blizu Humske. Prava adresa za ove novce je neka ulica po dedinju i to crvene boje (od tudje krvi i ideologije)...
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Ja bih smeo da se kladim da Partizan nema te bonuse kojima se hvale
I

Indiancx

pre preko 1 godinu

Ajde da se kladimo
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Sta kaze bata Djora?!
G

Grobarska patetika

pre preko 1 godinu

Degenek igrao LS dva puta osvoji 3-4 titule, a Sadik 0 :))))
H

Hahahhahah

pre preko 1 godinu

Igrao LS... Pa igrao je i Pjer Boja ligu sampiona i sta sa tim, jel mozda igracina neka ? Igrao je u Gobeljic i sta ima od toga osim da kaze nekad pred prodavnicom ako propadne ej ja sam igro LS...
G

Gost9176

pre preko 1 godinu

Kako samo 10 %, pricali su da im sleduje 40% 😂
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Ako je prodat za 20 milki onda grobarima ne moze nikako da pripadne 2 miliona… Prica sa procentima ide ovako - od ukupnog transfera odbijes ono sto si vec platio za tog igraca bivsem klubu i od ostatka racunas procente… Dakle ove je partizan dobio u boljem slucaju 1,5 miliona (ako se od 20 milki odbije samo transfer bez bonusa) a u losijem 1,2 (ako se od 20 milki odbije i transfer i bonusi koje ste naveli)… Pozz…
X

XD

pre preko 1 godinu

Zavisi da li ugovor glasi "od sledeće prodaje" ili "od zarade od sledeće prodaje" postoje obe opcije, ja lično ne znam kako ovaj ugovor glasi.
F

Football manager

pre preko 1 godinu

Prije nego sto komentarises, malo se raspitaj. Postoje klauzule, pa tako vrlo lako moze biti da je klauzula glasila: "10% od ukupne prodaje", a isto tako moze biti da si u pravu, jer postoji i takva klauzula:"10% od razlike sledeceg transfera". To ja ne znam, a siguran sam da ne znas ni ti. LP
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Ja vam kazem kako glase te klauzule jer sam ima prilike da radim ugovora u fudbalu a i dobar drug mi radi u pravnom sektoru jednog superligasa iz BG… Ako klub npr proda igraca za 6 miliona i 30% od naredne prodaje, a onda taj drugi klub proda dalje igraca za 10 miliona po vasoj logici ispada da je zarada prvog kluba 9 miliona a drugog kluba 1 milion (7 od prodaje - 6 datih za kupovinu)… jednostavno nijedan klub ne bi ubacivao klauzule o daljoj prodaji ako ne bi obezbedio da od buduceg transfera vrati ulozeno, jer umesto da plati igraca 6 mil + 30% odmah bi ga platio 7-8 miliona i svu narednu zadrzao za sebe… I molim te batali FM za pravne stvari, znam da je igrica do jaja (igrao sam je preko 10 god) ali nije bas stvaran zivot kao FM…
9

951357

pre preko 1 godinu

Kakvo drvo, slusaj ove Grobare vredi 20 miliona hahahahah vazi, cujemo se kada zavrsi u Indijskoj ili Tajvanskoj ligi hahahahhahahaahhahaha a sta bih dao da vam vidim face gani :D mada vas zamisljam, besni, u neverici stezete pesnicu i kucate po guglu nadajuci se da nije istina ali dzaba. Ispali ste komedija po ko zna koji put. Sadik broji novcanice a Degenek nevera, zakazuje kod kiroprakticara. :))))
v

vidi se

pre preko 1 godinu

Koje si ti nesrecno grobarsko bice...
M

Misiisipi

pre preko 1 godinu

Ne shvataj ozbiljno ljude kojima je Jovic top napadac i ljude koji ispadaju od petog izraelskog tima pred punim stadionom.
a

alo bre

pre preko 1 godinu

Petog izraelskog tima??? A sampioni Izraela, sta pricas ti???
9

93994

pre preko 1 godinu

Sta zna partisanka sta je "šampion" 😂
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Свака част, Партизан је велику корист имао од Садика, освојио је много титула, а и сад ће имати велику корист од овог новца, ако уопште постоји тај проценат.
K

KataiMagiko

pre preko 1 godinu

Kod kiroprakticara ti zavrsila cela odbrana sa sve golmanom u proslom kup derbiju kada je Zvezda pdcatirala duplu krunu.