Komentari na vest

Grobari iz Crne Gore: Zahtevamo temeljne promene i podržavamo Sretena Nikolića

С

Салазар КНД

pre 6 meseci

Пише ли гдје у саопштењу зашто више не иду на утакмице преко Требиња и Вишеграда? :) Изнад града вече пада...
m

markossss

pre 6 meseci

Ne postoji nikakva saglasnost 'udruzenja' grobara iz CG. Tamo navijaci isto razmisljaju kao i ovde i svuda. Ovo je samo spin i pokusaj doticnog Nikolica i kojekakvih mesetara da love u mutnom. On pokusava da prikaze da ima podrsku kao nekih bivsih igraca, navijaca, nekih navodnih privrednika, ne bi li se dokopao pozicije sada dok je evidentno rasulo u klubu i upravi. Nigde ne navodi koji ga to igraci podrzavaju, koji privrednici, ali eto neka navodna, fantomska 'udruzenja navijaca' iz CG, ali nigde nekih konkretnih dokaza, zato sto ih jednostavno nema! Definitivno uprava mora da ode, ali da dodje neko ko ima rezultate iza sebe, kao npr u KK, ili neko tipa Mijatovica, Marka Nikolica... Ali osnovni problem je sto drzava nece da na celo FK dodje linija koja vodi KK, niti sportskog drustva, da ne bi doslo do slicnih efekata kao u KK ( prvo mesto, znacajna uloga u evropi itd...), jer bi to ugrozilo projekat srpskog Bajerna.
n

nidza1981

pre 6 meseci

decko da li si ti realan.. pa ko vam daje novac u KK? Ostoja zaradio sve i dao klubu - u kojoj je on stranci?... Da se covek prekrsti i levom i desnom koliko ispranih mozgova.
1

1945.

pre 6 meseci

Прва бакља из југословенског грба се јавила, очекује се јављање бакљи из Словеније, Хрвацке, Северне Македоније, Босне и Херцеговине и саме Србије и онда организовати југословенски гробарски конгрес тј. пленум.
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Prosim ljepa..."buktine". Živla šuga!
V

V. Bulatović

pre 6 meseci

Gluposti. Ja sam iz Podgorice i koliko znam nemamo nikakvu formalizovanu organizaciju koja bi imala legitimitet da bilo koga podrži. Podržavam Ostoju Mijailovića iz prostog razloga što ima rezultate u KK iza sebe. Ovaj čovjek nemam pojma ko je i nema u sportu rezultate da bi ga bilo ko blanko podržao. Naravno, na Vazuru ne vrijedi trošiti riječi i velika je sramota što je takva štetočina uopšte ikad kročila u klub.
J

Jelenko P

pre 6 meseci

Covjek koga gura Ostoja Mijailovic( a na predlog SVOGA SEFA) NE MOZE donijeti nista dobro Partizanu.Bezbroj je takvih primjera( Stanojevic, Stolica, Petric i naj noviji Duljaj) koji, uz ovu podanicku(prodanu) upravu unistavaju nas klub u zadnjih SEDAM godina.
h

hulio

pre 6 meseci

Opet krivi vanzemaljci ,..jel vama uvek neko drugi kriv
Z

Zumba zumba bakala

pre 6 meseci

Grobari iz Crne Gore. Kraj vica.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Tamo ima vise Grobara nego vas, ne znam samo sta ti je tu smesno.
S

Srpska Sparta CGCZ

pre 6 meseci

Gdje jadan ima više grobara nego nas!? :) Ođe kod nas jedino Ulcinj i Tuzi ste većina.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 6 meseci

U Crnoj Gori ima Grobara vise nego vas, ne pravi se naivan.
M

Mile led

pre 6 meseci

I Perisic dao podrsku
g

gost iz dražnja

pre 6 meseci

Grobari Madagarskar typing...
K

Kringe

pre 6 meseci

Ovi iz CG su bitni ko opušak na ulici.
Б

Бибарс

pre 6 meseci

Предлог бивших асова Партизана? КОЈИХ асова, име и презиме господо. Чак и сада кад немате функцију нисте транспарентни, како да очекујемо да будете кад преузмете Партизан? Не постоји ниједан разлог да се не објаве имена наводних асова који подржавају дотичног. Рекоше као да има људи који су у тренутној управи, па не желе да се откривају. Па то су онда лицемери, јел подржавају ил не подржавају актуелну управу, шта онда раде у управи?
m

mali srbin

pre 6 meseci

Nova vlada u crnoj gori novi grobari pisu saopstenje....koliko kosta?
F

FaNaTiK

pre 6 meseci

Znači montenegrini se već odredili čiji su ili je to možda neka koverta iz Beograda odredila... :)
А

АдмираЛ ГепраТ

pre 6 meseci

А за кога су ови из дијаспоре и остали? Дајте сви посебно да се огласе... Хахаха! ЦИРКУС КОЛОРАДО!
a

a gde su tu

pre 6 meseci

Grobari iz Niksica?? I molim vas sve-sve prave Grobare,nemojte pisati saopstenja jer sad se mogu oglasiti i Grobari iz Republike Srpske-nego brate okupite se i oterajte bagru,ZA USI I MRSS IZ KLUBA. Inace znate koliko boli vazuru uvo za to sto vi pisete...
A

Asad

pre 6 meseci

Koji ste vi cirkus.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Kojih bivsih igraca, koji su to tacno ljudi, imena i prezimena! Ni ovo nisu umeli da sroce kako treba, taj covek je u upravi Partizana bio jos od '86 ili '87, sam je to izjavio kod Miljana.