Grmljavina Aleksandra Janjića: Tražio sam pare, dobio sam otkaz

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.07.20. | 09:38

Iskusni stručnjak o tome zašto je prekinuo saradnju sa Inđijom

Solidan utisak ostavili su fudbaleri Inđije u prolećnom delu prvenstva. Ostaće upamćeno da je superligaš iz Srema posebno mučio Crvenu zvezdu u dva okršaja na domaćem terenu. Uspeo je nekadašnji napadač Rada Aleksandar Janjić da napravi fizički potentan tim, neugodan na svom bunjištu. Ali umesto nastavka priče – razlaz.

Iskusni stručnjak u razgovoru za Sportski žurnal osvrnuo se na epizodu u Inđiji, sa akcentom na dešavanja koja su prethodila njegovoj iznenadnoj smeni.

Izabrane vesti

„Odluka ljudi iz Inđije da ne nastavimo saradnju za mene nije iznenađenje. Situacija je u poslednjih desetak dana nagoveštavala razlaz, osećao sam i čuo informacije da se nešto kuva iza mojih leđa. Bez obzira što je klub ponudio novi ugovor na dve godine“, poručuje Aleksandar Janjić za Sportski žurnal.

Rezultati nisu bili sporni, ali jesu ostala dešavanja u klubu. Dovoljno da Janjić zatraži ono što mu po slovu ugovora pripada. „Problem je nastao u trenutku kada mi je ponuđen novi ugovor. Prihvatio sam pod jednim uslovom – da mi Inđija isplati dugovanja iz prethodnog perioda. E, to je već bio problem. Sve dok sam čekao novac, bilo je i poverenja. A nestalo je kada sam saopštio da hoću svoje pare. Bivši predsednik Mrđa mi je rekao da ga nisam ispoštovao“.

Tada je bilo jasno da su niti pokidane, da dve strane neće nastaviti saradnju.

„Prihvatio sam da na Zlatibor krenem bez ugovora. Imao sam samo jedan uslov. Da se razumemo, taj dug nije datirao mesec, dva, ni tri. Reč je o mnogo dužem periodu“.

Mnogo toga stoji na srcu Aleksandru Janjiću. Ponavljao je da je očekivao mnogo više poštovanja.

„Krivo mi je što me sportski direktor Ivan Ivović zvao u nedelju 5. jula, u deset sati za jednog igrača. Navodno, hteo je da dogovorimo da li taj momak može na Zlatibor. I sve to dva sata uoči ulaska ekipe u autobus, iako je znao da u tom trenutku od mog ugovora nema ništa. Pogodilo me je sve to, ostavilo trag u celoj priči“, jasan je Janjić. 


tagovi

Aleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara