Komentari na vest

GRUPA D: Inter više ne može da se krije, Benfiku muči pitanje - može li Kabral da nasledi Nunjeza i Ramosa?

Joco Inter

pre 7 meseci

Mozzarte, jadni ste.. Inter je jedan od najboljih evropskih timova i sigurno broj 1 favorit u ovoj grupi, a vi nastavite da s***te. FORZA INTER!
j

jozzo interista

pre 7 meseci

sta bi ono sinoc sa najvecim fsvoritom u grupi? ne mogu ostali da igraju sa njim?
j

je_suis_ronaldo

pre 7 meseci

dobro su i napisali za inter ovi strucnjaci kojima je inter u augustu bio 4 ekipa za scudeto...tako da ne ne cudi omalozavanje europskog giganta i poredjenje sa ovin cirkus ekipama...
n

normal

pre 7 meseci

Nije bas ralno napisati kako je Inter izjednacen sa jednim Salzburgom, Sosijedadom i Benfikom. Tim koji je igrao finale LS, koji je glavni favorit za titulu Serie A ne moze biti u istoj ravni sa neiskusnim Sosijedadom, sa Benfikom koja je slabija nego prosle sezone i sa mladim timom Salzburga. Malo vise postovanja prema Interu!
S

Standradno

pre 7 meseci

omalovažavanje kluba ali staces ....... znamo mi ko je Inter ...
m

mundralo

pre 7 meseci

nije izjednacen, ali je poenta da nijr nrko sa kim se ne moze igrati. videlo se sinoc dda svako svakoga moze da dobije u grupi
V

V.b

pre 4 meseca

a onda taj "neiskusni" sosijedad pocepa celu grupu, i sa samo 2 primljena gola se prošeta grupom. btw, svaka čast autoru teksta za Real Sosijedad. Pogodio je i startnu postavu, svih 11 u glavu, i najavio da će Kubo biti najbitniji igrač, i pogodio da su jaki u odbrani, jer su primili duplo manje golova (2) od prve sledeće ekipe u komoletnoj ligi šampiona (4).