Komentari na vest

Hitne mere u Mančester Junajtedu: Kazemiro, Zijeh i Dembele gase požar

r

razmonter_1347119395097735168@twitter.com

pre preko 1 godinu

Svi se zapitajte da li bi igrali tamo gde brani nezainteresovani i bezvoljni De Hea, gde je rupa zvana Megvajer ili sebični nadobudni zalizanko Ronaldo od 37 leta (jedini koji je umeo da postigne gol nekad). Bez golmana, napadača i promajom u odbrani. I još se glupo radi na dovodjenju beskorisnog Rabioa, precenjenog i preskupog Kazemira itd, itd... Totalna rekonstrukcija! Mladi, dobri, željni dokazivanja! Prvo Mitrović!
L

Lololololololola

pre preko 1 godinu

Hahahaha Man utd da dovede Kazemira je mislena imenica.. Pre je realnije da ja smuvam Dzesiku Albu nego da on predje u taj raspad od mancesterskog kluba iz najveceg sampiona kao sto je Real Madrid.
S

Skeva

pre preko 1 godinu

Da su kupili Micela iz palasa, Emerson iz sparsa, Schar iz Njukasla imali bi bar za 50% jaci tim... Naravno i da Varan igra sa njima a ne Megvajer :)
s

selektor iz fotelje

pre preko 1 godinu

Tooooo samo sipaj u bunar. Što je bilo bilo je.. nikad više ONA predivna generacija koja je imala um košnice.. Skols, Bekam, Gigs, Niki Bat, braća Nevil.... i veliki veliki the great Sir Alex Ferguson... nikad više, sad sve neki bezidejni. Sad je i drugačije vreme i ostali su napredovali i dovode odlične strance. Ko zna ... možda i kombinuju sa kladarom da nadoknade gubitke, eng su to. Tako su i pre par sez mrljavili pa na proleće hop u LŠ.
K

KB9

pre preko 1 godinu

Pravite Murinja od blata sad...
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Pravimo mi Ole-a od blata. Jedini je zapravo resetovao United, ali su ga "upucali" dovevsi mu van svih planova Ronalda.
T

Torko

pre preko 1 godinu

Sad je vreme da im uvalimo gobelju, nije ništa veće drvo od megvajera a dajemo ga za samo 10 miliona
I

I

pre preko 1 godinu

Cak i da dovedu sve nabrojane, sta bi dobili? Ovakav nacin poslovanja i neplansko zatrpavanje skupim igracima ih je unistilo. Jedino resenje im je da naprave potpuni reset, poput Arsenala na primer, pa za par godina mozda budu zdrav klub. Jer sad bas nema racunice pojacavati se, Siti je miljama daleko, Liverpul, Arsenal, Celsi, Totenhem, mnogo su ispred Junajteda, koga onda oni jure? koje titule? Nerealno je takmiciti se sa 5 klubova koji imaju jacu startnu poziciju, bolje stvoriti zdravu sredinu, sacekati da splasne dominacija drugih timova i iskoristiti momenat. Nagomilavanje igraca starijih od 29 godina u Junajted moze samo dovesti do dalje propasti, jer sigurno da bar nekoliko godina ne mogu ni da pridju tituli i sta onda posle sa tim igracima kad napune 33 godine.... Nek prepisu kako je Arsenal uradio, guras mlade, svaki prelazni rok resis se 2,3 skarta, dovedes nekog kad ima smisla, ako nema, ne dovodis. I sacekas svoju sansu.
V

Vare

pre preko 1 godinu

Tako kao što si rekao neće docekati šansu sledecih 15 godina.šta je to Arsenal uradio?neće biti prvak nema šanse.da bi bio šampion mora da se otvore dobro i da dovedu neke top igrače.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Rasulo i ja tu ništa ne bih menjao!
S

Sf

pre preko 1 godinu

Sta da bude bolje kada igra budak Megvajer i Luk Šo a Malasija sedi na klupi. Mektomini i Fred cirkus ,ma gomila krševa
s

shulz

pre preko 1 godinu

možda ih krene kad Megvajer predje na klupu a u igri bude Varan, eto to za pocetak, a ovo za Kazemira.. smjesno blago receno, Zijes takodje

MILAN1989

pre preko 1 godinu

Slabo sam pratio Engleze i nije mi bilo jasno kako je Megvajer toliko los, zatim sam pogledao danas reprizu utakmice s Brentfordom i kontam koliko je lik ogranicen ko terasa. Ono ne rade u petlicima sto on moze da uradi. Na kakvog panja su pukli 80m meni nije jasno. Sto im Magija ne ponudi Gobelju, mozda mozemo da uzmemo neku paru
K

Ksale

pre preko 1 godinu

Glejzeri su odlučni da nikog ne dovedu, ali će se praviti da žele tako što ciljaju igrače koje ne mogu dovesti. Čuj, hoće Kazemira 😂, čovek je u top 3 defanzivnih veznih na svetu, a uz to je još i okoreli Madridista. Niti bi on želeo da ode u raspali Junajted, niti bi ga Real pustio. Isto ko što celo leto jure De Jonga, a ovaj em što ne želi da ide iz Barse, em što nikako ne želi u Junajted. Sa druge strane, Ten Hag je odlučan da napravi mali Ajaks od Junajteda, doveo Martineza i Eriksena, hteo Entonija i De Jonga, sad juri i Zijeha. Od onakvog kluba do ovakve komedije.
G

Gloryglory

pre preko 1 godinu

Teška srca al moram reći da je teška budala ko god pređe tamo, tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća trenutno
j

je_suis_ronaldo

pre preko 1 godinu

3 5 2 i megvajer ce da kida...eto stopera
I

Igor78

pre preko 1 godinu

Najgori vlasnici i ubedljivo najlošiji sportski sektor u PL unazad 10 godina.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Шта су радили цело лето? Пази ти уђеш у сезону са Томинејом и Фредом...Па то показује колико и Тен Хаг зна ...Није Де Јонг једини на свету ...Зелињски Наполи Бериос Зенит ето ти два везна...Сад кад су кренули у сезону тешко ће они и довести неке добре играче...Ко је луд да пусти носиоце.
G

Gost minus i plus

pre preko 1 godinu

Oni su jednostavno propali,ne prima ozbiljan klub 4 gola od objektivno slabijeg.Ko zna šta se tamo događa ali evidentno je da se epilog vidi u gol razlici -6 u prva dva kola.A prvi komšija lagano +6 ili koliko već ako griješim.!?

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Kako bi bilo lijepo da može svaki klub tako, hitne mere gasimo požar hitna upomoć gasi gasiii. Pi kakav svjet, trulež.
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Hahaha, ali Kunja i Dembele. Ronaldo ce i sa 50 godina da bude klasa za njih dvojicu. Da ne pricamo sto su to igraci za ekipe sredine tabele, tipa Volvs i Brentford. A jos jace mi je sto ce Zijeh da im pomogne, jos jedno nedonosce kao i Sanco i Martinez. Na stranu to sto svako realan vidi da problem ovog Junajteda nije Ronaldo, vec skoro svi sem njega. Kad ode, progledace Junajted kao sto i Juve progledao - 8. pozicija na tabeli. I tamo su krivili Ronalda za sve, pa je ispalo da je zapravo krivo nepostojanje veznog reda. Samo sto Junajted ima jos veci problem od Juventusa, oni mucenici nemaju ni odbranu ni vezu, ni krila ni napad, njima ce i 8. mesto da bude premija ako on ode a ne dovedu adekvatnu zamenu.
A

AFC14

pre preko 1 godinu

Juve je posle Ronalda bio 4. bas kao i sa njim. I ispao u osmini finala LS, bas kao i sa njim. Sve ostalo je tacno.
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Juve je posle Ronalda bio 8. i pored nekoliko pojacanja. A onda je na polusezoni doveo Vlahovica i Zakariju i zavrsili su na cetvrtom mestu. A i u cetvrtom mestu ima razlike. U sezoni sa Ronaldom su imali isti broj bodova kao treci, i bod manje od drugog. U prosloj sezoni su inali 9 manje od treceg a 14 manje od drugog. I najbitnije od svega - u sezoni sa Ronaldom su postigli 77 golova a u sezoni bez njega 57. Dakle, 20 golova manje nakon sto je on otisao, iako su pojacali i vezni red i napad.

ST8

pre preko 1 godinu

Junajtedovo prvo pojacanje je odmah oslikalo trenutno stanje kluba. Prvi igrac koji je kupljen je Malasija. Momak koji igra desnog beka, a na toj poziciji vec imaju 2 igraca. Pa bar da su doveli igraca sa kojim ce resiti to pitanje desnog beka, nego su doveli igraca koji ce mozda za 2, 3 sezone postati dobar. Citavo leto jure De Jonga a nemaju igracevo DA za prelazak u Junajted. Valjda igrac prvo pokaze intresovanje za prelazak u klub pa onda se moze razgovarati o transferu. Daju 70 miliona za stopera I opet neresavaju pitanje istog. Igrac dolazi na preporuku trenera, jer mogu samo kupiti igraca koje je Ten Hag trenirao ili je nekad igra protiv Ajaksa.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Sve super, ali Malasija je levi bek, ostalo ok.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Kako su se zeznuli što su pustili Matica,stabilan i jak igrač, uvek solidan,jeste spor ali za ovu dvojicu je izmislio fudbal. Uopšte mi nije jasno kako su došli u ovu situaciju.
V

Voda komšija

pre preko 1 godinu

Nisu se zeznuli. Matić je znao da će grejati klupu Mektomineju i Fredu, i uz dovodjenje još jednog veznog ne bi imalo mesta, sve i da su mu ponudili da ostane. Doveli su trenera koji forsira mlađe igrače, i koji hoće od Junajteda da napravi novi Ajaks. Ovo za Zijeha i pomenute, izuzev Kazemira i sličnih igrača o kojima je smešno pričati da u ovom trenutku napuste svoje klubove, pokazuje nemoć kluba i jedan katastrofalni prelazni rok. Dovodjenje sportskog direktora da zameni Olea na klupi, pa sad i Ten Haga pokazuje pogrešne poteze, i da je zapravo samo novac od marketinga bitan, a sportski uspeh je izgleda bitan samo kod navijača ovog kluba.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Nek neko doturi informaciju da je Jojic slobodan.
Z

Zizuu

pre preko 1 godinu

Nema sanse da ode Kazemiro iz Reala, ako to dozvoli Perez neka ide da peca ribe bukv
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Cuj Zijeh i Dembele pojacanja za Junajted, oni u WH nemaju mesta u rotaciji... A da, zaboravih da je WH klasa iznad
k

katanacMU

pre preko 1 godinu

Katanac
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Da li stvarno iko veruje da bi kazemiro zeleo u junajted, a kamoli da bi ga real pustio…
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Admin baca bombe kakav Kazemiro i Mančester
l

lol12

pre preko 1 godinu

Katastrofalan prelazni rok na vec katastrofalan tim= propast.A ako od Kunje ocekuju da im bude prvi spic onda neka se spremi grcevita borba za opstanak.Takodje Rabio je totalni prosek i samo Kasemiro od ovih pomenutih je veliki upgrade posto je top zadnji vezni sto im jako fali.Trebali bi jos 2-3 defanzivca posto su ovi uzas.Junajted nema nijednog kvalitetnog odbrambenog sem Varana.A od spiceva ovih pomenutih Morata ili Obamejan pa makar da se ganja to neko 5-6. mesto.
G

Gostaaaaaa

pre preko 1 godinu

Cus Kazemira hahaaha bas ce preci poucen iskustvom Ronalda i Varana hahahaahaha
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Dok god Glazzeri vode ovaj United, nema od njih ništa. Njima je potrebna debela rekonstrukcija, ali to ce trajati još 5 godina jer su uništili klub u korijenu...