Žoržinjo Vajnaldum (©Reuters)
Žoržinjo Vajnaldum (©Reuters)

Holandski dan u Barsi: Vajnaldumov agent, pa Kumanova ekipa kod Laporte

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 13:06

Jedni pregovaraju oko dolaska, drugi oko odlaska

Kod predsednika Barselone Đoana Laporte ceo dan je rezervisan za druženje sa Holanđanima.

Letnji prelazni rok je pred vratima, pa se sa nekima pregovara oko dolaska, a sa nekima o eventualnom prekidu saradnje.

Izabrane vesti

Pre podne je bilo rezervisano za susret Đoana Laporte i Jana Kabalta. Holandski advokat je zastupnik Žoržinja Vajnalduma, veziste Liverpula kojem za mesec dana ističe ugovor sa engleskim klubom i sa kojim neće nastaviti saradnju.

Odavno se već spekuliše da je Barselona zainteresovana da dovede Vajnalduma, bila je i prošlog leta, a sada je pogotovo, jer bi mogla da ga dobije besplatno, kao slobodnog igrača. Pominjalo se da i Bajern želi holandskog reprezentativca, ali je iz krugova bliskih bavarskom klubu to demantovano.

Kabalt je bio na sastanku sa Laportom, ali je nakon toga u kratkoj izjavi za španske medije rekao da ništa nije dogovoreno, niti je bilo u planu, već da je želeo da sasluša šta Barselona može da ponudi njegovom klijentu, od finansija preko planova za narednu sezonu.

A za posle podne je zakazan susret prvog čoveka Barselone sa dvojicom zastupnika Ronalda Kumana. Tema će biti uslovi oko mogućeg prekida saradnje, pošto holandski stručnjak nije ispunio očekivanja čelnika katalonskog kluba. Barsa je osvojila Kup Kralja, a prvenstvo je izgubila iako je imala u jednom momentu sve u svojim rukama, međutim, doživela je totalni slom u finišu sezone. Dok je u Ligi šampiona pretrpela težak poraz od Pari Sen Žermena.

S obzirom na to da je Hansi Flik danas zvanično postao naredni selektor Nemačke, ostaje otvoreno pitanje ko bi došao na upražnjenu klubu ako ode Kuman.


tagovi

BarselonaRonald KumanŽoržinjo VajnaldumĐoan Laporta

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara