©Reuters
©Reuters

Hoće li odjeknuti bomba na Eland Roudu?

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.09.20. | 17:13

Marselo Bjelsa zvao Julijana Drakslera na Eland Roud

Kako se bliži kraj prelaznog roka čini se da svi klubovi sa Ostrva ozbiljno daodaju gas kako bi došli do značajnih pojačanja pred početak nove sezone. Među njima je i Lids, koji je krenuo u jedan vrlo ambiciozan projekat, a to je dovođenje krilnog veziste Pari Sen Žermena Julijana Drakslera.

Brzonogom Nemcu ostalo je još godinu dana ugovora sa Pari Sen Žermenom. Došao je u januaru 2017. godine iz Volfzburga za 36.000.000 evra, ali nije uspeo da se izbori sa paklenom konkurencijom na Parku prinčeva, iako je sakupio 140 nastupa. Bio je neka vrsta džokera, pa je možda došao trenutak da ode u klub gde bi ponovo postao važan igrač, kao što je to bio slučaj u Volfzburgu i Šalkeu.

Izabrane vesti

Ipak, biće veliki problem ubediti odličnog Nemca da ovog leta napusti Grad svetlosti i odrekne se godišnje plate od 7.000.0000 evra. U međuvremenu javljali su se brojni klubovi iz Bundeslige, ali je svaki odbijen. Ostaje da se vidi da li Premijer liga predstavlja interesantniju opciju za 26-godišnjeg igrača. Takođe, direktor Parižana Leonardo će do kraja prelaznog roka silno želeti da ga proda, i to ne samo zbog plate već mogućnosti da sa tim novcem raspolaže u finišu prelaznog roka.

Draksler je fudbalski stasao u Šalkeu, za koji je debitovao u januaru 2011. godine sa nepuih 18 godina, a onda je za četiri godine prikupio 170 nastupa u svim takmičenjima. Potom je usledio odlazak u Volfzburg, pa poziv iz Pariza koji nije mogoa da se odbije. Sada zove Marselo Bjelsa, koji želi da napravi odličan tim u narednoj sezoni. Na Elandr Roudu je potrošeno već 68.000.000 evra, od čega gotovo pola na transfer Rodriga iz Valensije, a eventualni dolazak Drakslera bi predstavljao pravu bombu aktuelnog prelaznog roka.


tagovi

Julijan Draksler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara