(©Reuters)
(©Reuters)

Grizman: Bolno je ispasti iz Lige šampiona ovako rano, fokus prebacujemo na ligu i kup

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 08:51

Žali Francuz za propuštenim prilikama na Parku prinčeva

Otputovala je Barselona u Pariz sanjajući novu remontadu protiv Svetaca. Jednu od najluđih utakmica odigrali su pre četiri godine protiv Pari Sen Žermena, sinoć Blaugrana nije imala snage za preokret. Žale u Barseloni za propuštenim prilikama. Lako je utakmica mogla krenuti u smeru koji su Antoan Grizman i saigrači priželjkivali.

Promašen penal u završnici prvog poluvremena i nekoliko izglednih prilika sasekli su krila Blaugrani. Evropskom putu došao je kraj, a sastavu Ronalda Kumana preostaje borba za domaće trofeje.

Izabrane vesti

“Pokazali smo pravo lice i odigrali sjajnu utakmicu. Propustili smo šanse, šteta. Imali smo nekoliko čistih prilika, a potom i penal. U drugom poluvremenu je bilo teže, branili su se dublje. Sada moramo da se fokusiramo na finale Kupa kralja i Primeru”, rekao je Francuz.

Iako je Barselona ispala, ostavila je znatno bolji utisak u odnosu na prvi meč kada se izblamirala na Nou Kampu. Odigrala je muški, ofanzivno od samog starta, ali se nije nagradila novim antologijskim preokretom.

“Ovakav nastup nam je dao samopouzdanje za ono što dolazi, ali osećamo se užasno jer smo želeli da napravimo iskorak. Bolno je ispasti iz Lige šampiona ovako rano. Naši navijači ovo nisu zaslužili, vratićemo se sledeće godine sa namerom da osvojimo trofej”.

Sve se glasnije govori da bi Antoan Grizman na leto mogao da promeni sredinu jer nije zadovoljan statusom. Francuz to poriče…

“U Barseloni se osećam veoma dobro. Imam dobar odnos sa saigračima i trenerom. Ovde sam da pomognem, bilo da igram 10 ili 90 minuta. U službi sam kolektiva”, podvukao je Antoan Grizman.



tagovi

Antoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara