Hajduk prodaje najvećeg bisera: Atalanta poslala 7.000.000 evra za Biuka

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 14:42

Na pomolu jedan od najvećih transfera kluba iz Dalmacije

Ima šansu Hajduk iz Splita večeras da osvoji domaći trofej posle dužeg vremena, pošto ga od Kupa Hrvatske deli još samo susret sa Rijekom. Bio bi to uspeh za Dalmatince, posle gubtika još jedog izgubljenog prvenstva, tokom kojeg su, ako ništa drugo, bili konkurentni Dinamu i Osijeku.

Imaće narednih dana razloga za zadovoljstvo na Poljudu. Portal Germanijak je došao do informacije da bi najveći splitski dragulj, krilni napadač, Stipe Biuk, uskoro mogao da bude prodat. Prema saznanjima Germanijaka Atalanta je već poslala konkretnu ponudu na Poljud, nemačka Borusija iz Mehengladbaha je pokazala interes. Ali je sve ostalo na tome.

Izabrane vesti

Obeštećenje koje bi Hajduk mogao da inkasira je oko sedam miliona evra, i to je cifra koja bi zadovoljila čelnike Bilih Jakobušića i Nikoličijusa. Teško će odoleti Atalanti, posebno što nema mnogo prostora za dodatne pregovore. Moguće da Hajduk može da izdejstvuje još neke bonuse i potencijalnu zaradu u budućnosti.

Krilni napadač je najprivlačniji materijal u svlačionici Hajduka. Prošle godine je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa matičnim klubom i dobio garancije da će biti tretiran kao projaket kluba. Bio je to dobar potez. Sa 19 godina Biuk može da se pohavli sa tridesetak utakmica u seniorskom timu, uredno je pozivan i u mladu reprezentaciju Hrvatske.


tagovi

Hajduk SplitStipe Biuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara