Jens Peter Hauge (@Reuters)
Jens Peter Hauge (@Reuters)

Hauge Milanov za 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.09.20. | 17:41

Mladi Norvežanin sutra na lekarskom pregledu...

Mladi Norvežanin Jens Peter Hauge sleteo je večeras u Milano. Lekarski pregledi zakazani su za sutra, posle čega će biti potpisan petogodišnji ugovor. I tako će Rosoneri dosta neočekivano, s neba pa u rebra, dobiti svežu krv u navali.

Hauge ima samo 20 godina i oduševio u susretu Milana i Bodea u kvalifiklacijama za Ligu Evrope. Postigao je lep gol, odlično čitao igru, lepo razigravao saigrače... Sve u svemu, odavao je utisak ozbiljnog levokrilca, spremnog da odmah donese određeni benefit igri italijanskog velikana. Tako su Paolo Maldini i društvo odmah krenuli u realizaciju posla, da bi u toku prepodneva praktično sve bilo dogovoreno.

Izabrane vesti

Norveškom klubu po tom dogovoru ide 5.000.000 evra na ime obeštećenja.

Jens Peter Hauge je u tekućem šampionatu Norveške imao izvanredan učinak. Na 17 utakmica dao je 14 golova i podelio devet asistencija. Pre nekoliko dana izostavljen je sa spiska mlade reprezentacije i ozbiljno se izneandio, kako je sam priznao. Ali nedugo zatim saznao je da je prekomandovan u seniorski sastav, gde će sa Halandom, Serlotom, Bergeom i ostalim zvezdama pokušati da preko Srbije odvede Norvešku na Evropski šampion iduće godine.

Kakvi dani u životu mladog Jens Petera Haugea...


tagovi

Jens Peter HaugeLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara