Komentari na vest

Haman ponovo udario na Alkantaru: On je jedan od najprecenjenijih igrača u Evropi

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Liverpulu je potreban igrač koji može da napravi razliku i donese timu nešto dodatno."? Jedino da svi budu klasa Salaha. I to kaze ko? Najsporiji igrac u tadasnjoj PL.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Svakako mnogo bolji igrač od Wijnalduma.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

I u Bajernu je nestajao u velikim mecevima, pisao sam o tome kada je odlazio. Jedino je onaj mini turnir za vreme pandemije odigrao na vrhunksom nivou. Sve u svemu sjajan igrac, ali nije na nivou Modrica, Veratija, Kantea... Odnosno, na njihovom nivou je samo povremeno na velikim mecevima.
I

Ivan OL 91

pre gotovo 2 godine

Pogledaj negdje snimak kako je na tom turniru Memfis došao u 100% šansu u polufinalu Bajern - Lion u četvrtom minutu. Ko je sasvim sam izgubio loptu na sredini terena i omogućio Lionu da lansira kontru. Da je tu bilo 0:1, pitanje je kako bi bilo do kraja, jer je Lion znao sa Garsijom kad povede, da udari bunker i u najgorem slučaju odigraju neriješeno. Tako da lik cijelu karijeru igra u vrhunske klubove i provlači se. Baš me zanima da li bi se vidio u npr Osasuni.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Znam da je napravio gresku, ali to se dogadja, generalno je odigrao sjajan turnir, ne mogu radi toga da kazem da je odigrao lose. Modric isto izgubi loptu ponekad, to je normalno, medjutim sveukupni utisak je najvažniji. Na tom turniru je Alaba bio najlosiji igrac Bajerna, napravio je mnogo kikseva. Austrijanac je isto sklon greskama na velikim utakmicama, mogu da nabrojim sada iz glave jedno 5,6 mečeva samo iz LŠ gde je ukanalio Bajern. Video sam da je i u Realu kiksao nekoliko puta. On nije stoper, dolaskom Ridigera ce verovatno zaigrati levog beka.
L

L

pre gotovo 2 godine

Luzerpul se izlozio mnogo!
R

Rodja97

pre gotovo 2 godine

Donekle je upravu, al kad stil fudbala koji hamam priča ne funkcioniše onda se priča kako je neophodna igrač alkantarinih kvaliteta