Sergej Milinković Savić (©Starsport)
Sergej Milinković Savić (©Starsport)

Haos pred meč Srbije i Škotske! STOP za Sergeja, Milenkovića, Vlahovića, Kolarova…

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.11.20. | 19:46

Ne mogu u Srbiju ni Kolarov ni Đuričić

Selektor Ljubiša Tumbaković udara glavom u sto. Pun optimizma čekao je okršaj sa Škotskom u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo, a sada će možda morati da u potpunosti menja planove. Jer prema izveštajima iz Italije lokalni zdravstveni organi zabranili su fudbalerima Fjorentine, Đenove, Intera, Lacija, Rome i Sasuola da putuju na utakmice državnog tima tokom reprezentativne pauze.

Konkretno u slučaju Srbije to bi se onda odnosilo na Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića (obojica iz Fjorentine), Sergeja Milinković Savića (Lacio), Aleksandra Kolarova (Inter) i Filipa Đuričića (Sasuolo).

Izabrane vesti

S tim da je Đuričić još ranije otpao, jer je danas bio pozitivan i na drugom testu na Kovid-19, dok je Kolarov bio pod znakom pitanja pošto zbog povrede nije ni putovao na meč Intera sa Atalantom.

Kad na njih dvojicu dodamo Milenkovića i Milinković Savića tu već dobijamo reprezentaciju Srbije bez četvorice standardnih i vrlo bitnih prvotimaca. U stvari, mogli bismo već da kažemo da će Orlovi biti bez kičme tima…

Inače, zabrana državnih organa ne odnosi se samo na strance, već čak i na italijanske fudbalere iz pomenutih klubova. Ali za Tumbakovića i sve navijače Srbije nije mogla gora zemlja da izabere, jer u Italiji igra najviše naših reprezentativaca. Barem onih najvažnijih.

Ostaje samo nada da će se vest pokazati kao netačna, ali nekoliko već italijanskih medija prenosi istu informaciju. A kad je već tako možemo samo da se nadamo da neće i ostali klubovi krenuti istim stopama, jer bi na taj način mogli da ostanemo i bez Darka Lazovića.


tagovi

Sergej Milinković SavićAleksandar KolarovDušan VlahovićNikola MilenkovićFilip Đuričićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara