(©Reuters)
(©Reuters)

Hames se oprostio od Evrope, red je na Južnu Ameriku

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 01:49

Kolumbijac u pregovorima sa Sao Paulom

Jedna od onih karijera od kojih se mnogo više očekivalo... Verovalo se da će Hames Rodrigez kada bude imao 32 godine još drmati terenima Lige šampiona, ali njegova zvezda je postala padalica još pre četiri-pet leta.

Minulog proleća Kolumbijac je završio misiju u Olimpijakosu, koji je često poslednja luka za fudbalske veterane, željne još jednog miliona i da još malo potrče evropskom ligom koja nije tako zahtevna kao bilo koja iz „petice“. Ali, čak ni tu Hames nije uspeo da izgura sezonu do kraja, u aprilu je ugovor sporazumno raskinut.

Izabrane vesti

I vreme je bilo za Kolumbijca da se polako rastane sa Evropom. I da krene put matičnog kontinenta. Poslednje vesti iz Brazila govore da je Rodrigez u finalnim pregovorima sa brazilskim gigantom Sao Paulom.

Brazilci su ponudu poslali i sada čekaju odgovor od Hamesa. S obzirom na to da nekoliko meseci nema klub, da nije neka jagma za njegov potpis, a da Sao Paulo i dalje igra ozbiljan fudbal na južnoameričkom kontinentu, s pravom se veruje u taboru crno-crvenih da će Kolumbijac reći „da“.

Ukoliko i Hames pristane, postaće Sao Paulo mala nova laguna za do kraja neostvarene talente, jer je nedavno ugovor potpisao Alešandre Pato, nekadašnji napadač Milana.


tagovi

Hames RodrigezSao Paulo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara