©Starsport
©Starsport

Grafičar osvojio prvi prolećni bod, ali i ispustio dva u 90. minutu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 16:55

Beograđani morali da se zadovolje remijem na gostovanju Zlatiboru (1:1)

Četvrti prolećni izazov doneo je najzad i prvi bod Grafičaru u aktuelnom delu sezone, međutim pomak sa dosadašnjih 37 bodova i gostovanje Zlatiboru ostaće u senci ispuštene u završnici zaostalog duela 21. kola Mozzart Bet Prve lige (1:1).

Dugu loptu Ognjena Dimitrića sa levog krila u 28. minutu Mirko Nikolašević je glavom prosledio u mrežu domaćina. Talentovani ofanzivac rođen 2005. godine petim golom u sezoni potvrdio je buđenje Zvezdine filijale, međutim drugu utakmicu uzastopno rano stečenu prednost nisu uspeli da očuvaju.

Izabrane vesti

Za razliku od gostovanja Trajalu u Kruševcu, ovaj put su Beograđani ceo plen imali u rukama do 90. minuta, ali je korner koji je izveo Zoran Karać u pogodak za remi pretočio Nikola Tripković.

Ispustivši dva boda Grafičar je dodatno umanjio šanse u trci za mesta koja vode direktno u elitu, ali se makar izjednačio po brojuz bodova sa RFK Novim Sadom i ostao na deobi treće pozicije. Sa druge strane, Zlatibor je drugim uzastopnim remijem popravio bodovni saldo, ali je izvesno da ga očekuje grčevita borba za opstanak.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – ZAOSTALI MEČ 21. KOLA

Četvrtak

Zlatibor - Grafičar 1:1 (0:1)

/Tripković 90 - Nikolašević 28/



tagovi

ZlatiborZlatibor ČajetinaGrafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara