(©MN Press)
(©MN Press)

Gudeljova rođendanska želja: Pobedom da ostvarimo san generacija

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 12:29

“Traka na ruci posebna čast za mene”, kaže srpski univerzalac

Odbrojavanje traje: još dva i po dana do finalnih 90 minuta i, čvrsto verujemo, izborenog plasmana na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

Srbiji će u nedelju popodne (15.00) u Leskovcu biti dovoljan i bod protiv Bugarske pa da se prvi put pod tim imenom nađe među najbolje 24 selekcije kontinenta.

Izabrane vesti

Univerzalac među Orlovima Nemanja Gudelj ubeđen je da se ništa neće isprečiti Srbiji u ostvarenju tog cilja, što bi mu ujedno bio i najdraži rođendanski poklon.

Da, to je bila moja želja, da u nedelju pobedimo i ostvarimo san mnogih generacija. I odemo tamo gde nam je i mesto da budemo. Nismo obraćali mnogo pažnju na rezultate drugih utakmica, samo nam je važno da mi o sebi odlučujemo i toga smo svi svesni. Fokusirani smo da protiv Bugarske damo maksimum i plasiramo se na Evropsko prvenstvo“, ističe Nemanja Gudelj u izjavi za sajt FSS-a.

Na prethodnoj prijateljskoj utakmici sa Belgijom Gudelj je nosio i kapitensku traku oko ruke.

Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega. Nedostajalo nam je malo sreće na toj utakmici, ali ono što je važno čeka nas u nedelju. Bitno je da smo svi spremni za utakmicu i da idemo na pobedu“.

Bugari stižu sa novim selektorom, malo izmenjenim timom…

Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe sto odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Bićemo skoncentrisani, fokusirani i nadam se najboljem epilogu“, podvukao je Nemanja Gudelj.



tagovi

Nemanja Gudeljfudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Euro 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara