(©Reuters)
(©Reuters)

Građani napadaju Čelsi na Vembliju bez Aguera

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 15:49

Mančester siti nema drugih kadrovskih problema pred polufinale FA kupa

Pep Gvardiola potvrdio je da argentinski napadač neće biti u sastavu za duel sa Čelsijem u polufinalu FA kupa. Serhio Aguero, najbolji strelac u istoriji Građana, u procesu je oporavka od povrede mišića i još nije spreman da se vrati na teren.

Za Aguera je subotnje polufinale FA kupa na Vembliju došlo prerano, povreda nije u potpunosti sanirana, a pozitivna vest za Pepa Gvardiolu je da će mu svi ostali igrači biti na raspolaganju. Građani u izvanrednom raspoloženju dočekuju polufinale najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu pošto su konačno iz četvrtfinala Lige šampiona izašli kao pobednici.

Izabrane vesti

FA kup, subota, 18.30: (4.20) Čelsi (3.45) Man. Siti (1.90)

Pep Gvardiola je tek u svojoj petoj sezoni uspeo da uvede Građane u polufinale Lige šampiona, preskočena je najteža stepenica za tim sa Etihada na kojoj su se redovno saplitali. Španskom strategu će to biti prvo polufinale Lige šampiona sa Sitijem, dok će Građani drugi put u istoriji zaigrati u toj fazi eminentnog takmičenja.

Mančester siti je na dobrom putu da osvoji sedmu titulu prvaka Engleske, plasirao se i u finale Liga kupa, gde će trofej braniti protiv Totenhema, i ova sezona može biti jedna od najuspešnijih ikada za Mančester siti. Nižu se bitne utakmice Građanima, a Gvardiola ističe da umor postoji, ali da su igrači orni za rad.

„Aguero neće putovati sa ekipom na Vembli. Ostali momci su dobro. Umor je prisutan, ali je to u redu“, poručio je Gvardiola.



tagovi

Serhio AgueroPep GvardiolaMančester SitiČelsiFA kup

Obaveštavaj me

Man. Siti
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara