(©MN Press)
(©MN Press)

Gudeljova rođendanska želja: Pobedom da ostvarimo san generacija

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 12:29

“Traka na ruci posebna čast za mene”, kaže srpski univerzalac

Odbrojavanje traje: još dva i po dana do finalnih 90 minuta i, čvrsto verujemo, izborenog plasmana na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

Srbiji će u nedelju popodne (15.00) u Leskovcu biti dovoljan i bod protiv Bugarske pa da se prvi put pod tim imenom nađe među najbolje 24 selekcije kontinenta.

Univerzalac među Orlovima Nemanja Gudelj ubeđen je da se ništa neće isprečiti Srbiji u ostvarenju tog cilja, što bi mu ujedno bio i najdraži rođendanski poklon.

Da, to je bila moja želja, da u nedelju pobedimo i ostvarimo san mnogih generacija. I odemo tamo gde nam je i mesto da budemo. Nismo obraćali mnogo pažnju na rezultate drugih utakmica, samo nam je važno da mi o sebi odlučujemo i toga smo svi svesni. Fokusirani smo da protiv Bugarske damo maksimum i plasiramo se na Evropsko prvenstvo“, ističe Nemanja Gudelj u izjavi za sajt FSS-a.

Na prethodnoj prijateljskoj utakmici sa Belgijom Gudelj je nosio i kapitensku traku oko ruke.

Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega. Nedostajalo nam je malo sreće na toj utakmici, ali ono što je važno čeka nas u nedelju. Bitno je da smo svi spremni za utakmicu i da idemo na pobedu“.

Bugari stižu sa novim selektorom, malo izmenjenim timom…

Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe sto odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Bićemo skoncentrisani, fokusirani i nadam se najboljem epilogu“, podvukao je Nemanja Gudelj.



tagovi

Nemanja Gudeljfudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Euro 2024

Ostale vesti


Najviše komentara