Grafičar opet u top formi: Knežević se ozbiljno nameće Zvezdi, evrogol Mituljikića

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.10.22. | 17:06

Zvezdin razvojni tim siguran u Vršcu – 2:0

 Mala kriza rezultata definitivno je prošlost za Grafičar. Zvezdin razvojni tim posle Gornjeg Milanovca bio je vrlo autoritatativan i na gostovanju Vršcu (2:0), osamostalio se na drugoj poziciji Prve Mozzart Bet Lige Srbije i približio se lideru takmičenja, ekipi IMT-a.

Ponovo su Zvezdina deca pokazala ozbiljan potencijal. Pre svih Nikola Knežević. Momak koji nikada nije važio za top projekat kluba sa Marakane, počeo je ozbiljno da se nameće Crvenoj zvezdi. Kompletnu sezonu omladinski reprezentativac Srbije igra na visokom nivou, a brojke je pojačao i na današnjem gostovanju u južnom Banatu.

Izabrane vesti

Grafičar je delovao mnogo ozbiljniji od Vršca. Stvarao šanse, pritiskao, i promašivao. Sve do sjaja Nikole Kneževića u 60. minutu kada je sa roglja šesnesterca pogodio dalji ugao. Bio je to šesti pogodak Nikole Kneževića u ovoj takmičarskoj godini (ima i pet asistencija).

Odličan utisak u polju ostavio je Jovan Mituljikić. Često dobijao duele, ali je u završnici upropastio nekoliko šansi. Brat blizanac bio je raspoloženiji pred protivničkim golom.

Školski je Grafičar odigrao kontru, NikolaMituljkić je „ubrizgao“, dobio loptu od Kaluđerovića i potom pokazao majstorstvo. Namestio je loptu na levu nogom, savršeno savio dijagonalu koja je pogodilja same rašlje.


 


tagovi

GrafičarNikola KneževićJovan Mituljikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara