Hadžibegić pred smenom, Mladen Krstajić konačno preuzima Bosnu i Hercegovinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.23. | 12:44

FS BIH spreman da krene u akciju kako bi Zmajevi izašli iz ozbiljne krize

Posle tri vezana poraza fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tamošnja javnost uveliko bruji o smeni aktuelnog selektora Faruka Hadžibegića. Da se nešto krčka potvrdio je i predsednik krovne kuće BiH fudbala Vico Zeljković, rekavši da se mora napraviti neka promena kako bi se pokušao spasiti plasman na kontinentalni šampionat. Istina, još uvek nema zvanične potvrde, ali bi u narednim danima, Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH trebao sesti za sto sa Hadžibegićem i doneti odluku šta i kako dalje.

Ukoliko dođe do promene, prvi pik za novog selektora Zmajeva je Mladen Krstajić, saznaje Mozzart sport. Aktuelni selektor Bugarske je već neko vreme na tapetu tamošnjih medija, koji već uveliko bruje o njegovoj smeni, ali je remi sa Srbijom u poslednjem kolu uspeo bar malo da ispegla stvari.

Izabrane vesti

Ipak, ukoliko se otvori mesto za novog selektora BiH, izvesno je da će nekadašnji selektor Srbije popuniti to mesto.

On je i ranije bio želja Fudbalskog saveza BiH, ali se kockice nisu poklopile. Spominjan je na selektorskoj poziciji i pre Ivaila Peteva i pre Faruka Hadžibegića, ali bi sada mogla biti treća sreća.

Na klupi Srbije Krstajić je vodio 17 utakmica, ostvarivši osam pobeda, četiri remija i pet poraza. Na kormilu selekcije Bugarske je u osam mečeva upisao tri pobede, tri remija i dva poraza.


tagovi

Bosna i HercegovinaMladen KrstajićFaruk Hadžibegić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara