Komentari na vest

Gotovo! Zvezda dovela Late Lata za 3.500.000 evra

P

Popsi

pre 11 meseci

I gde je sad? Ako se izjalovilo da im ne pada na pamet da kupuju Kasijeru iz Zenita. Čovek dao 2 gola za sezonu.
p

psyhhodelija

pre 11 meseci

ova ekipa uzima SEDMU uzastopnu titulu nemilosrdno !! Lakse nego sad ovu zadnju
Z

Zeleznik

pre 11 meseci

A ko vam je konkurencija majstore? Imate budžet kao ostatak lige puta 3. O logistici i svemu sa strane da me govorim. I onda se juš kao busate "OSVAJAMO JOŠ LAKŠE". Ko će vas dobiti legendo, ko? Evo vam odmah titula na kraju krajeva, ionako se džaba i igra prvenstvo.
@

@zeleznik

pre 11 meseci

Sad cemo jos mi da ispadnemo krivi sto vi pojma nemate?! Evo rasplakaces nas sve ovde...
Z

Zeleznik

pre 11 meseci

Nemamo mi pare koje država nemilice sipa u vas i oprašta vam sve moguće dugove. Dužni 76 miliona a kupuju igrače od 3.5 miliona + plata. Sevilja koja je osvojila Ligu Evrope dužna 90 miliona i planira da rasporda više od pola tima ali zato vi NE!
d

darkok

pre 11 meseci

Čemu gaje optimizam,čime je ovaj igrač zaslužio da bude najavljen kao naj veće pojačanje za LŠ,taj nikada nije odigrao ni minut u evropskim takmičenjima,dokazao se sa 15 gola u švajcarskom prvenstvu koje je slabije od našeg u klubu koji osrednji u ligi pre ove sezone nigde se nije pokazao a već ima 24-25 g mačka u džaku plaćena 3.500.000e i terza kaže kako oni posluju uspešno a dužni 76.000.000e,Stamenić sa celih 15 utakmica u kopenhagenu za 2g mega pojačanje,Ada smo svi gledali u spartaku i bio je očajan,jedino olanjijak je pojačanje i kraso ostali su težak krš
V

Vuc

pre 11 meseci

Ne trci pred rudu. Pogledaj prvu postavu koja je u Salcburgu usla u LS i kasnije pobedila neku utakmicu. Ili u LE. Po tvome ti igraci tada nisu bili ni za Cukaricki.
Z

Zeleznik

pre 11 meseci

Late Late "opraštaćeš" plate!
@

@zeleznik

pre 11 meseci

Ne placi brate, nije on Dijabate!
s

sumnjicav

pre 11 meseci

Nemoj samo da ispadne kako je Pesic Levandovski licno za Krasoa i Latea
O

Odlicno pojacanje

pre 11 meseci

Evo vam pa pogledajte i sami: https://www.youtube.com/watch?v=nlYfhmWhObw covek je bukvalno METAK koliko je brz i neuhvatljiv,nesto kao Bukari samo jos brzi,mnogo bolji u driblingu i non stop bezi protivnickim stoperima iza ledja!
S

Saša_PFC

pre 11 meseci

Jasno je svima da samo sa ozbiljnim pojacanjima moze da se ocekuje ozbiljniji rezultat u Evropi...tako je i sa ovim igracem koji košta a nismo sigurni u njegov kvalitet posto je igrao za tim koji je realno slabiji od nasih prva 4.na tabeli.Dosta je vise da vas gledamo kako na vama popravljaju gol razliku i da dozivljavate najstrasnije poraze u istoriji kluba koje ste doziveli poslednjih 9.godina.Nezamislivo je da izgubite 0:6-1:6-0:5 a da pricare kako su ovo najsjajnije godine kluba.Mozda najvece pojacanje je odlazak Borjana koji je realno bio veoma slab i cak u nasoj ligi mislim da nema kluba od kojeg ove sezone nije primio gol.Takodje veoma bitno je finansije kluba...trenutni dug je preko 72.mil.evra,od tada pozajmljeno je 8.mil.evra za placanje poreza,placen trener 2.mil.evra,sada ovaj igrac 3.5.mil.evra a isto tako kosta i Olajnika kao i jos neki igraci koji su dovedeni.Dakle vec sada je zarada od plasmana u LŠ potrosena i ako se neostvari neki ozbiljniji rezultat jasno je svima da gurate u klub 100 sto se tiče duga.Kako ce se sve to prevazici niko nezna,navijaci slusaju price da Deda Mraz zaista postoji a sigurnim koracima trčite ka ponoru...
p

paaaa

pre 11 meseci

vidi sasapfc,to nam je sto nam je i ovo je puno para za nase uslove,a da je st.tjen,bordo i jos par klubova slabiji od tsc,cuke i partizana to nikako,lagano bi te timove rastimovali....a dasu ti porazi zvezde sramota,jesu...ali to je sastavni deo fudbala,izgubi i barsa 8:2 i jos mnogo primera,pa sta....jer treba da gase klub i da ne igraju vise....gluposti
@

@

pre 11 meseci

Meni nije jasno sa ako je ovaj toliko dobar, niko ga drugi nike hteo.Malo cudno
L

Lord Lukan

pre 11 meseci

E moj SasaPfc... A ko je to na nama popravljao gol razliku? Imali smo jednu losu sezonu u LS u grupi sa Bajernom i Totenhemom i Oly u grupi! A sezonu ranije PSG, nas dobio kuci 6:1!Oni su i Barselonu dobili 6:1,Bajern ih dobio 8:2!U LS imas nekoliko ekipa koje svakom mogu da uvale 6,7,8 komada lagano! Mislis da bi tvoj klub bolje posao u sudaru sa PSG, Najernom, i kompanijom?! PSG se u Bgd izvukao, dali prvi gol posle faula na sredini, i bilo im gusto na 1:2!A sto sadašnjeg tima tice, videcemo, polako, ne zuri! Zavisi od mnogo faktora! Zreb, trenutna forma, sreca, faktor do aci teren, voljni momenat... Fudbal je ziva stvar, iz minuta u minut se menja situacija!
B

Butragenjo

pre 11 meseci

Aj' da vidimo kako ce to sve izgledati.....
b

bez stresa samo

pre 11 meseci

Ne znam sto se grobari bune oko cene ovog igraca, zasto se vi uopste sekirate oko bilo cega, kad vi dajete za dva igraca u kk platicu 3m....samo nemoj vi da pitate odakle nama lova jer ste uplacivali pare za porez...mi kad smo slali sms poruke za spas kluba nismo placali obestecenja i masne plate. Cuj, namenski racun, jeste, namenski je neko to osmislio da strpa lovu u dzep.
T

Tako je

pre 11 meseci

@bez stresa samo,, Upravo tako druze, oni se ovde najvise bune i spinuju sa laznih zvezdaskih profila protiv Terze i uprave a ovamo placaju pantera 3.5 mil godisnje(7 ukupno) a ledeja 2 mil godisnje(4 ukupno) a to im je naravno "normalno" i ne pitaju se otkud im cak 11 miliona za samo dva igraca a titule i EL videli nisu preko 11 punih godina!
M

Mile43

pre 11 meseci

@Tako je Ti zaboravljas da su u KK C.Zvezda sipa kao i u KK Partizan , a koliko dobija FK Partizan a koliko Zvezda? VI ste u kosarci uvek konkuretni jer imate veliki budzet, prvu godinu smo dobili budzet kao vi i vi vec placete. Pricate za Pantera i Ledeja, koliko kostaju Vildosa,Kampaco,Nedovic,Petrusev,Bentil,Martin? Drzavni ste projekt u svim sportovima a u fudbalu ste nacionalno blago po vasem gazdi i najvevcem navijacu
I

Indijanac72

pre 11 meseci

Doveli smo.konacno prave napadače(Late Let-15 tak golova u Svajcarskoj,Kraso 10-tak golova i asistencija u Francuskoj drugoj ligi,Olejnika odlican(gkedao sam utakmicu sa Arsenalom pre dve godine,odusevio me).Nama ce biti problem levi spoljni (ne znam koliko mogu Rodic i Azer(los u odbrani,slabe konstitucije) i desni spoljni(mada mislim da ce Nedeljkovic postati igrac,treba ga istrpeti,gledao sam ga sa Radnikom u barazu i bas je dobar bio,na tvdom terenu u Surdulici nije se uplasio,tu je i Argentinac do nove godine.To je tanko za Ligu sampiona.Ocekujem od Sljivica puno,mislim da odavno bolji mladi igrac nije bio u Zvezdi.Valjda ce Izraelac to dobro posloziti.Na Marakani ce biti definitivno dobrog fudbal.Ubedjen sam da ce neki velikan pasti,kao i Liverpul.
Z

Zeleni

pre 11 meseci

Polako bice na jesen ligom sampiona bahar probaharo mene kraso razocarao late lat gol nemirise, a rekordu25 primljenih u grupi Borijan u bratislavi se smijuljise
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Полако, прво прођите квалификације за Конференцију...
A

ANALIZA@Gostivar

pre 11 meseci

@Gostivar – Možda ti sad nije jasno, ali biće ti jasno i to vrlo brzo! Razuverićeš se “da li igra beogradska Zvezda ili neki francuski drugoligas”! Zvezda će sigurno mnogo podsećati na nekog neimenovanog francuskog drugoligaša, kada nas neka ekipa iz “lige petice” spusti na zemlju i dokaže da u LŠ, ne mogu igrati igrači koji su došli iz drugih liga po Evropi (Kraso), ili sa pozajmica (Late Lat i Bukari), igrač iz subotičkog Spartaka (Ado) koji u njemu ničim nije dokazao kvalitet, nekakvi Olanjinka iz češke lige.
D

Dario1104

pre 11 meseci

Pa sta bi ti doveo ? Gundogana, brozovica, kulibalija ili već koje igrače. Možda se ne može sa igračima u Ligu šampiona koje smo doveli, ali šta je alternativa ? Ako se uigraju, i izgledaju kao pravi tim na terenu gde se svako za svakog žrtvuje i trci, može svaka ekipa da pregrize jezik sa nama. Vladan Milojević je uspeo da sastavi tim, i dosta smo dobro prošli i digli Nivo. Stanković i milojević nažalost nisu uspeli da naprave pravu borbenu timsku igru, zato smo i ispali iz lige šampiona. Sada imamo još bolje igrače, i trenera koji može opet da sastavi pravi tim. Timska igra je mnogo važnija nego individualno dobri igrači. Vidi pariz, Totenhem, čelzi … zato videćemo kako će to da izgleda na kraju ! Strpljenje samo …
M

Mali ali Brz

pre 11 meseci

Za sve ove koji se ovde toboze "brinu" zato sto je Late Lat visok metar i 77cim,samo nek se sete Dragana Bogavca i bice im sve jasno,niko od protivnickih stopera nije mogao da ga stigne i isprati koliko je bio brz i neuhvatljiv,isti takav tip igraca je i Late Lat,mali ali ekstremno brz i vrlo nezgodan za cuvanje jer non stop probija po dubini! Kraso - Late Lat - Katai = to je to, Drim tim!
K

Komis

pre 11 meseci

Visina centarfora u odnosu na fizionomiju njegove ekipe? Romario! Ima li boljeg centarfora?
R

Raša P

pre 11 meseci

Gledajući igre Bukarija, Krasoa, Late Lata i Olijanke mislim da će Zvezda igrati bez klasičnog špica i da će mnogo ukrštati i menjati pozicije. Biće odbranama teško da to sve isprate jer se vepma često u završnici nalazi i Stamenić. Sve u svemu očekujem extra napadački fudbal u našoj ligi i na kontre u Evropi!!!
P

Pedja108

pre 11 meseci

Bice problem u domacem prvenstvu zbog ogranicenja broja stranaca. Pravilo dosta glupo, a onda klubovi daju drzavljanstva igracima, da bi igrali kao domaci. Dozvolite jednostavno svima da uzmu koliko god hoce stranaca, ako mogu da plate ili uvedite da bude bar 6 dozvoljeno na mecu. Nije stvar samo Zvezde, stvar je bilo kog naseg kluba. Ako hocemo napredak, mora se dozvoliti igranje vise stranaca. Evo Partizan u kosarci ove godine, imao skoro sve strance i odmah je doslo do boljih igara. I nista to nece spreciti domace da budu bolji. Naprotiv, uz dobrog igraca i onaj losiji napreduje.
D

DakaCz

pre 11 meseci

Imam dobar osecaj u vezi LL-ata i mislim da je takav profil spica bas ono sto Zvezdi treba za Ligu sampiona.NAPRED SAMPIONEEEEEE
o

oces da kazes

pre 11 meseci

da je st gallen neki klub i da je svajcarska liga jaka? ili kako da razumemo ovo
M

Maestro44

pre 11 meseci

Ajde da se kladimo da će nakon ovolikog silnog dovođenja stranaca u FK CZ fudbalski savez da podigne granicu stranih igrača koji mogu da budu u prvih 11 i na klupi. Sada je 3 ili 4 a mogu ruku da dam da će sada biti omogućeno duplo više, upravo zbog Crvene Zvezde.
@

@Maestro44

pre 11 meseci

I treba da se omoguci da vise stranaca igra u jednom timu ako mislimo da nesto uradimo u klupskom fudbalu,evo recimo u Spaniji i Francuskoj u timovima im igra skoro 90% stranaca pa opet ljudi osvajaju sve moguce svetske i evropste titule sa svojom reprezentacijom, to sve govori!
d

dejanera

pre 11 meseci

A zasto komentarises kada ni sadasnja pravila ne poznajes? Trenutno je dozvoljeno da, na terenu, bude najvise 4 stranca. Broj stranaca na klupi nije ogranicen odnosno mogu svi rezervni igraci da budu stranci! Broj stranaca u Zvezdi je poprilican: Glaze, Vigo, Azarov, Ado, Kangva, Olajinka, Bukari, Kraso, Late Lat. Valjda nisam nekog preskocio! Kanga i Prucev imaju i nas pasos pa se ne vode kao stranci. Ako ne podignu ogranicenje broja stranaca (a o tome su pricali i prosle godine) verujem da se Ado i Vigo nece naigrati. Da ce Olainka, Kraso i Bukari deliti minutazu a da Glazer bas i nece braniti svaku utakmicu. Azarov (ako ne ode) igrace dosta a svaki ulazak Rodica znacice i ulazak jos nekog od stranaca. Ono sto je dobro je da Zvezda ima i veliki broj domacih, a kvalitetnih, igraca. Postava: Vasiljevic- Nikolic, Erakovic, Dragovic, Rodic- Mijailovic, Stamenic- Ivanic, Kanga, Mitrovic- Mijatovic je favorit protiv skoro svih iz nase lige. Cak da niko od stranca ne udje ni sa klupe nego da i izmene budu domaci igraci (Sljivic, Lucic, Prucev, Spaic, Milunovic, Katai, Nedeljkovic....) ni za milimetar ti sa klupe nisu slabiji od onih iz startnih 11 .
D

Dadobd

pre 11 meseci

Odlican prelazni rok za Zvezdu,konacno nesto sa vizijom..zivi bili pa vidjeli
G

Grebus

pre 11 meseci

A ti si inace pratio Olajinku, Krasoa, i sve ostale vase novajlije pa si tako siguran?
@

@Grebus

pre 11 meseci

Ne mora da ih prati u opste,najvaznije je da ce mo ove godine biti jaci nego prosle,pa sledece jaci nego ove godine...i sve tako u krug narednjih 10-20.god,tako se klub postepeno dize i vraca tamo gde mu je od uvek i bilo mesto u sam vrh Evropskog i svetskog fudbala, jel ti sad jasno?
B

Bravo Terza

pre 11 meseci

Samo napred Terzo majstore,puna podrska svih pravih navijaca Zvezde i Delija sa severa,nek svi dusamni crknu od muke,pravimo tim za buducnost i jos 6 godina uzastopnog osvajanja titule i redovnog igranja Evrope,ko to ne vidi i ne prepoznaje taj nek ide neka igra balet umesto fudbala!
I

Idemo za nas

pre 11 meseci

Tako je. Svi po sezonsku 💪
g

gx

pre 11 meseci

Vredi 1.5 miliona (Transfermarkt)..a mi ga platili ili palaticemo 3.5 m..ima verovatno ili imao drugih ponuda pa mi platili najviše a uz to igrače LS pa zato nam je doso.glupost! ..neznam.ja sumljam u ovog igrača....ali ajde...videćemo...
@

@gx

pre 11 meseci

Jel to pricas o istom onom "Transfermarketu" koji je pre samo mesec dana objavio da Gobeljic vredi milion eura!
V

Vlada79

pre 11 meseci

Piše se Sumnjam sa NJ s ne LJ!
X

XXL

pre 11 meseci

Vredeo bih toliko a možda i manje da je dao samo 2-3 gola ali nije
k

kokolo

pre 11 meseci

Koji to " vi " ???
G

Gostivarski@Kurir djoka

pre 11 meseci

@Kurir djoka – Ti kao da si iz stručnog tima g Terzića! Jeste, ovo je smejurija, šta je to tričavih 3 miliona za ovu gromadu?! A, ovi nesposobnjakovići su za Obamejanga i Mudrika platili ko zna koliko i to za igrače koji su postigli ukupno samo 1 gol! Sad će Late Lat početi da rešeta mreže po SLS i grupnoj fazi LŠ, a za njega smo platili smešnu svotu od samo 3 miliona. Molim te “Kurir djoka” da što više šalješ ovakvih otrežnjujućih komentara! Baš sjajan komentar!
r

raw

pre 11 meseci

@delije mirijevo@po ko zna koji put cu napisati ove godine od lige sampiona nije uzeto nista......uzece se iduce godine kad se zavrsi ciklus ls. koji uskoro pocinje.....tako da tih para fizicki nema tu su teoretski za sad
p

prti

pre 11 meseci

Ovo nije tacno. Novac za grupnu fazu se isplacuje u oktobru a novac od nagrrada zbog rezultata ostvarenih u LS i TV prava se isplacuje na kraju sezone. Sto znaci 20 miliona za ulazak se dobije na jesen.
g

grd

pre 11 meseci

Bolje cuti ako nisi uoucen, ili orvo procitaj negde kako stvari funkcionisu pa onda komentarisi
r

raw

pre 11 meseci

ma vazi.....vidi specijalo ce za nase timove da uvedu to pravilo a mozda ce da da nam unapred isplate kao da smo osvojili ls. pa ako ne osvojimo posle ce da im vratimo razliku.......ti bi morao prvo da se dobro info.....pre nego sto napises nesto.....sve postoji lepo napisano samo treba dobra volja da se procita napisano a ne da se masta....
R

Realni Arth

pre 11 meseci

Iskreno, iznenadjen sam, jer sam pomislio da vec se odustalo od ovog igraca, ili novinari spinuju, ili objave netacne informacije, jer jos jucer mi izgledalo da nece doci. Sto se tice kvaliteta, pa u zadnje vreme i ne pratim druge lige osim Lige Sampiona, ali ovo trenutno mi izgleda kao nesto ozbiljno, bas ozbiljno! Hvala Milojevicu za izlazak iz blata, hvala Stankovicu za neke lepe momente u LE, i Milojevicu za duplu krunu. Jedino sto mi smeta, je ovo sve podseca na KK Partizan, prvo jadni Canak ima neke poluamatere pa ipak osvoji KUP, posle onaj Makedonac ili sta bi, isto los tim, pa dolazi Trinkijeri koji dobije bas ozbiljne igrace, i na kraju dolazi Obradovic koji dobije krem dela krem igrace, i za dve godine dobije jednu ABA titulu. Zamislite sad da Bahar za dve godine sa ovakvim timom(koji naravno nema igrace ranga Panter, .....Ledej) osvoji jednu titulu, sta bi bilo? Ma bre ludnica! Zvezda je preozbiljna za ovu nasu misi-masi ligu, ali za Evropu da se ne zavaramo, niije to neki kvalitet, ali sportski je nadati se, uostalom videcemo! Ja licno ocekujem da stadion bude prilicno pun na pocetku sezone, a ako budu imali dobre rezultate e onda ce da bude vec druga prica. Napred Zvezdo, imamo Ligu Samiona, imamo Evroligu, ma bre milina, sednes uvece i gledas svoju Zvezdu ili kosarka ili fudbal, ne moras da gledas samo strane timove! Bravo za Marina, Mrkelu i Terzu! Srecno Zvezdasi!
C

Coki013

pre 11 meseci

Jul 2024. godina , Late Lat napusta zvezdu 100.000€ +10% , ako ne i na zimu .
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ako su komentari primer proseka naseg drustva, onda zbogom Srbijo.
B

Bravo

pre 11 meseci

Bravo Terzo magijo. Zadovoljstvo je opeg imati sezonsku kartu
d

doota

pre 11 meseci

Mogli smo za dva miliona dovesti prvog napadača Urugvaja, iz Nacionala, Juan Ignazio Ramires ! A mi po afrikancima.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ne, ne mozemo dovest 3 igraca koji imaju isti kvalitet za po milion evra.
S

SRAMOTA!

pre 11 meseci

Klub koji duguje ravno 30 milioan evra za struju i vodu,za porez jos preko 40...samo dovodi..
L

Lakrdija

pre 11 meseci

Jes i meni duguju 20 milki..
F

FM’d

pre 11 meseci

Velika kocka i rizik sa igracem koji tek zadnjih 6 meseci ima neku statistiku. Godinama po italijanskim niželigašima ništa nije prikazao. Za 3.5 miliona mislim da je moralo mnogo mnogo bolje. Evo primera, Basel kupi Thierno Barry-ja, za 3 miliona, 19 godina, najbolji strelac 2. Belgijske lige, visok 195cm, ogroman potencijal.
s

shommy

pre 11 meseci

177cm???Ovaj nizak i za pleja u kosarci ali je za napadaca u fudbalu je ko stvoren :D :D :D.Pere se na veliko.
C

Cinjenica

pre 11 meseci

KAD MOZE PANTER DA SE PLATI 7.MIL I LEDEJ 4.MIL ZA SAMO 2.GOD,MOZE I LETA LAT 3.5 ZA 4.GOD UGOVORA!

nikola6683@gmail.com

pre 11 meseci

Ovaj kafe late definitivno nije igrac koji će sigurno biti extra kvalitet, može ali i ne mora. Naprimer da su iskesirali ovaj keš za Olainku razumeo bih donekle, medjutim ovolike novce dati za igrača koji je odigrao odlično polu sezonu je veliki riziko.Da se razumemo 3,5 miliona je za danasnji fudbal presmesna cifra, dok za naše uslove je ovo ako se ne varam istorijski transfer u pogledu cifre koje smo dali za isti. Nadam se da će mali da pokida i da opravda sve uložene pare…Da smo samo doveli onog gruzijca Mitadze-a i za veće pare,mirnije bih spavao. Puno sreće svima i sportski pozdrav.
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

Najbolji prelazni rok u poslednjih ne znam koliko godina, doveli smo ozbiljna pojacanja Olajinku, Krasoa, Late Lata, Adoa, Stamenica, i bonus Sljivica, i Nedeljkovica, podmladili ekipu i doveli igrace sa evropskim iskustvom, komsije jedino vam i ostalo ovo da glumite lazne zvezdase u komentarima, posto ste vi rasprodali sve sto valja i doveli igraca koji je druga opcija u Vojvodini i drvo Scekica, al vi i ovako ne pratite fudbal godinama sta vas briga
3

3579

pre 11 meseci

Полако колега. To ћемо још да видимо да ли је најбољи прелазни рок…
E

Emilio Butragenjo

pre 11 meseci

Vama odlican prelazni rok, a Partizan nikad gori prelazni rok. Ma vazi, i danas ce pasti sneg.
h

ha sam jbg

pre 11 meseci

bolje da su dali KK za Mirotića
B

Bruka

pre 11 meseci

Ima li neki normalan i objektivan navijac ili su svi licemeri ili toliko pokvareni da misle da je normalno da se igrac plaća toliko. I to ga plaća klub koji ima dug od 76 mil evra, duguje 12 mil evra pozajmljenih za porez, a rashodi kako reče Terza, a i APR 50 mil evra. Da nije bilo Gasproma sa 60 mil evra zadnjih 12 godina, i oprostenih kredita i dugova od 30 mil evra, dug bi bio 200 mil evra, ali nema veze samo bacaj u bunar bez dna. Cije su to pare? Zvezdine i Terzine sigurno nisu. Od ukupnog broja stanovnika u Srbiji, kako kaze CESID, 36% nisu navijači, 32 % navijači Zvezde, 23 % navijaci Partizana, 9 % navijaci drugih klubova. Ko daje pravo 32% odnosno 2.340.000 ljudi da terorisu i dobiju više nego 4.500.000 ljudi. Ej bre u ime 32% srpskih gradjana 68% trpi vasu bahatost, oholost, razmetanje. Jeste li vi kao ljudi vredniji od navijaca ostalih klubova od cijih se plata takođe odbijaju porezi i doprinosi, ali daju Zvezdi. Pa dajte malo i ostalima, nego nama trotinet, a Zvezdi porše pa hajde da se trkamo. Ma pošteno nema šta. Da li znate da se gadite ostatku Srbije i da se zna NISAM navijac Partizana. Sram vas sve bilo, i naša deca petlici, pioniri, kadeti treba da jedu kao i vasa. Ogorčeni smo na vasu beogradsko zvezdasku bahatost i favorizovanja nezapamceno u istoriji.
D

Drake

pre 11 meseci

Za veći deo komentara se slažem, ali otkud CESID-u podatak ko za koga navija?
@

@BRUKA

pre 11 meseci

Da se niste brukali protiv Flore i faune, Samroka i slicnih mozda bi i vi dovodili, nemilice se sipa u KK Partizan, mi ove igrace nismo dovodili pre 2017 iako su isti ljudi vladali i tada i placali vam licence a nas pustili niz vodu, moracu da te razocaram ali pomiri se sa tim da Zvezda ima rezultate u evropi i to debelo naplacuje, a sto bi to ne radite to je vas problem
G

Gost 2

pre 11 meseci

ti si zeljko pantic 100% sigurno
m

mile led

pre 11 meseci

Bravo, pravo u metu!
d

delija mirijevo

pre 11 meseci

Prvo nije te sramota da ispadas toliko glup ....ajde niko nzn ovde ko pise . Zvezda je samo ove god od ulaska u ligu sampiona zaradila oko 25miliona evra e sad zavisi ko ce se jos plasirati u ligu sampiona ako ispadnu Dinamo...Zvezda ce jos zaraditi preko milion e ...plus ulaznice plus tv prava pa sad ti vidi koliko je to para preko 30miliona e sad mi objasni kakve veze ima drzava sa ovim parama ????
@

@Bruka

pre 11 meseci

Prvo da vi narodu Srbije lepo i bez laganja objasnite OTKUD vam cak 7mil evra da platite Pantera,i 4mil evra za Ledeja da im produzite ugovore na jos 2 godine! A zatim lepo da objasnite narodu zasto krijete da vam je pravi i ukupan dug u FKlubu cak 87.mil evra sto je javno na tviteru objavio vas clan uprave i vucelin zamenik pre nekih mesec dana,prvo to da objasnite pa onda mozete da se javljate i pitate druge za njihove dugove!
d

doota

pre 11 meseci

Pusti ti Cedid i njihove pretpostavke. Činjenično stanje je 50:30 za Zvezdaše. Uvek ste nameštali, sve živo, pa tako i ovo, vi ste ti koji ste uveli praksu 3 za 3, pa i filijale, pa ste nas pokušali uništiti, a pritom ste stadion i zemunelo dobili za džabe ! I vi imate obraz o nečemu pričati ! Uzgred svakom ko ima imalo mozga je jasno da je Terzić lopuža i 90% nas ga ne podržava !
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Navijača Zvezde ima 32 posto???😂😂😂 Navijača Partizana ima 23 posto???😂😂😂 Kao prvo i ljudi koji ne prate redovno sport, navijaju na neki klub. Od svih naših ljudi koji navijaju za Zvezdu ili Partizan, što u Srbiji, što na celoj zemaljskoj kugli, pratili oni redovno sport ili ne, 65 posto navija za Zvezdu, 35 posto navija za Partizan. A ti se samo teši kako navijača Zvezde ima samo 9 posto više po toj tvojoj računici, a ustvari ih ima 35 posto više.
p

placi jace

pre 11 meseci

@Bruka,,,, a bilo vam lepo za vreme vasih ljudi i sponzora toleta i borhana na celu drzave, 6 titula u fudbalu i cak 12 u kosarci od 200-te pa na ovamo,tad vam sve bilo super i extra?cim oni padose sa vlasi,nasta potop i katastrofa,to jasno pokazuje i dokazuje kako ste u prosloj deceniji "osvajali titule"
M

Milisav ot Zemuna

pre 11 meseci

Dobro druže, nemoj ni ti sad generalizovati stvari. Evo ja sam Zvezdaš i slažem se da mnogo toga nije normalno u našem fudlbalu, pa i ono što Terza radi iako to Zvezdi, bar trenutno ide na ruku. Ali činjenica je da obični ljudi, kao što smo ti i ja, mogu samo da nagađaju koliko ko duguje, ko je koliko kome dao i slično. Ima među nama Zvezdašima nerealnih ljudi, ali jednako ih ima i među ostalim navijačima, tako da tu nema neke normalne rasprave. Ja da sam ne vlast, što bi moja baba rekla, :) prvi čovek saveza bio bi najsposobniji a ne najpodobniji, nameštanja ne bi bilo, svi klubovi bi imali podjednake šanse i volju da se takmiče, a ja bih i tada navijao za moju Zvezdu, kao što bi ti za tvoj klub i ostali za svoje, i onda bi Zvezdaši navijali za Partizan kad on igra u Evropi i obrnuto, jer je to u interesu svih klubova iz lige i ne bismo mrzeli jedni druge. Ali to izgleda neće da može tako lako.
K

Kupi bre scensku kartu i uživaj

pre 11 meseci

Prodali smo njivu, 💪 Samo jako i samo bahato
D

Djape45

pre 11 meseci

U svetu u kome timovi koji ni ne igraju ligu šampiona troše stotine miliona na igrače, 3,5 za tim koji igra ligu šampiona je mnogo ? Ne najbolje da smo vratili Vijeiru i Mrdju iz penzije i da sa njima napadnemo ligu šampiona.
D

Dusan Igic

pre 11 meseci

Bravo bre! Ne interesuje me vise srpski klubski fudbal ali me itekako interesuje sto radim u drzavnoj firmi kao masinac za MINIMALAC! I meni da odbijaju za klubove, ja da jedem pastete a oni baletani u oba kluba kavijar a!? PRIVATIZACIJA brale oba kluba pa onda radite sta hocete. Dokle vise na nasim ledjima da se bogatite da Bog da vam priselo sve!!!!

comi81@yahoo.com

pre 11 meseci

Ugradi se opet Terzić 2 miliona a mi dovedosmo nekog novog Pešića samo u boji...Daj bože da griješim za ovog igrača .
d

dr.Zvezdan

pre 11 meseci

@comi81... nista ti ne brini,tvoj klub iz bunkera ni ove godine titule videt nece,bice to cak 7ma godina za vas bez ijedne titule i preko 20 godina bez odigrane jedne LS,cisto da podsetim!
M

Milisav ot Zemuna

pre 11 meseci

Jel te Terza ubacio u CC kad im je slao mejl? Budi bog s nama.
C

Ciganin.

pre 11 meseci

Jel imaš sezonsku kartu?
S

SilverSurfer

pre 11 meseci

Interesantno kako je obeštećenje od 1,8 miliona skočilo na 5 da bi se izboksovalo 3,5. Šta li tu nije istina?
1

1/1

pre 11 meseci

Valjda znaju sta rade. Ogroman je to novac
P

Popsi

pre 11 meseci

Dobar je, ali sebičan. Kada je saigrač u boljoj situaciji za gol on neće da doda. Nadam se da će Barak da ga sredi.
X

Xyz

pre 11 meseci

Zar nije do juce bilo milion i osamsto?
p

pz82

pre 11 meseci

Jel to puno?
P

Previše

pre 11 meseci

Novca za relativno nedokazanog igrača(mislim na jače lige ili Evro takmičenja),u svakom slučaju srećno!
G

Gost997

pre 11 meseci

Sta je previse ? za 3.5 miliona sta imas da dovedes ? Megvajer ne moze u nasoj ligi da pravi razliku a placen je 90 miliona, da ne nabrajam sad sve kakvih smo se transfera zadnjih godina nagledali i sad je mnogo ovo sto je u evropi kusur za zvake, ovde samo mozes da zaradis ako eksplodira, a ako ne 3.5 nije neki manjak kada si redovan ucesnik UEFA takmicenja
m

mikac678

pre 11 meseci

Obeštećenje za naše uslove je ogromno, problematično iz mnogo razloga jer ako se ne pokaže a pritisak javnosti će biti veliki onda može da bude svašta. Obeštećenje plus prva godina ugovora sve zajedno 4,5 - 5 miliona evra pa ajde ne pokaži se!
K

Kurir djoka

pre 11 meseci

Obamejang i onaj Mudrik, zajedno placeni sa platom ko zna koliko, odigrali po 15 utakmica, Mudrik 0 golova, Obamejang 1, ako je ovaj nas za ovu smejuriju od 3 miliona promasaj sta su oni za sto i nesto ?

Ivan Komnenovic

pre 11 meseci

druze uporedjujes budzet Chelsia i nas, sta mislis kako bi se terza razbacivao da ima toliki budzet, gluposti, igrac koji dodje u zvezdu mora da zasluzi svaki ulozeni evro, sta ako se ne pokaze kako treba u prve 4,5 utakmice on ce na tribine i cao, nece zvezda od njega izvuci ni za kiselu vodu kao sto nije ni na motiki nesto zaradila

Ivan Komnenovic

pre 11 meseci

druze uporedjujes budzet Chelsia i nas, sta mislis kako bi se terza razbacivao da ima toliki budzet, gluposti, igrac koji dodje u zvezdu mora da zasluzi svaki ulozeni evro, sta ako se ne pokaze kako treba u prve 4,5 utakmice on ce na tribine i cao, nece zvezda od njega izvuci ni za kiselu vodu kao sto nije ni na motiki nesto zaradila

gemathegreat

pre 11 meseci

Koliki je pritisak javnosti na rebalans javnog budžeta e taman toliki je i pritisak javnosti na ovo što ti izreče. Te neko ubedio da si neki faktor ??? 300 pištavaca se skupi s koca i konopca na internetu i moš misliti javno mnjenje.
G

Gostivar

pre 11 meseci

Svaka cast, ali nije to-to. Kad dodjes na stadion, nije na prvi pogled jasno da li igra beogradska Zvezda ili neki francuski drugoligas.
R

Raša P

pre 11 meseci

Sve dileme koje te muče će biti rešene veoma brzo!!! Znam da ti to saznanje neće prijati pa zato nastavi da pratiš košarku. A i što se košarke tiče trudićemo se da zamrziš i taj sport i da počneš da pratiš rukomet!!!
B

Bogdannnnlll

pre 11 meseci

druze koji strani klub ima samo domace igrace??
Н

Ноле

pre 11 meseci

Да 1 гол за победу и један за реми у ЛШ и он је сам себе отплатио.
z

zovlab

pre 11 meseci

Za 3,5 miliona uz malo bolji skauting se moglo dovesti 3 igraca slicnognkvaliteta garantujem.
Z

Zabluda

pre 11 meseci

Nije,ono sto valja je preko 5M€, a za 1M teško, jedino kao slobodni igrač ali i tada je pitanje “zašto je sposoban”, odnosno već ga deugi vuku za rukav, jedino ako neko baš želi isključivo u CZ..
z

zovlab

pre 11 meseci

Za platu od milion+ po sezoni mozes dovesti extra igrace, a ovi sto im isticu ugvori, slobodni, uvek se nadje ako se trazi....
0

098

pre 11 meseci

Daje Vule šakom i kapom!!!
D

Dingo

pre 11 meseci

Nije mi jasno zasto se ne javljaju navijaci tsc-a? Oni su nam konkurencija a ne ovi sto su bili cetvrti
3

34 titula

pre 11 meseci

Šta ćeš neko dovodi Late Lat neko Nikolića. Svako ima svoj nivo
J

Jöle 39

pre 11 meseci

Otkud nam ovoliko novca a imamo dug 80 miliona evra. Ako može neko normalan da odgovori a ne da napada odmah, hvala?
K

Kako

pre 11 meseci

80?Zar ne kaze madjija da je dug 38?
g

gosti

pre 11 meseci

Našli smo!Jole vole
g

gost1234

pre 11 meseci

evo ja cu, ako neko tamo u najnebitnijem sportu u Evropi kakav je kosarka moze da plati dva igraca 8 miliona, onda i Zvezda u najvaznijem sportu na planeti zemlji moze da plati ovoliko obestecenje......................................................
M

Mile led

pre 11 meseci

Svi vrlo dobro znamo otkud nam ovoliko novca, nemoj da se pravimo ludi
@

@jola

pre 11 meseci

Prodali smo njivu
s

sms

pre 11 meseci

Tako dr. Terzan vidi fudbal..Na sredini mora neko ko će da se nudi svaki put a onda (posle par nepotrebnih poteza) pošalje dijagonalu, znači Kanga, u napadu mora neko snalažljiv koji će da ga muljne iz polušanse itd. Drugim rečima ne treba nama igra, izbalansiran tim već dobri pojedinci..Mnogo puta smo platili ovu zabludu.

Umetnik

pre 11 meseci

Nisi mi ti late lat
J

Ja sam prvi napisao Nisi mi ti...

pre 11 meseci

Buraz ako nemas svoje ne kradi tudje fore...
1

1/1

pre 11 meseci

Autorska prava, a?
p

petrys

pre 11 meseci

nije u redu, kako ce sad Scekic da ga stigne....?
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Nadao sam se da Zvezda može da dovede bolju devetku, sa iskustvom igranja u ligama petice, ali kada je već Lat došao, da sačekamo da vidimo šta zna i da li vredi da bude najskuplji igrač u istoriji Zvezde plaćen 3.5 miliona evra, pa ćemo onda da donosimo zaključak. Ali ne znam kakve to veze ima sa navijačima ovog malenog kluba iz komšiluka, pa da kampuju na vestima o Zvezdi i da prosipaju neke priče koje nikoga ne zanimaju. U mukama su opasnim, nije lako gledati Zvezdu 3 puta u 5 godina u LŠ, nije lako biti 6 godina bez titule a znati da titule neće biti bar još toliko, a pogotovo nije lako ceo život biti komšija EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA. Ja ih razumem.
3

34 titula

pre 11 meseci

Nije ti baš trebao ovaj komentar ali 'ajde nek veknu dušmani.
K

Kakav

pre 11 meseci

Je Vito tvoj zaključak za Motiku od 2,5 miliona sto igrao omladinsku ligu, cenim tvoje misljenje?
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@34 titula. De si bre ti U INAT DUŠMANIMA, vidim da si i na ovoj vesti u svom elementu dole u komentarima. @Kakvo. Motika je bio katastrofa potez. Platiti nekoga 1.5 ili 2.5 miliona evra a on ni na utakmicama omladinaca nije pravio razliku, a posle ga pustiti za džabe, katastrofa. Ne volim više da ulazim u takve i slične priče jer se opasno iznerviram. Sigurno ima ko da brine o tome, imam ja i svojih problema da bi se bavio još i igračima na koje je Zvezda bacila pare u bunar. Što se tiče Zvezde, hoću samo da uživam u LŠ i to je to.
K

Kakav

pre 11 meseci

Hvala na odgovoru Vito.
S

Svilanjac

pre 11 meseci

Don vito, aj ne lozi se
j

jaaaaaa

pre 11 meseci

ma da 100 miliona,za svakog iz Zvezde bilo fudbal bilo kosarka odmah se izbacuju cifre a
T

Trpadzija

pre 11 meseci

Volim zvezdu,Ali dokle vise ovi polovni afrikaneri?! Pa puna Evropa I svet nase dece,Kao npr mali Stameni .. nije se moglo ovo dati za Ratkova,kojeg bi prodali za 15 mel i 20 % nakon Samo jedne sezone u LS ..
$

$€$€

pre 11 meseci

Zato što sve što stvarno valja ,to i košta, i to dobrano preko 5-6M€
g

gx

pre 11 meseci

Ne znam,Ali Aj daj boze da se isplati....ako stvarno3.5 Milki svaka čast...ali i to na ratama sranje..sta ako se ne dokaže..pa brzo daj ga za bilo šta..ili pa na kraj ode ili bolje rečeno pobegne....pa nas tuzi...eto problemi sa fifom...tu su te rate...ali ajde daj boze da grešim...sva najbolje..i dobro nam došli..late lave...
8

8

pre 11 meseci

Ali ništa ne razumete ŽREB ZA GRIPNU FAZU LIGE ŠAMPIONA JE 31 AVGUSTA . U prevodu ima još više od DVA MESECA za priprem , a sam tim je gotovo kompletiran . U tome je razlika ne ČEKA SE MINUT DO 12 da se dovede napadač ili pojačanje . Prvi put je napravljen zdrav sistem i to vam nevalja . Strašno koliko nemate nikakvu viziju ..
5

5do12

pre 11 meseci

VanLaPara,telefaksom ..
u

užjuž

pre 11 meseci

paa ovai je nspadach
П

Прелазни рок

pre 11 meseci

Тешко да смо погодили и са Красоом и Лателатом,једино смо с Букаријем.Штета што се управа није отворила и довела колумбијског напада из Глазгова као и покушала са Радоњићем или Кастањедом,оако је овај у паду форме ,али најбољи би био играч у лиги Србије и значајан допринос би дао у Лиги шампиона
K

K1996

pre 11 meseci

Za Kastanjedu ste čuli prvi put kad smo igrali protiv Šerifa. Nikada ga posle toga niko nije gledao, niti znate gde igra. Tako i za Ada i Arboledu. Bitno da svaki prelazni rok tražite iste igrače...
B

Bogdannnnnnnn

pre 11 meseci

a ti gledas kastanjedu svaku utakmicu i procenio si da je on mng dobar a?
E

Erik Djemba Djemba

pre 11 meseci

Dobro dosao,stigla je nova devetka..Nadamo se duga devetka 🔴⚪️🫡
B

Bantu

pre 11 meseci

Da,da,njima je prirodno da je duga 😂
P

Pra i jole

pre 11 meseci

Duga devetka od 177 cm visine.. Bas je pravi spic.. Do ramena prosecnom odbrambenom igracu
@

@pra i jole

pre 11 meseci

Jos imas traume od Huga Vieire, a on je jos nizi...
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Welcome!
Z

Zvezda 91

pre 11 meseci

Idemo Terza legendo, samo jako i neka traje do 2058. god.
g

gost1234

pre 11 meseci

ako neko moze u beznacajnoj kosarci da placa nebitne igrace 2+ miliona godisnje, onda Zvezda u najznacajnijem sportu na planeti mora da placa igrace od 3 do 5 miliona godisnje minimum................................
P

Pa

pre 11 meseci

Sto placa za 6 meseci Kampaca 1,8 miliona?
g

gost1234

pre 11 meseci

pa-nemam ja problem sa tim, samo konstatujem da tako mora biti. a vi sto ste se pomirili da vam klub nestane u najvaznijem sportu na svetu svakako ne zasluzujete bolje...
з

зики

pre 11 meseci

Ко ће нам играти централног везног и доклен ће играти Милуновић.Довео би умјесто Милуна Дуланта ,био би прави тандем с Драговићем.Стаменић не може играти централног везног ,а Кангине изгубљене лопте на средини не може нико од саиграча поправити ,евентуално Мијаилович ,али није јак на лопти да приђе ближе голу .Све то мислим за Лиггу шампиона а не на нашу домаћу лигу
E

Evo

pre 11 meseci

Nikad zadovoljnih..
n

nsjsjs

pre 11 meseci

Da l ce ovo biti 50-ti strani promasaj zvezde u poslednjih 10 god saznacemo uskoro
k

kmekme

pre 11 meseci

Imam za grobare vest,da deda lete lata igra dobro fudbal i da ne kosta puno,pa da kralj najzad dovede neko ozbiljno pojacanje.
H

Hahahaahhaa sa ovima

pre 11 meseci

U LS? Hahahahah festa
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Лоше вам је. Али, не брините. Биће вам још горе.
A

A komšije

pre 11 meseci

na aparatima 😂🤣
P

PFC

pre 11 meseci

Neki od današnjih natpisa po sportkim portalima: "Late Lat je novi napadač Zvezde i najskuplje plaćeni igrač u istoriji srpskog fudbala" ili "Favorit za to je trenutno Crvena Zvezda, koja je Mirotiću poslala najveći ugovor u istoriji srpske košarke." Samo jako i oholo. Istovremeno ne zaboravite da onaj FK koji je završio kao četvrti ove godine, sledeće gurnete za koji stepenik niže, još koji GAT i Sremska Mitrovica da mu se podese... Naravno, u košarci napraviti veći zaokret i onog disidenta, što je došao da se bori za Partizan, naučiti pameti. Ne obazirati se na ono da oholost prethodi propasti.
g

gost1234

pre 11 meseci

zar vi jos pratite fudbal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????
Ч

Чокот

pre 11 meseci

Па, имали сте ви разне Куле, Смедерева, Горње Милановце, Банатске Дворове, Борче, Овче и Крњаче...Знате како то иде.
p

prti

pre 11 meseci

Disident? U kosarci? Mislis na Ostoju rednibroj clanske karte 4? Ili Zelimira 100 miliona dil za drzavom Obradovica? Koji je u tom vasem imaginarnom svetu disident?
P

Proficap

pre 11 meseci

????? ti decko malo shmercujes? Kakve veze ima Zvezda sa time sto vas je Mladost GAT napunila do kraja na vasem stadionu? Igrali ste se napadackig fudbala, hteli da ih napunite, a bilo je obratno. Kakve veze ima moj klub sto su vasi igraci na toj tekmi pali i psihicki i fizicki?
Y

Yebach

pre 11 meseci

Ja cu jedan produzeni late lat.
M

Milioneri

pre 11 meseci

LEDEJ 2 MIL + PANTER 3.5 MIL ZA 2 GOD UGOVORA,UKUPNO 11 MIL ZA SAMO DVA IGRACA,CISTO DA PODSETIM!
A

Au, au

pre 11 meseci

Koliko se covek nalupa, ovo je samo obestecenje od 3,5 miliona a gde je plata i ostali doprinosi, plus smestaj, hrana i ostalo.
P

Podseti

pre 11 meseci

I pozivnica 5 miliona, plus Kampaco 6,9 miliona, plus ako dodje Mirotic 3 miliona.
s

sasa s

pre 11 meseci

Bice ko sa Dioniem Falkom Picinijem Risario Zivkovicem Radziv La Parom Bakajokom Zanderom Kulibalijem... Ba sta dadose tolike novce I koliko promasaja. Sve treba posmenjiivati I dovesti druge da rade na dolasku I dolasku igraca
B

Bububabavanga

pre 11 meseci

Samo vračaj…
Y

Yuuu

pre 11 meseci

Ko je ovaj
Y

YayaT

pre 11 meseci

60 komentara. tipa: Zvezdas sam ALI haahaha ;crno- bela kuka i motika
k

kukaimotika

pre 11 meseci

Znamo ko i šta bi motika ali ko će biti kuka!??
p

panter 7mil.

pre 11 meseci

Eno Spanska marka objavila da je Barsa nudila panteru dvogodisnji ugovor od 3.2 miliona po sezoni,jos vise nego sto ima Mirotic,a on lagano odbio,sta to onda znaci,pa to znaci da je u klubu iz laktasa dobio definitivno jos vise novca,verovatno 3.5 miliona po sezoni,sto znaci cak 7 mil za 2 godine ugovora,a na sve to jos 4 miliona za 2 godine ledeju sto su objavili svi mediji koji se bave Evroligom,pa vi onda vidite koje je to rasipanje sa parama,za samo dva igraca daju cak 11 mil.evra,pa tako nesto ni Real ni Barsa sebi ne mogu da priuste!
1

10god bez EL

pre 11 meseci

@panter.... pa njima ocigledno panter "nije skup" iako ga plate 7 mil.za dve godine, a ovamo late lat jeste skup za duplo manje pare 3.5 mil za 4 godine ugovora,tako razmisljaju navijaci kluba koji titule i Evrolige video nije 10-11 punih godina!
R

Raša P

pre 11 meseci

Sve će biti poznato jer Evroliga uvodi obaveznu javnost ugovora pod pretnjom suspenzije.
o

oshhjj

pre 11 meseci

3.2 u spanije je jednako 1.6. Partizan ponudi 1.3-1.4 I on ostane. Jednostavno
K

Kakvi likovi

pre 11 meseci

@Panter 7 miliona @ 10 godina bez EL. Lik sam sebi odgovara na komentar eeee. Nisi ni ti ništa bolji od Kalčopoliste, Milojka Arsenića, Mileta Leda, Sakura itd itdddddd. Trujete normalne navijače, a na istom mestu imate otvoren karton.
@

@rasa p

pre 11 meseci

...pa bas zbog toga ce svi koji su u timu, morati i da budu igraci partizana.
3

34 titula

pre 11 meseci

Sve apoteke rade pa izvolite za lekove protiv bolova.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

A dug stoji na 38.000.000,00 €.
f

fsd

pre 11 meseci

Jesu li tebi dužni? Upravo tako.. aj sad paljba
@

@Sima Arauho

pre 11 meseci

Kad vi prvo platite vas dug od 87.mil evra koji je javno obelodanio clan vase uprave i vucelin zamenim,e onda mozete da se javljate i pitate za nas dug,do tad pssst..🤫
R

Raša P

pre 11 meseci

Nema više derbija! Ostaje nada da će Grafičar ući u super ligu pa sa decom da igramo derbi!!!
3

34 titula

pre 11 meseci

Uopšte me ne interesuje to šta misle dušmani. Ovo je šamar jezerima.
Г

ГостГост

pre 11 meseci

Значи ово је разлог зашто није потписао пре поласка у Русију. Превише за играча који се потуцао по позајмицама и има добрих последњих 6 месеци. Ал добро, видећемо, бар му је форма у узлазној путањи. Пре бих довео играча из словачке лиге којем је каријера у успону него неку испушену муштиклу из Манчестера.
E

Erik Djemba Djemba

pre 11 meseci

pa ti dovedi kuci nekog iz slovacke pa sedite zajedno da pisete po portalima..
g

gggggllllll

pre 11 meseci

Za sve ove sto misle da su 3,5 miliona neka ozbiljna para u danasnjem fudbalu neka procesljaju malo transfere ekipa od kojih ocekuju da budemo bolji, pa ce videti da je, recimo, Klub Briz potrosio 50 miliona proslo leto a ovo doveo spica iz Bugarske za 8...slicnih primera koliko hoces.. a nama da se padne taj isti Briz iste ove neznalice sa komentara bi govorile kako moramo da ih pregazimo kao plitak potok jer smo mi sampioni sveta....uvek se iznova iznenadim kada vidim kako ljudi bez bilo kakvog znanja komentarisu temu o kojoj nemaju pojma, Srbija brale, mada mozda je samo letnji raspust. Dobrodoslica momku i neka pokida, ako ne uspe nista strasno, nece biti ni prvi ni poslednji.
3

321

pre 11 meseci

Nikada cuo za coveka...
c

czbgzr

pre 11 meseci

poozz sirotinjo🤣🤣🤣
P

Panter je skuplji

pre 11 meseci

ZNACI MNOGO JE 3.5 ZA LATE LATA ZA 4.GOD UGOVORA,A NIJE MNOGO ISTO TOLIKO 3.5 MIL.ZA PANTERA ZA 2.GOD UGOVORA!
A

Aloo

pre 11 meseci

Ej ti u inat dušmanima, pomešao si babe i žabe. Za Lata je obeštećenje 3.5 miliona, a nije mu plata 3.5 miliona za 4 godine, mada je odprilike tolika.
O

OBEŠTEĆENJE

pre 11 meseci

Pobrkao si baba i žabe, 3,5 m je obeštećenje Atalanti.Onda plata igraču i bonusi.Njegova plata nije bez 4-5 m godišnje.
J

Jedino

pre 11 meseci

Nije mnogo za Motiku od 2,5 miliona da igra omladinsku ligu.
d

ddddd

pre 11 meseci

To je obestecenje samo... I nije mnogo 2,5 milki za kampaca za 4 meseca
Č

Čuj

pre 11 meseci

Ovog😂😂😂😂, pa ti poceo i fudbal i kosarku da uporedjujes😂😂😂😂, bice da drmr da bude ljubomoran na dr Terzinja sto dovodi skupa pojacanja😂😂😂
A

Au, au, au

pre 11 meseci

Sta covek uporedjuje, ovo je samo obestecenje 3,5 miliona a deje plata i ostali doprinosi, smestaj, hrana itd.
@

@Aloo

pre 11 meseci

A odakle vasem klubu 7mil evra za pantera i 4mil za ledeja za 2 godisnje nove ugovore,ukupno cak 11 mil. evra za dva igraca u klubu koji jedne jedine titule i EL video nije preko pune Decenije,aj odgovori, ja cekam...?
@

@jedino

pre 11 meseci

A jel mnogo za pantera 7 miliona evra da igra u klubu koji cak dva puta pobegne iz lige i za 2 god osvoji samo Jedan trofej!
A

Aloo

pre 11 meseci

@OBEŠTEĆENJE. Al ga ti pretera, godišnja plata 4-5 miliona evra???? Tolika mu je plata ali za ovaj ceo ugovor od 4 godine.
w

w4fefse

pre 11 meseci

Panter nije placen 3.5, nego 4.3m
N

Nenad23

pre 11 meseci

Mnogo je kume ovo. Preplatili smo igrača. Za ove pare je mogao dosta bolji igrač da se dovede. Daj Bože da nije neka kombinacija...Vreme će pokazati. Sportski pozdrav
B

BLNV

pre 11 meseci

Kazu odakle pare,pa ljudi jedna utakmica u ls,pun Rajko i eto obestecenja...igramo ls a platili njega i Glazera
H

Haha

pre 11 meseci

Ma sigruno
3

3579

pre 11 meseci

Да да, са овим ценама ће бити пун стадион…
B

BLNV

pre 11 meseci

A vi bi da gledate ls za 5 evrica...ko ima clansku i produzava godisnju ovo je ispod svake cijene...evo ja imam clansku od kad je bila ona "i ja sam Zvezdas" uclanio se pred utakmicu sa Leverkuzenom i do dan danas placam i rado cu placati clansku i ako su dosla zena i djeca uzimam i godisnju i ako obaveze ne dozvoljavaju da dolazim redovno...ipak imam od kuce do stadiona 360 kilometara
N

Nele007@Ajde bre

pre 11 meseci

@Ajde bre. Pa mora njegova porodica da živi od nečega. Mora da se obnovi vozni park, letovanja, zimovanja itd itdddddd.
N

Nele 007

pre 11 meseci

@Nele007@adj bre..Sakur opet si falsfikovao moj nik...,,,,,👀👀👀👀😭🤣😂😂🤣😭😅😁😀😀😭😭🤣😂😅😅 placi,moli hitnu pozovi
G

Gost Djape

pre 11 meseci

Dobro dosao momce. A ovi sto kukaju za lovu hoce ligu sampiona ali da je igramo sa Gobeljom, e pa ne moze tako, ako hoces dobar tim onda moras i da ulazes. Drago mi je sto vidim da se moja Zvezda uzdize, barem sada u lidera regiona, a ako ovako nastavi za koju godinu ce biti mnogo konkurentnija i u evropi.
O

Ogi33

pre 11 meseci

Mene samo zanima ko ce nama da igra u prvih 11? S obzirom da u ovom trenutku imamo 10 stranaca koji nemaju uz svoje i drzavljanstvo Srbije a znamo kakva su pravila lige plus sto moras u startnih 11 u ligi da imas 3 mlada domaca igraca. Pa mi nije jasno kako ce to sve da funkcionise. Znam da su stranci dovedeni zbog LS, tamo moze svih 11 da ti budu stranci ali to znaci da ti privih 11 u LS i prvih 11 u prvenstvu nikad nece biti isti. Pa se dovodi u pitanje i uigranost ekipe. Nadam se da ce sve biti ok.
J

Joksa1986

pre 11 meseci

Ko su 10 stranaca ??? Glazer, Azarov, Vigo(pozajmica a nece ostati posle pozajmice 100%), Ado, Kangwa, Olanjika, Bukari, Kraso a Late Lat ako dodje...Znaci 9 od toga sto jedan na pozajmici i jedan tek treba da dodje...
В

Влада1951

pre 11 meseci

не мора три млада домаћа него један.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Odlican igrac brz kao Bukari,a odlican dribler,ucestvuje u igri,ima ga svuda,solidna zavrsnica,ovo je nesto sto nam treba,hvala Marinu jer da nije njega mita bi opet doveo neko drvo tipa Kulibali.
x

xs

pre 11 meseci

Ako pogledamo yt sa njegovim potezima, ne bi se reklo da mu je zavšnica baš dobra.. naprotiv
P

Pravila i kodeksi

pre 11 meseci

14 komada sranaca i 5 komada sa dvojnim. Zanimljivo pravilo da u košarci neguju domaće. Za fudbal ne važi očigledno i neće im smetati.
S

Strasno...

pre 11 meseci

Eto toliko o kuknjavi i ko kuka .... Svaki grobarski komentari isti....
S

STratosfera

pre 11 meseci

3,5 miliona za njega? Što je mnogo, mnogo je...
n

nije

pre 11 meseci

mnogo
A

Ajde bre

pre 11 meseci

Kako nas čovek radi na foru godinama. Kada se kupuje dižu se cene u nebesa, kada se prodaje spuštaju se cene, čak se i poklanja za džabe. A znamo svi gde ide razlika od realnih cena. Ali ok, srećni smo osvajamo titule igramo Evropu... Pa se pravimo da ne znamo za to.
G

GostKg

pre 11 meseci

A ona baš ima potrebe da se pravda nama da li je kupljen za 3,5 ili za 2 mil. ili da li je prodao za 500000 ili za 1,5 mil. Čudan smo mi narod.
A

Ajde bre

pre 11 meseci

@GostKg. Naravno da mora nama navijačima da se pravda. Njegov je klub isto koliko je i naš. Kada bude imao lično svoj klub i finansirao ga iz svog džepa, onda ne mora nikome da se pravda.
?

???

pre 11 meseci

Puno je to
S

Srbija Majka

pre 11 meseci

Tvrdi ovi Atalantini pregovaraci...mada ovo na svjetskom fudbalskom trzistu i za igru u Ligi Sampiona nije neki novac. Nadam se samo da ce ovaj decko to i opravdati, i ako bude sve kako treba Zvezda ima kapitalca sledece godine, od kojeg moze i dobro da zaradi shodno njegovim godinama. Nadam se da ce prije svega da se dobro uklopi u sistem Baraka Bahara i da ce sa Krasom ciniti taj ubitacni napadacki tandem. Napisao sam vec odavno, kada se suskalo da ce doci...da mi lice na tandem Kol i Jork iz slavnih 90-ih Mancester Junajteda. Ostaje da im Pozelimo srece i zdravlje a oni nama nadam se pregrst golova na nasu a i njihovu radost!!!
A

Aca Srbin

pre 11 meseci

Od mene toliko, za ostalo se snadjite sami
K

Koan

pre 11 meseci

Dovedeni Stamenić, Olajinka, Kraso, Ado i Gazer , svi skupa za manje od 5 ml. € i to još u nekoliko rata. Ok nije kao Partizan, oni sve za džabe.
E

Esex

pre 11 meseci

Lat je odlican i po nekoj zdravoj logici takav tip igraca nam je trebao jer verujem da ce kontra i polukontra biti nase jedino moguce resenje u ls,posebno na gostovanjima..osim brzine ima jos kvaliteta al neka to vreme pokaze..odlican tim zvezda pravi,polako se oslobadjamo skart igraca,polako uvodimo mlade a kraso,lat i olajnika su neki visi nivo stranaca od svih ranijih..sljivic,nedeljkovic,mijatovic,mituljikic,lekovic su ti mladi i ekstra su..a od skarta resili smo se borjana,gobelje,krsticica,srnica,pesica,nikolica,sto je za neverovati..svaka cast baraku,za mesec dana je sredio ono sto je davno trebalo..jedino mi je kanga nejasan mada bi ja i njega liferovao..uzivajte delije,bice ovo ekstra tim
D

DekiCZ

pre 11 meseci

Nije mi jasan rezon ljudi koji ti dadose minuse. Zivo me zanima sa cime se ne slazu.
E

Esex

pre 11 meseci

Dekicz.Verovatno grobari i ovi sto bi da se u svakom komentaru pljuje.
C

Coban

pre 11 meseci

Koliko terza magija sebi uzima?
D

Danilo91

pre 11 meseci

Koliko god želi, zaslužio je.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Sigurno manje nego ovi sa druge strane brda.
M

Milan cica Gurovic

pre 11 meseci

Zvezdas sam ali ovo je pljacka kluba nevidjena sta se radi zivi bili pa videli za koju godinu.
a

ali ovo

pre 11 meseci

živi bili pa videli,šta si bre ti neka proročica?
D

Don Bizz

pre 11 meseci

Igraču je isticao ugovor naredne godine,vrednost 1.5 miliona trenutno!Po meni je Zvezda pogrešila u startu jer je i još ranije ušla u pregovore i stavila do znanja da želi samo ovog igrača i da je tu dala prednost Atalanti da kalkuliše sa otkupom.Verovatno je i isplata u ratama pa je igrač plaćen 2.000.000 više!Atalanti sigurno ovaj igrač nije potreban,da li je Zvevzda mogla da kalkuliše još i dovede igrača za mani iznos moguće.Da li je pojačanje za Ligu Sampiona pa sigurno nije,a da li je pojačanje za Crvenu zvezdu,vrlo verovatno da jeste jer u našoj ligi za sada Zvezdi ne može niko da parira!
S

Sale2323

pre 11 meseci

Jel' se ti blesav praviš, ili si stvarno blesav?!?! Terza sedne sa ljudima iz Atalante, ovi mu kažu 1,5 miliona evra košta igrač, a Terza kaže, ne nego 3,5 miliona. Ljudi u čudu, ne veruju šta priča čovek. "Ali gospodo... To je zvanično. Ovih preko 2 miliona ćete meni milion uplatiti na moj privatan račun...A milion preko neka ostane nekome od vas ili vašem klubu. To je moja cena!", reći će Terza i pregovori okončani!
b

borovo

pre 11 meseci

90% komentara finansijsko-sportski direktori koji su u životu raspolagali možda sa hiljadu dve dinara.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Poslednja je godina Kima na vlasti i logično da idu na ogromne cifre. Partizan dovodi polu igrače jer sve pare idu u zvezdu. Šta još u ovoj sezoni ukradu to im je to.
G

Gost "

pre 11 meseci

Sreća pa Žoc , Panter , Ledej i ostali igraju iz ljubavi....
N

Nele 007

pre 11 meseci

Uefa radi po pravilima i nece da pokrade Zvezdu da bi novac koji je zaradila Zvezda dala partizanu
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Poslednja je godina Kima na vlasti i logično da idu na ogromne cifre. Partizan dovodi polu igrače jer sve pare idu u zvezdu. Šta još u ovoj sezoni ukradu to im je to.
m

morientes

pre 11 meseci

Pa meni je zao navijaca Zvezde, kad bude sms za 3 godine bice Tole opet kriv.
z

zaks

pre 11 meseci

Plači dečko, plači.
a

abc

pre 11 meseci

Zvezda u fudbalu još i zaradi sa više strana, a Žoc kako njemu ide naplata od igranja u Evropi?
G

G-12smit

pre 11 meseci

Gledajuci neki snimak o njemu od pre dva meseca okacen, on je igrac za Zvezdu. Snimci od pre nije mi tako izgledao kao na ovom drugom. Dosta stvari zna sa loptom ima brzinu, i izgleda kao da vuce loptu za sobom kad trci. Stalno mu je zalepljena za nogu,odlicna tehnika i u presingu ce biti odlican. Moze i kao levo krilo da igra,ali na spicu je prava pozicija,vrlo,vrlo neugodan igrac. Buni me ovaj Kraso,gde njega vidi? Ili ce oni deliti minutazu, ili u toku meca menjati formacuju gde ce ovaj drugi uci u ugru. Olainjka znam dugo iz Slavije i dobar je bio kao mladji,ovo sto sam kasnije video to je jedan pravolinijski igrac. Bice dobar u presingu,kontri,ali ima velike mane u smislu driblinga i ideja u igri,cak sumnjam u njegovu brzinu,da je onaj od pre 3 godine top je tada bio. Ali svi oni nesto donose,cena na transfer marketu 5 miliona,doveden za “dz”. Podigao je vrednost tima,a ako ga prodaju i za 2,3 miliona nakon godinu,dve,opet u plusu. Mitrovic i Lucic da porade jos jace na fizici, a Sljivic me odusevio.. Dobice valjda neke minute uz Ivanica da uci. Mali je isti Gavi iz Barselone. Gledamo ovih dana sta i kako igramo. Napred Zvazda!
z

zaks

pre 11 meseci

Snalažljiv na malom prostoru, sličan građom Vieiri.
D

Danilo91

pre 11 meseci

Plan je da igra sa dva špica sa tim da će Kraso da se povlači po loptu i pomaže u organizaciji napada. Olayinka će konkurisati za krilo. Msm da imamo prebrz tim sada
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Kakva god postava na papiru u napadu će Kraso zapravo preuzeti ulogu ili Ivanića ili Kange. Ne od prvog dana, ali svi igraju po kapacitetu, Mirko je na zimu ili dogodine prodat. Zvezda neće igrati sa klasičnim pakerom nego sa jednim boks-tu-boks igračem, odnosno Stamenićem i jednim osiguračem odnosno Adom ili Mijailovićem. Sposobnost Krasoa da igra iza špica, njegovo povlačenje u izgradnji igre, i njuh za gol daju priliku da igramo pravi gegenpres. Jedini koji tom stilu nije sklon je Bukari koji će verovatno i sam biti prodat, ali opet, ima brzinu koju takav sistem zahteva. Videćemo šta ispadne, ali to je neka generalka.
G

Gostgost

pre 11 meseci

Klasika, kad se dovodi, pumpaju se cene, kad se prodaje, spustaju se. A razlika ide na odredjene racune...
E

Eeeehhh

pre 11 meseci

Kao da ne znaš Magiju.
t

triton

pre 11 meseci

Mogli smo Belotija za te pare kao slobodnog dovesti i dati mu platu 2m po sezoni
L

Ljube1

pre 11 meseci

Samo da ne bude prosleđen sledeće godine na pozajmicu uz pravo otkupa za 0€ i 20% 🙈
f

fgfgdfrger

pre 11 meseci

Zvezda Srbija
g

gròtlo

pre 11 meseci

A od Mirote i Kempaca?
d

d. g.

pre 11 meseci

Od 1,8 do 3,5 je baš kratko vreme.
O

Objektivac

pre 11 meseci

Ljudi 50 igrača na platnom spisku,10 stranaca,opraštanje 25 miliona evra od Agro Banke i Marfin Banke,fantomske pozajmice za porez,duplo veći rashodi nego prihodi,dug 75 miliona pa ovo nema nigde kome vi šta pričate nije ni čudo što Terzić onako priča ko ga je doveo i zašto...
S

SD

pre 11 meseci

Što ne komentarišeš tako kad Real, Barsa i slični dovode igrače od 100+ miliona? Pa svi oni imaju 50 igrača na spisku, a duguju mnogooo više nego Zvezda..
O

Ojadjeni_Penzioner

pre 11 meseci

Nemojte vise, k’o Boga vas molim
N

Nele 007

pre 11 meseci

Uefa nije nadlezna da daje penzionerima..Uefa nagradjuje uspehe Zvezde
u

umovi

pre 11 meseci

Svima ovima sto im je mnogo eura kad zvezda kupi nekog igraca imam osecaj da daju iz svog dzepa. Drugo mnogo je neinformisanih,u cemu Srbija je broj 1 u svetu. Hoces da igras LS i da kudis,hvalis i trazis neki plasman ali za 50 000eura. Juce Njukastl doveo Tonalija igraca Milana prosecnog za 70 miliona eura. 99% ljudi niti zna niti culo za njega. I sad da li bolje dovesti njega ili 30 igraca tipa ovog late lata ili krasoa ili bukarija.
R

Realnost

pre 11 meseci

Sta je sa glavom? Poredis Tonalija sa tamo nekim, jos govoris kako niko ne zna za Tonalija. Odlican si poznavalac fudbala nema sta
H

Hunter2204

pre 11 meseci

Pa nego iz cijeg dzepa se placa nego iz naseg?
b

borazzers

pre 11 meseci

Druže, BUKVALNO se daje od naših para, I tvojih i mojih
m

milan990h

pre 11 meseci

Svi hocemo skuplje i bolje igrace koji donose kvalitet,rezultate...samo se na taj način može igrati u evropi.ALI!Pitanje je na koji način se to finansira,u našem slučaju(i Zvezda i Partizan) otimanjem novca poreskih obveznika koje niko nije konsultovao da li hoće da daju novac za fudbalere.Porediti Njukasl ili bilo koji premijerligaški klub sa našim blizancima je zlonamerno ili naivno,oni svoje budzete ZARADJUJU u realnosti,paprenom prodajom tv prava,stvarnim sponzorskim ugovorima,prodajom skupih karata na prepunim stadionima,suvenirima...i na desetine dodatnih načina.
g

gott

pre 11 meseci

Na 20 utakmica ništa uradio nije i mi ovo plaćamo toliko para.Milan Pankov je golgeter za ovoga
z

zaks

pre 11 meseci

Izvini, je li ti plaćaš?
w

ws10

pre 11 meseci

jos da je n umesto v bio bi jos bolji
г

гостиварски

pre 11 meseci

дао прошле године 14 голова ботино гробарска
g

gott

pre 11 meseci

U pravu si ,ne dajem iz svog džepa ali skup im je bio decko iz TSC koji obećava a nije ovaj koji je imao priliku u Kalcu i niiista.
N

Neobavešteni

pre 11 meseci

@zaks ovo plaćaju svi poreski obveznici jer na račun kluba svaki mesec od države dobijaju oko 5 mil evra tj ono zvanično a dobijaju i ilegalno mimo zakona (prošle godine na jednom opozicionom portalu objavljena je i kopija ugovora gde opština Savski venac uplatila nešto više od 4 mil evra) isto tako dobijaju i od Arena sport (a i ona se finansira od poreskih obveznika) za tv prava a i tu je u opozicionim medijima pisalo da dobijaju triput više od potpisanog ugovora tj nelegalno. Pametnom dosta.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Čekaj čekaj, zar nije mesecima bila priča da je njegovo obeštećenje oko 2 miliona evra. Kako sada 3.5 miliona??? Eeeee Doktore Doktore... nadam se da znaš šta radiš i da vredi te pare.
O

Ozbiljno

pre 11 meseci

Upravo to sam i ja prvo pomislio kada sam video naslov
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Вредео је 2.5 милиона, али знаш да доктор додаје увек милион за машу и медведа! Исто је било и са мотиком, бајерн тражио 1.5 а ми платили 2.5! Ајде баш да видимо овог, ако је Боачи из првог мандата, јаби био задовољан, ако је кулибали или ла пара, тешко нама!
M

Mrstan Burek

pre 11 meseci

E moja zvezdo,tako se razbacuju milioni,ucite od partizana,pogledajte kako oni po nekog igraca uspeju da dovedu za dzabe (mnogi nece da dodju,cak ni iz Sarajeva ili Vozdovca )
М

Модрича

pre 11 meseci

Послије продаје гол машине Охија више се не радујем ниједном играчу, све гледам са бригом
D

Dejani

pre 11 meseci

Nemoj.. Idi radije odigraj tiket, podmiri se u Vucijaku pa u Samac na bazene 😂
Z

ZvezdaCrvena

pre 11 meseci

Nije skuplji od Pantera.
M

Milan Cirih

pre 11 meseci

Pratio sam ga prethodne sezone ovde kod nas u Švajcarskoj, dečko je kidao, pored golova igrao baš brutalno. Ovo je pun pogodak Zvezde, potpisujem.
g

glavni gost

pre 11 meseci

Kakvo je vreme kod vas u svajcarskoj?
M

Milan Cirih

pre 11 meseci

Danas kiša, ako Bog da biće i kiša golova Late Lata na Marakani!

ValensijaKK

pre 11 meseci

Da se izmeni molitva "Oče naš", između "hleb naš nasušni daj nam danas" i "oprosti nam dugove naše", da se doda "i dozvoli nam da jednom u životu čujemo koliko je plaćen igrač kog dovodi Partizan".
G

Gost "

pre 11 meseci

Pusti njih da vode svoje brige , a mi da uživamo dok traje!!
9

999

pre 11 meseci

Sta mislis koliko su kostali Scekic i Nikolic jbt😂😂 Nemamo para da kupimo igraca iz Sarajeva, a ti se pitas koliko kostaju.. Sto se tice molitve, samo se molite, pogotovo ovaj dio "i oprosti nam dugove nase"😂
K

Ko razume, shvatice

pre 11 meseci

Navijac KK Valensija komentarise fudbal u Srbiji?! Gde to jos ima? Blago nama.

ValensijaKK

pre 11 meseci

Jeste, ja baš o Šćekiću pričam, uopšte ne mislim na Pantera, Ledeja i Egzuma.
M

Mrstan burek

pre 11 meseci

jedna interesantna cinjenica,koja provejava godinama unazad: U naslovu se vec vidi koliko igrac kosta,do tancina se navede duzina trajanja ugovorw,plata,kako u fudbalskom tako i u KK Crvena Zvezda. Dok se kod partizana samo eventualno objavi na koliko je loce ugovor potpisalo....koliko je i da li je placen,plata,nista.....Samo primecujem.
A

Astoria

pre 11 meseci

Emanuel Late Lat - naš novi prijatelj i brat! Dobro došao u FK Crvena Zvezda. Da opravdaš uložena sredstva, da te zaobiđu povrede, nadaješ se golova i kasnije dobro prodaš na sopstveno i zadovoljstvo svih nas. Sa srećom!
h

halo

pre 11 meseci

Do juče je bio 2 miliona, sad je 3.5 mil i to smo smanjili sa 5?????????
G

Gari 021

pre 11 meseci

U tekstu stoji da su tražili 5.000.000 evra mi izboksovali 3.500.000 na rate u periodu od 3 god. To mi se dopada.
W

Warehouse G

pre 11 meseci

Dug je već sada od 76 narastao na 90 milki evrića. Uskoro će biti bežanija kud-koji mili moji…
u

urbanizam

pre 11 meseci

Gledaj bolje Partizan što nema plate da isplacuje, dug 40 miliona a prihoda ni za pola godišnjeg budžeta. Zvezda ce ove sezone prihodovati 50 miliona evra tako da će sve doći na svoje.
D

Danilo91

pre 11 meseci

Još da se ič razumeš u finansije, kako bi lepo bilo. Nekim ljudima treba crtati sve.

Sakur

pre 11 meseci

To zaradili od uefe prosle godine gde su uzeli 10 miliona a budzet im bio 40 ahahahahahahahahaha
G

Gost "

pre 11 meseci

Boli , e tek će da boli....
M

MileSrbin90

pre 11 meseci

Da li je moguće da na svakom tekstu o zvezdi ostavljaš negativan komentar? Burazeru nama je svima jasno da mrziš zvezdu i da si veliki autošovinista ali uživaj malo u životu,prirodi,društvu,familji (ako uopšte imaš) i mani se više prepucavanja preko interneta.
D

Deka PG

pre 11 meseci

Srećan Late Lat svima koji slave. Dajmo podršku, vidjećemo kako će se pokazati
H

Hermano7

pre 11 meseci

Kad ode bice dovela ga za 500.000 😂😂😂
Č

Čovkins vs Terza madjija

pre 11 meseci

Je l treba neko i da razume kad se peva marš na drinu?
T

TAKOJEEEEE

pre 11 meseci

Ima se, može se IDEMOOOOO
d

da,daa,daaa

pre 11 meseci

To tako ide.nadjes brata za 500000 platis tri ipo miliona a razlika nadva do tri brata i eto profita,magico je taj direktor nema sta a lozaci se loze na kuloarske price
r

ruzni kojot

pre 11 meseci

Jeftini od Pantera, Ledeja i ostalih partizanovih košarkaša. Dobar posao.
G

Goss

pre 11 meseci

A tek od campaca iz ciglane koliko je jeftiniji
1

1. Gost

pre 11 meseci

Ja sam i dalje skeptičan. 176cm visok, nije nešto ni snažan ni tehnički nadaren, igrao slabu ligu, tek kao nešto proradio. Nek je sa srećom! Daj bože da grešim.
Г

Гост

pre 11 meseci

Швајцарска слаба лига? Па 3 нивоа је изнад Српске..
L

Lijo

pre 11 meseci

@Gost-nije bolja 3 nivoa al da je bolja jeste
1

1. Gost

pre 11 meseci

Pa nismo ga valjda za srpsku ligu kupovali. Za ovde je i mali Mijat dobar.
G

G-12smit

pre 11 meseci

1Gost@ Pa on tehniku ima najjbolju od svih njegovih kvaliteta. I ja sam mislio da je tanak,ali ovi noviji snimci i neki mec sam i odgledao, pa ima tu potrncijala za njegov napredak kao i za Zvezdin ucinak. Medju prvima sam kritikovao,dok bolje nisam pogledao snimke novije.
g

grobari ...

pre 11 meseci

3,4 sad!!
G

Gost S

pre 11 meseci

Pa mi nemamo 3.5 miliona da iskeširamo. Tužno
r

r.g.

pre 11 meseci

koja je ovo rupa u odbrani 😗
v

vn

pre 11 meseci

Deluje mi da je obestecenje malo previsoko. Cini mi se da je bolja opcija bila dati taj novac Morelosu na ruke za potpis + platu.
D

DelijaNS

pre 11 meseci

Zar je moguce da cemo imati ceo tim stranaca a da nas je Liga Sampiona svrstala medju najjeftinije timove ove godine. Ovo vise i nije legija stranaca ovo je strana ekipa.
Z

Zahvalam de lija

pre 11 meseci

Hvala sveprisutnom duhu koji lebdi nad marakanom
G

Gost1979

pre 11 meseci

Kao što reče Darijan, obeštećenje oko 2M€. 😂😂😂😂
G

Grrrristic

pre 11 meseci

"G o l g e t e r" Svasta.
d

dsczv

pre 11 meseci

hvala predsedniku..
Z

Zvezda mi je sve

pre 11 meseci

Hvala Predsedniku bez koga ovo ništa ne bi bilo moguće. Dok je Predsednik biće i naše Zvezde. Živeo predsednik, živela Zvezda.
1

112321

pre 11 meseci

Pogresna adresa zna se kome placa licencu u fudbalu.
B

Boxi

pre 11 meseci

Cestitamo, bravo crveno beli, takve su mogucnosti, lepe i raj za Oci na Mari, verujem da ce biti 😊 Ali, samo zelim da naglasim, ovo je prva cifra, uz zelju da ga naplazite i 13 500.000€ nekad', samo se nadam da nece biti prica, placen 1 800.000€, dakle, da se ne ponovi prica s' Motikom, s' preko 2(2 500.000€) pa na 1 300.000€... Srecno u svakom slucaju,a i da ne gusim ovde s' ciframa, nije ni vreme ni mesto za to... 😊
z

za Motku

pre 11 meseci

pare i 50 posto od sledeceg transfera,tako da,ko zna,mozda to na kraju i ne bude lose.
D

Danilo91

pre 11 meseci

Motika je plaćen tačno 1.5 miliona + bonusi koje nije ostvario a ticali su se odigranih utakmica. Zabuna je nastala kad su nemački mediji bili sigurni da će igrati pa objavili ukupnu cifru od 2.5 miliona i takva cena je uneta na transfermarkt.
G

Goss

pre 11 meseci

Bunar bez dna a dugovi nema veze platiće narod
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ajmo sad papagaji, "nije država, od Uefe je novac" 🤣🤣 jedini tim sa minusom od 80 miliona koji ima 30plus miliona za poslovanje, sve opušteno. Jedna Sevilja to ne može, ali Sevilja nema Usnu.
W

Warehouse G

pre 11 meseci

Šta bi sa onih 12 miliona iz karta koji trebaše da se vrate za zelenaškom kanatom krajem juna?
P

Panticev svedok

pre 11 meseci

Panticu ti li si ?
@

@warenhouse

pre 11 meseci

Nepismen si i besan kao pseto, ne razumem ove nebuloze.
g

gost88

pre 11 meseci

Od osnivanja klubova mislim da se nije desilo da bude ovolika razlika u organizaciji, sistemu, kvalitetu bukvalno svemu izmedju Zvezde i Partizana. Sms kad smo skupljali poruke za Zvezdu, gasili nam struju, uzimali licencu za Evropu, banda JSD-a se nasladjivala kao kad se rodi dete u kuci. Kako se sve to vrati, sta ti je zivot...

Sakur

pre 11 meseci

Ahahaha pazi ih sto hoce kao da uporede da je pre bilo isto tako Partizan dovodio diaru za 50 000 iz zrinjskog a ovi svake godine po 10 miliona samo za obestecenja daju
g

gost88

pre 11 meseci

Govorim ti o nasladjivanju tudjim mukama. Ja Zvezdu posle deteta volim najvise na svetu,ali da budem bolestan da se nasladjujem vasim trulim vodjenjem kluba? Ne. Tu je razlika izmedju nas i vas.
P

Posmatrač 323

pre 11 meseci

Da da, a mi smo se inače tada baš bahatili
R

Radamelo

pre 11 meseci

U redu Dijara dosao za 50 soma, a sto je Krstajic imao tada platu 700 soma to nista
l

lol12

pre 11 meseci

Au bre,sto je mnogo,mnogo je.Kao da ce dati 5 golova u LS a ne maksimum 1 i jos 15 u prvenstvu sto bi dao i Pesic.I ona 2 su delovala mnogo a ovo je vec previse ali tako je kad ne daju iz svog dzepa.
g

gost ali pravi

pre 11 meseci

Mnogo.
Л

Лаик

pre 11 meseci

Зашто за једне објавите финансијске детаље, а за друге не?

Sakur

pre 11 meseci

Slazem se treba za ona silna pojacanja Partizana da se iznesu podaci da cujemo za koliko je scekic dosao ili nikolic ahahahahahahahhahah
s

svakog gosta...

pre 11 meseci

zato sto miljan milosevic svakodnevno daje informacije..nesebicno.. nekad je to sve tacno u evro a nekad je laz..zavisi kako kad odgovara.. kao za motiku..prvo je pustio 2.5mil cifru pa kad se ispostavilo da je decko motka,onda je milion i po itd itd
s

sakur2

pre 11 meseci

Jbt imas li ti zivot ili samo cekas neku vest da ostavis komentar ?
N

Nele 007

pre 11 meseci

@Sakur plakaces jos dugoooo
G

Gost3322

pre 11 meseci

Bravo Terzo!
G

Gost94

pre 11 meseci

Puno kume
G

Gladiola

pre 11 meseci

Kako sad 3.5m, do juče bilo 1.8m-2m
e

ehhh

pre 11 meseci

Kao da ne znaš Terzu... 2 i kusur miliona Atalanti, ostatak ...
c

cccc

pre 11 meseci

pa zato sto su ih ovi nasi ubedili da je bolje 3.5 da im damo.
M

Miloš 1970

pre 11 meseci

Fk Obala Slonovače!!
D

Delija57

pre 11 meseci

Copy Sever - paste jug!
N

Neke 007

pre 11 meseci

Kme,kme